Translate

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Pearl Drops Hollywood Smile Whitening



A costat 16 lei la momentul achizitionarii. Nu am luat si pasta de dinti ci doar acest tratament. Acum exista in farmacii o varianta sub forma de calciu lichid ce promite sa albeasca si sa umple fisurile dintilor in 2 saptamani.
Nu mai stiu daca am avut dintii albi vreodata, nu pot sa spun ca arata rau sau ca sunt foarte galbeni dar sigur nu au o culoare frumoasa. Par patati, si nu pot sa inteleg de ce cat timp nu fumez, nu beau cafea sau cola si nici nu mananc produse pe baza de cacao fiindca o detest. Asa ca acest aspect a ajuns sa ma obsedeze si rar gasesti o fotografie in care sa zambesc (o sa fie o adevarata tragedie daca nu-mi fac albire pana in ziua nuntii -cand o sa apara fat-frumos , mirosind a 3,14 Givenchy- fiindca am sa fiu cea mai trista si bosumflata mireasa). In primul rand recipientul este mic si l-am terminat destul de repede. Intr-adevar, curatarea pare mult mai eficienta decat in cazul pastelor obisnuite iar senzatia de prospetime este mai intensa. L-am folosit de doua ori pe zi cate 5 minute nu doar 3 saptamani ci pana la epuizarea tubului si am evitat sa mai consum orice i-ar fi neutralizat eficacitatea. Nu s-au albit mai mult decat ar fi facut-o cu banalul bicarbonat de sodiu cu care ii alint din cand in cand. Senzatia a fost mai mult ca cea obtinuta in urma unui periaj profesional la cabinetul stomatologic, cu pastele acelea mai puternice si putin abrazive. Am fost dezamagita, nu speram sa-mi faca cei 32 de pitici alba-ca-zapada dar ma asteptam la un rezultat mai vizibil. As cumpara-o doar pentru ca obtin un periaj aproape profesional, mai bun decat cu pastele de supermarket, dar nu ca si tratament de albire. In acest scop intentionez sa imi achizitionez benzile Crest Whitestrips, costa 150 lei deci mai ieftin si fara atatea reactii adverse ca in cazul albirii la cabinet care sensibilizeaza excesiv dintii si portofelul. De ce sa traiesc cu un complex daca il pot repara?

9 comentarii:

  1. Ramona,si eu mi-am cumparat prostia asta ca altfel nu o pot numi pt. ca nu face nimic...si am dintii destul de albi.Cel mai important este detartrajul anual sau macar la 2 ani...iti si curata si albeste dintii si este sanatos.Ma gandeam o data sa imi fac albire caci am inteles k ar fi cam 300lei,dar iti poate afecta smaltul dintilor si am renuntat...mi-ar placea sa am dintii albi cum au vedetele,dar ele isi fac tratamente in euro...iar acum nu imi permit.Faza cu ciocolata nu stiu dak pateaza asa mult..ceaiurile pateaza ft. mult dintii,iar mie imi plac ceaiurile mai ales ca sunt atat de sanatoase...

    RăspundețiȘtergere
  2. De asta si eu vreau benzile Crest, nu afecteaza ca albirea la cabinet fiindca nu are atata peroxid asa incat nu face probleme smaltului.Nu se gaseau in Romania dar acum sunt si la noi, exista un site ro.

    RăspundețiȘtergere
  3. pasta de dinti de la ei.. sau tratamentul.. nu albesc ci doar curata dintii foarte bine. eu o folosesc constant. curata atat de bine ca daca am mancat dupa ce m-am spalat pe dinti dupa ce am terminat de mancat am senzatia ca abia m-am spalat pe dinti.. nu se lipeste nimic. dar trebuie folosita constant

    RăspundețiȘtergere
  4. Tratamentul nu trebuie sa depaseasca durata recomandata asa ca pt folosire constanta locul lui trebuie luat de pasta din aceeasi gama.Neindoielnic este net superioara celor obisnuite de genul colgate si blend-a-med,curata mult mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. trebuie facut un detartraj si un periaj profesionoist macar 1 data la jumatate de an sau sa zicem la un an macar.detartraju nu albeste dinti ci doar curata piarta de pe dinti .poti sa iiceri medicului tau dentist sa iti faca albirea in varianta ''home.''adika medicul iti ia tie pacientul niste amprente pentru gutiere iti da comanda la o firma de o trusa pentru albirea dintilor pentru acasa cu peroxid de 6% si in fiecare seara dupa ce te speli pe dinti pui gutierele in gura impreuna cu gelul din trusa(iti explica medicul ce si cum)astfel albirea se face treptat timp de 1 saptamana cam cu 2 numere se albesc.in acest timp nu bei cola,cafea ,ciocolata calda,vin rosu...etc.daca fumezi faci degeaba albirea ca dupa 6 luni dinti se ingalbenesc la loc.dintr-o singura trusa poti sa iti faci 2 albiri adika peste inca 6 luni sau cand consideri tu ca sau inchis la culoare iti mai faci singura inca o sedinta acasa de albire.gutierele le ti npatea in gura si le dai jos dimineta cand te trezesti.simplu si elegant

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu am cumparat pasta aceasta de dinti(hollywood smile) ma spal dimineata si seara.nu albeste chiar foarte tare dar totusi....eu sunt destul de multumita

    RăspundețiȘtergere
  7. am auzit si eu de aceasta "minune"la tv si chiar am cumparat-o.nu e ceva extraordinar dar se observa o amelorare a problemei si o usoara albire.cred k merita sa incercati pt k nu costa mult si nu aveti nimic de pierdut.Bafta!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. buna,tocmai am citit un comment in legatura cu crest whitestrps...le-am folosit,mai precis vivid 3d,luate de pe net la un pret de 150 lei cu tot cu transport.nu face minuni,adica mi-a albit dintii doar cu 2 nuante,nu albul acela de hollywood.tratamentul a durat 10 zile,dar cam din a 5-a zi au inceput sa ma doara dintii,sa fie ff sensibili...in concluzie:eu l-am incercat,nu pot sa zic ca il recomand.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc...vazusem chiar zilele astea pe un blog o recenzie pozitiva, fata in cauza era incantata de rezultat. Probabil ca depinde mult de sensibilitatea dentara a fiecaruia si mai ales de nuanta de baza, eu spre exemplu nici cand eram mica nu ii aveam alb stralucitor asa ca nu cred ca mi i-ar duce dincolo de nuanta lor nativa.
    Prietena mea vrea sa isi comande acum, nu mai retin varianta dar stiu ca scria ca ii albeste in 3/5 zile si costa 179 lei fara curier.

    RăspundețiȘtergere