Translate

marți, 24 noiembrie 2009

Fluid tonic hidratant FARMEC


Nu imi plac produsele Farmec. In primul rand fiindca majoritatea sunt bombe de parabeni. Sunt convinsa ca au fost candva de exceptie si ca unele din ele au facut boom la export,dar la fel de convinsa sunt si ca au schimbat compozitia adaptand-o consumatorului roman pentru care primeaza pretul si cantitatea in detrimentul calitatii. Aud des ca primesc cat platesc...adica sunt convinsi inca de la inceput ca daca pretul nu e mare ar trebui sa se resemneze cu ingrediente si efecte indoielnice. Lucru neadevarat pentru ca sunt destule produse ieftine care impresioneaza placut si care le depasesc degajat pe cele cu ambalaj si pret spectaculos. Avand in vedere succesul la export foarte probabil sa existe o gama net superioara care ii este destinata exclusiv. Aceasta era constatarea generala.
Revenind la gama cu aloe vera si ceai verde, recunosc ca mi-a schimbat putin parerea. Produsele sunt destinate tenului mixt/gras. pretul fluidului este de 6-7 lei si l-am gasit si in supermarketuri. Pot spune ca senzatia este placuta, indeparteaza orice urme de machiaj si demachiant si lasa tenul proaspat si neted. Ramane insa o pelicula lucioasa dar nu am intalnit inca nici o lotiune tonica care sa nu produca acest efect. Ce nu imi place este ca imediat dupa aplicare tenul meu se pateaza putin,dar in maxim 5 minute nu mai am nici o urma de roseata. Vina poate nu-i a produsului, ci a tenului sensibilizat excesiv de tot soiul de lotiuni si potiuni contra micilor imperfectiuni. Nu este un tonic agresiv deci nu usuca. Inca il mai am si il folosesc frecvent dar nu m-a fidelizat, se poate mai bine. De nivel mediu,as spune.

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Buna, o sa caut maine via google fiindca eu nu il mai folosesc de mult timp. Moemntan folosesc drept tonic o apa micelara Ivatherm.

      Ștergere