Translate

marți, 24 noiembrie 2009

Masca cu placenta KALLOS

Pretul este de 6 lei cutia mai mica, am renuntat sa o iau pe cea de 1kg pentru ca e mai greu de depozitat si transportat. Am ramas la aceasta masca dupa ce am testat tot felul de produse atat din farmacii cat si din magazine. Desi auzeam mereu despre ea eram reticenta din cauza raportului cantitate-pret,este dubios de ieftina. Foarte posibil sa existe produse profesionale de salon care sa ma dea pe spate,dar momentan sunt multumita cu aceasta si nu vad motive sa o schimb decat eventual din plictiseala pentru ca am cam 2 ani de cand o tot cumpar. Nu stiu ce minuni face in privinta despicarii parului, tot folosind atatea produse si masti mi-e greu sa identific autorul minunilor si inca mai cred ca nu exista niciunul care sa te lipseasca de cosmarul despicarii ci doar sa imbunatateasca aspectul si textura parului asprit. Indiferent ce folosesc inainte de spalare, obligatoriu trebuie sa aplic ceva si dupa ca sa pot descurca varfurile. Nu are legatura cu vopsitul pentru ca si cu parul natural aveam problema varfurilor incurcate fiindca era foarte fin, daca ma pieptanam inainte sa ma duc la salon cand ajungeam acolo parea ca nu l-am atins de ceva timp. Parul meu luceste oricum, desi sanatos nu pot spune ca este fiindca reincepand sa il vopsesc nu mai am aceasta pretentie. Asadar nu stiu daca masca ar face un par stralucitor dintr-unul cu aspect ars si ponosit. Dar este perfecta pentru a-l face moale si usor, motiv pentru care evitati sa o aplicati pana mai sus fiindca adio volum si sigur ar si ingrasa radacinile mai repede. Mirosul nu-mi place dar nici nu ma deranjeaza. Nu contine placenta propriu-zisa, ci un inlocuitor artificial cu acelasi efect. 100% naturala este exclus sa fie,dar pana la urma nu cred ca avem cum sa traim numai cu produse bio pentru ca oferta e limitata si preturile absurde pentru consumatorul mediu. Este singurul produs pentru par careia i-am ramas fidela de la prima folosire si nu am sa-l schimb curand. Recomandarea priveste doar masca cu placenta, despre cea cu carrots nu stiu nimic iar pe cea cu lapte am incercat-o o singura data si am fost dezamagita.Miroase a caramele, chiar destul de puternic incat sa-ti fie greata, nu se clateste foarte bine si lasa parul lipsit de orice urma de volum. Am eliminat-o instant.

6 comentarii:

  1. mie imi place cea cu lapte - datorita mirosului :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara!

    Stie cineva de ce nu se mai gaseste masca de par Kallos cu placenta? E adevarat ca au dat faliment?Eu sunt o mare consumatoare a acestei creme si sunt cam disperata, ca e foarte buna, ieftina si chiar nu stiu cu ce as putea inlocui.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, si eu o am mereu in casa. Nu stiam ca nu se mai gaseste, o vad mereu in Real. Doar ca i-au schimbat ambalajul si denumirea e in italiana parca. Cel putin acum 1 saptamana era sigur.

    RăspundețiȘtergere
  4. se mai gaseste in IDM - Basarab. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Se mai gaseste Serical-Midolo..tot cu placenta..tot f buna;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stiam ca e acelasi produs, dar cu alta denumire. Insa posibil sa ma insel.
      Si acum am in casa kallos placenta, dar cum o termin vreau sa incerc gliss cea galbena despre care am auzit numai de bine.

      Ștergere