Translate

miercuri, 25 noiembrie 2009

Lac de unghii FARMASI


Daca in ceea ce priveste cosmeticele pentru fata si corp nu as cumpara niciodata mai multe fara sa vad cum se comporta, cand a fost vorba de lacurile de unghii nu am putut pleca fara o provizie serioasa de sticlute chiar daca exista riscul sa fie proaste avand in vedere ca erau 3-4 lei. Pur si simplu nu m-am putut abtine si nici nu m-am putut hotari la 1-2 nuante asa ca prima data am luat 6. Toate mate, am oroare de sidef si la oja nu doar la machiaj. Nu numai ca nu-mi place cum arata si-mi aminteste de unghiile alea ascutite la varf si ornate cu 3 inele de aur rosu, dar stiu sigur ca afecteaza unghia mai ales daca e fragila ducand la exfoliere si ingalbenire. Ca si culorile tari de altfel, dar de ele nu ma pot lipsi. Pensula e buna, nu foarte lunga si nici subtire incat sa lase dare. Nu se rup peri si lacul nu contine imperfectiuni incat aspectul este uniform. Unele dintre ele arata bine intr-un singur strat, pentru altele a fost nevoie de doua fiindca mi se cunostea linia care delimiteaza partea naturala de partea crescuta a unghiei si da aspectul de murdar. Rezista mult mai bine decat alte lacuri de 5 ori mai scumpe, dar daca am contact cu apa des cam dupa 4 zile mi se duce la varfuri. Nu crapa si nu se desprinde, ci se diminueaza. Si oricum in conceptia mea, ca si vopseaua de par, cu cat dureaza mai mult cu atat mai multi compusi chimici are. Nimic din ceea ce e foarte rezistent nu poate fi prea sanatos. Nu as avea cum sa o tin 10 zile fiindca ma plictisesc de culoare. Nu imi place ca nu are luciu, unele nuante aratand ca atunci cand imi pictam unghiile cu tempera la ora de desen. Paleta este larga, raportul sidefat mat fiind cam de jumate-jumate. Exista si tratamente de intretinere si kit-uri pentru french dar nu le-am incercat ramanand fidela intaritorului farmec cu B5. French-ul nu mi se potriveste fiindca nu-mi place culoarea naturala a unghiilor mele. Clar sunt destule mai bune in sensul ca tin mai mult si au luciu puternic, dar pentru cand vrei sa tot schimbi la nuante e perfecta. Nu as avea cum sa-mi iau 10 lacuri l'oreal sau peggy sage in acelasi timp, inca nu m-am ticnit.

9 comentarii:

  1. super rezistente si foarte ieftine.sincer am folosit si de la sephora care sunt destul de scumpe...de vreo 10 ori mai scumpe si pusca de pe ungii in aceeasi zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot uita cum s-a dus lacul Chanel in secunda doi....asa ca prin comparatie,Farmasi e infinit mai rezistent.Nu cred sa scot vreodata optiunea din lista cat timp dureaza suficiente zile si exista o paleta larga de nuante.Ar putea lucra totusi la capitolul luciu.

    RăspundețiȘtergere
  3. am avut si eu cateva lacuri Farmasi si mi-au placut, sunt ieftine, dar au culori frumoase. Cele de la Farmec sunt asemanatoare si chiar mai rezistente.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiti daca putem sa comandam pe net?as vrea cateva nunante care nu se gasesc la mine in cartier:(:(va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. sa ma tutuiesti te rog, ca ma simt batrana :))
    Ba da, se poate. Am mai vazut pe diverse bloguri ca isi cumparasera Farmasi online si am vazut personal site-ul de nenumarate ori, erau mult mai multe produse decat la standurile lor unde spre exemplu nu vazusem niciodata creme sau lotiuni de corp.
    Numai ca ultimele dati nu stiu de ce nu il mai gaseam pe google,numai putin sa ma uit. Dar au sigur site romanesc cu magazin online si preturile erau mai mici decat in magazin.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gata : http://www.farmasi.ro/, si magazinul online e prima optiune in stanga sus, sub titlu.Vad ca arata mult mai bine decat in trecut si mai organizat.Plus ca si produsele s-au diversificat.
    Costa 10 lei transportul daca valoreaza comanda mai putin de 120 lei, si este gratis daca e peste suma mentionata. Ajunge in 3-5 zile la Posta, cu plata ramburs.

    RăspundețiȘtergere
  7. mie imi plac aceste lacuri fosrte mult,in special nuanta 980 si 942 sunt preferatele mele din toata colectia.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu mi'am facut doar draci cu aceasta frumusete de oja .
    Am avut exact oja din prima poza .
    Eram moarta dupa nuanta , arata superb , o savuram din priviri . Am dat 8 lei pe ea , nu a contat era superba!
    Dar , mereu exista un dar , frumusete de oja cand imi era lumea mai draga si aveam unghiute mari si tari [ la propriu ] , m'am trezit ca imi sare la varfuri si ca unghia sa dus naibi . Sa exfoliat si a devenit din ce in ce mai urata . Am fost nevoita sa tai pana la carne :(( .
    Am zis good bye oja scumpa . Am revenit la natty pentru ca nuantele sunt superbe si au o rezistenta destul de buna . Ce sa zic de pret 2 lei :-j ..

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai dreptate,cei de la Farmasi au o gama destul de vasta in ceea ce priveste lacurile de unghii.Nu te poti abtine sa nu cumperi macar o sticluta daca treci pe la standul lor:))

    RăspundețiȘtergere