Translate

vineri, 27 noiembrie 2009

Gel de dus cu ciocolata si caramel BOTTEGA VERDE


Pretul este de cca 22 lei. Am multe geluri de dus fiindca baia este pentru mine este un ritual aparte, mai ales in zilele cand sunt foarte obosita sau cand am o dispozitie proasta. Imi place sa ma rasfat si imi place sa am de unde alege arome si texturi care sa imi bucure simturile.
L-am descoperit acum doi ani cand aparuse in farmacii, si desi m-a incantat ambalajul si mirosul nu mi l-am cumparat atunci desi mult timp m-am gandit la balsamul de buze din aceeasi gama. Aveam suficiente provizii acasa si am preferat sa mai astept. Apoi l-a primit o prietena care uraste aroma de ciocolata si asa a ajuns la mine. M-a cucerit definitiv si iremediabil de la prima utilizare si sper sa ma tina o vesnicie.
Miroase divin, persista pe piele si in baie mult timp asa ca pot spune ca nu e doar un produs de curatare ci are si beneficii aromoterapeutice sub actiunea aburilor calzi. Pentru mine constituie un adevarat rasfat de care nu ma mai pot lipsi mai ales in serile reci cand simt nevoia sa ma deconectez. Nu il incadrez in categoria fresh si nu mi se pare potrivit pentru dusul de dimineata fiindca este prea cald si senzual pentru a-l irosi pe cele 5-10 minute de graba. Trebuie sa te bucuri de el in liniste, sa ai timp sa beneficiezi de aroma si proprietatile de catifelare. Pielea ramane fina si parfumul da senzatia ca ai aplicat o lotiune de corp. E genul de aroma care imbie la leneveala in cada, cu lumanarele si tot tacamul. Nu l-as schimba cu nici un altul. Textura este cremoasa, foarte densa si sidefata, ai senzatia ca intinzi matase pe corp. O cantitate mica pusa pe buretele de baie este suficienta pentru ca spumeaza consistent, si cred ca o sa se consume foarte greu chiar daca am ajuns sa il folosesc cam zilnic in detrimentul celorlalte. Il ador.

7 comentarii:

  1. Ramona,ce mult ma bucur ca ai inaugurat si un blog de beauty...felicitari!wow..cate ai scris..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah...neaparat trebuie sa il iau!ador tot ce are legatura cu ciocolata...am avut de cateva ori de la yves rocher cel cu ciocolata si era la fel...imi venea sa ma mananc,...haha

    RăspundețiȘtergere
  3. ms pt incurajare,trebuia sa fac si eu ceva care sa-mi placa pt ca oricum stau degeaba fara job.Cred ca o sa iti placa mult,aroma e delicioasa.Genul acela de-ti vine sa-l mananci motivata de lipsa caloriilor.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. buna mai ai produsele..sunt interesata.gogugica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. despre ce produse vorbesti?banuiesc ca voiai de fapt sa scrii la alt post,cel cu pozele cu cosmetice dar sincer am obosit s atot repet ca nu sunt ale mele si nu vand nimic.Cred ca scrie clar acolo ca nu imi apartin sunt atatea discutii din care reiese cum stau lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu din ce oras esti...in Craiova l-am vazut la hypermarket real si in farmacii: Dona,City,Sensiblu,Catena.Cred ca il gasesti in orice lant de farmacii care are o sectiune cat de cat dedicata cosmeticelor.

    RăspundețiȘtergere