Translate

miercuri, 25 noiembrie 2009

Fard de pleoape mono FARMASI

Costa cca 7 lei. Trebuia sa pun si paleta de nuante fiindca altfel nu avea nici un farmec, daca produsele astea exceleaza la ceva e vorba varietatea culorilor si de ambalajele tare dragute si chiar de calitate. Poate de asta unele sunt proaste, fiindca banii se duc in ambalaj. Glumesc. Stau prost la aplicatoare din cate am observat, buretetii sunt prea rigizi si nu absorb suficient produs. Nu am avut decat o singura culoare fiindca am foarte multe truse cu nspe mii de culori si cum ma fac rar nu prea am sanse sa le consum inainte sa expire. Asa ca incerc sa imi iau separat doar ce nu regasesc in ele. De regula culori mate.

Cautam de mult un gri-negru mat si m-am bucurat cand l-am gasit fiindca aveam doar un no name bunicel si ma gandeam sa am unul mai de calitate dar peste tot erau fie sidefate, fie nu asa inchise cum voiam eu. Mai aveam 3 griuri mono de rasa si niciunul nu m-a multumit, desi promiteau sa fie mate nu erau. Imi place smockey eyes si il port chiar si ziua doar ca ma rezum mai mult la conturare asemenea unui eyeliner si nu acopar intreaga pleoapa mobila, sau il aplic intr-o dunga descrescatoare de la coltul extern spre baza cam pe la jumate pierzandu-l total. Ochi de pisica-like. Nu le am cu combinatiile de culori, nu reusesc sa imi fac umbre si nici sa intrepatrund 2-3 nuante fara sa nu arate a desen tehnic. Ce nu mi-a placut, pe langa aplicator, a fost ca trebuie sa pui mai multe straturi fiindca desi pare inchis cand il intinzi e mult diminuat. Nu merge sa il aplici ud, ceea ce iarasi imi displace pentru ca imi parea mai intens si rezistent asa. Cand se usuca putinul ramas se deschide iar daca treci buretelul umed peste ce ai aplicat anterior in loc sa se intensifice se ia. Trebuie sa depui ceva eforturi pana arata cum trebuie, insa culorile sunt delicioase si aproape ca merita sa aloci cateva minute in plus.




5 comentarii:

  1. Ramona,ma tenteaza si pe mine varietatea lor de culori...crezi ca merita?dureaza sau se strang in pliuri?

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum nu-ti imagina ca e de exceptie...pana la urma la pretul lui nu te poti astepta sa contina cine stie de formula magica sau super ingrediente. Eu zic sa-l iei, mie mi-a placut, cu exceptia faptului ca nu se aplica bine umed asa cum le prefer eu pentru a fi mai rezistente si mai intense. O prietena s-a machiat singura cu ele pentru nunta si nu numai ca i-a iesit bine dar i-a si rezistat. Ce-i drept erau variantele cu sclipici, dar nu cred sa fie mare diferenta. Hai sa il compar cu miss sporty si alix avien, insa varietatea culorilor este mai mare. Nu garantez long lasting effect ci unul normal.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna,
    am si eu farduri de la farmasi si sunt ft bune.au o gama de farduri TERRACOTTA putin sidef care nu se strang deloc si is super rezistente. chiar merita....

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu prea am mai avut acces la ele,cel mai la indemana imi erau in supermarketul PIC in care oricum ma duceam saptamanal la cumparaturi si mereu aruncam o privire si la standurile cu farduri.Aveau absolut toata gama si suficient spatiu de expunere,mi se parea cel mai bun loc de testare si achizitie.De Terracotta nu stiam,am sa le caut pentru ca mi-as mai dori cateva nuante mono.

    RăspundețiȘtergere
  5. am si eu 188, e o nuanta frumoasa insa nu rezista mai deloc.

    RăspundețiȘtergere