Translate

marți, 24 noiembrie 2009

Rimel Great Lash MAYBELLINE


Nu mai stiu cat costa in prezent, pe net vad ca e aprox 18 lei. L-am incercat prima data atunci cand a aparut si am ales varianta waterproof pentru ca in acea perioada aveam o fixatie pentru acest tip de mascara. Am ochii sensibili si imi lacrimeaza uneori asa ca mi se parea cea mai buna alegere pentru a nu ma trezi ca imi curge. Ma mai gandeam la momentele cand ploua sau cand plang. Acum privesc in urma si imi felicit bietele gene pentru ca au rezistat eroic masacrului la care le supuneam. Nu stiu cum uitandu-ma la filme si vazand cum in majoritatea actritelor le curgea rimelul cand plangeau nu m-am intrebat daca respectivii producatori chiar nu avusesera un buget suficient incat sa-si permita machiaj waterproof. Era logic ca rezistent si de calitate insemna masurarea performantelor in conditii normale, nu teste in piscina. Great Lash nu mi-a placut, am inhalat reclame mai mult sau mai putin mascate, review-uuri pozitive, prezente constante in posete faimoase. Mie nu mi s-a potrivit. A fost un rimel oarecare, ce diferentia genele naturale de cele fardate si atat. Nu am vazut nici alungire si nici volum deosebit, doar colorare intensa. In plus, ma usturau ingrozitor ochii. Stiu ca e bine sa te demachiezi cu un produs special pentru ochi dar cand am multe straturi intai curat grosul cu apa, frecand usor genele intre degetul mare si aratator ca sa nu il intind peste tot, si abia apoi demachiez adecvat. Asadar obiceiul il aveam cu orice mascara, si numai cu acesta ma usturau si mi se inroseau ochii motiv pentru care am renuntat destul de repede la el. Nu il recomand in primul rand din cauza comportamentului agresiv fata de ochii sensibili.

8 comentarii:

  1. am folosit toate produsele Maybelline pt gene si mi-au placut, dar am descoperit recent mascara roz de la Rimmel! Cred ca este ultima aparitie, costa vreo 250 mii si e de vis!!! Am avut si Chanel si nu s-a ridicat la nivelul astuia.

    RăspundețiȘtergere
  2. fix pe asta voiam si eu sa o incerc dupa ce am vazut-o pe blogul Adelei.Oricum numai pentru volum mi-as mai lua pentru ca cele de alungire imi lasa genele rare si subtiri,prea fine pentru efectul pe care il doresc eu.Adica dramatic,de gene false.Nu m-am hotarat pentru ca am mai citit ca nu ar fi chiar wow si oscilam intre max volume si colossal sau turbo boost de la maybelline.

    RăspundețiȘtergere
  3. este foarte bun, te asigur! acum imi place de 200 de ori mai mult decat la inceput. cred ca s-a mai intarit putin si efectul este minunat. Nu numai ca alungeste, dar da volum, insa nu are efect de gene false. Imi place cel mai mult dintre toate produsele folosite si am investit o avere in mascara

    RăspundețiȘtergere
  4. m-ai convins, am sa il iau zilele astea pt ca oricum nu mai am decat un volumissime l'oreal cadou la beau monde care e apa de ploaie. Abia astept sa il incerc m-am saturat sa stau jumate de ora sa rimelez ca sa obtin ceva volum.

    RăspundețiȘtergere
  5. sal eu am 30 de rimeluri maybeline dar am unul singur dar acest great lash mie se pare ciudat fata de celelelalte modele ,ink nu lam probat dar as vrea sa stiu de la voi pt ce este pt lungire,volum? k nu scrie nimik pe el

    RăspundețiȘtergere
  6. fetele spun ca postarile mele au prea multa informatie si uite ca tot raman nelamuriri :))
    Ce faci cu 30 de rimeluri cand dupa 3 luni incep sa se usuce si oricum nu e igienic sa le tii foarte multe luni dupa desigilare?
    Din punctul meu de vedere,Great Lash este pentru nimic.Poate doar pentru aspect de picioruse de paianjen si usturimi la demachiere.E multifunctional banuiesc.Cred ca great se refera si la alungire cat si la volum,dar tot ce-i 2in1 mie nu imi inspira nimic bun si acesta nu face exceptie.Nu da nici volum considerabil,si nici nu alungeste.Le ingroase foarte putin sau poate doar le coloreaza si de aici ideea de diferentiere fata de genele nerimelate.Nu ti-l recomand,imi cadeau genele uneori.

    RăspundețiȘtergere
  7. hmmm....depinde de genele fiecareia. eu l-am folosit vreo 3, 4 ani si imi facea niste gene superbe ;) Mai bun este Falsies...super, celor care doriti efect de gene false si volum, iar dupa asta, aproape la fel de bun ca The Falsies este Volume millions de cils de la L'Oreal. eu zic ca tr sa va dati putini interesul :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai...banuiesc ca simplul fapt ca am conceput aceste bloguri de beauty&co dovedeste ca acordam un interes mai mult decat obisnuit cosmeticelor si ingrijirii.Doar ca nu mi se pare ok sa muncesc jumate de ora sa rimelez pentru ca o mascara nu face nimic deosebit pentru gene fara 5 straturi si clestisor.Daca nu ar exista si cateva care reusesc sa iti faca gene wow cu 2 periaje rapide,atunci m-as gandi ca-s eu delasatoare.Dar din moment ce se poate,nu vad de ce as insista cu variante care "nu pot".:)
    Am incercat The Falsies,imi place,insa mai degraba alungeste decat volumizeaza,asa ca raman la Colossal care le incarca mai bine si mai repede.De cel L'Oreal nu stiam,multumesc pentru sugestie si sper sa ajung sa il incerc.In ultima vreme am lasat-o mai moale cu mascara,daca am macar eyeliner ma simt bine.

    RăspundețiȘtergere