Translate

marți, 24 noiembrie 2009

Balsam de buze CARMEX




Balsamul meu de buze favorit, nu l-as inlocui cu nimic altceva din tot ce am incercat pana acum.Pretul este intre 15-20 lei, singurele locatii verificate sunt famaciile dona si help net. Contine camfor si mentol iar efectul a fost fabulos,cel putin in cazul meu. L-am incercat intr-o perioada cand nu stiu din ce motiv buzele imi crapau pana la sangerare incat spusesem adio rujului si glossurilor fiindca imi cauzau usturimi nesuferite. Ajunsesem sa imi pun pe buze banalul unguent de galbenele in speranta ca am sa scap de uscaciune, insa nu mi-a fost de prea mare ajutor si oricum imi parea prea gras si se intindea peste tot. De la prima aplicare carmex a reusit sa imi calmeze buzele, desi senzatia era mentolata si racoritoare. Inmoaie rapid cojitele si le poti indeparta usor fara sa ramana rana, nu le forteaza sa se desprinda prematur. Imi place ca stimuleaza circulatia ca atunci cand mancam condimentat dandu-le o culoare naturala de rosu-roz sanatos binevenita pentru cele carora aparent li s-au depigmentat buzele din cauza rujurilor in culori puternice. Il aplic adesea atat inainte de ruj ca o baza pregatitoare si protectoare, dar si peste pentru a obtine un luciu discret. Evident nu are efectul optic al glossului dar prefer beneficiile de tratament in detrimentul unui aspect sclipitor si atat. Oricum e inradacinata conceptia potrivit caruia in ciuda consistentei glossul usuca buzele, se spunea la un moment dat ca nu face decat sa declanseze lantul slabiciunilor si sa induca nevoia de a cumpara continuu fiindca nu mai puteai sta fara el. Deci raman la carmex pentru machiajul de zi cu zi, simplu sau combinat cu un ruj.
Am avut ambele variante, in State mai sunt si altele cu diverse arome. Mi-a placut mai mult stickul pentru ca e mai practic mai ales cand nu esti acasa, din borcanel nu imi trece prin cap sa iau cu degetul si o pensula nu stiu cum as purta-o prin geanta fiindca nici nu am una cu un ambalaj separat si oricum mi-ar fi greu sa o gasesc rapid printre celelalte lucruri pe care le port dupa mine. Nu ii gasesc nici un minus si nu ma pot lipsi de el.

18 comentarii:

  1. cel mai bun produs pentru buze pe care l-am folosit vreodata! e divin! e perfectiunea intruchipata! :) singurul care a reusit sa-mi protejeze buzele fie iarna, fie vara. Inainte, cum dadea coltul toamnei si se racea un pic vremea, imi crapau buzele. ma usturau ingrozitor si aveam tot timpul un contur rosu. Am vazut un documentar la tv despre Carmex si am dat fuga la farmacie sa-l caut. si bine am facut! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu l-am vazut in beau monde in paginilie cu ritualul de beauty al unei vedete din romania si l-am regasit la Livia Dila si Andreea Raicu.Initial numele imi suna romanesc apoi am vazut ca il luasera din afara si mi-am luat gandul.Pana l-au si prezentat la recomandarile de shopping si au indicat Help Net ca loc de comercializare.Asa ca l-am luat din buc,noi nu avem Help Net.Ultima data de la Dona tot din buc si uite ca nu am cercetat daca il au si la cea de aici pentru ca inca nu am terminat ultimul borcanel.

    RăspundețiȘtergere
  3. vezi k au si la Gima Market si e mai ieftin decat in farmacie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Spun Craiova si spun tot :))) Ce este Gima Market?Ca daca e magazin eu aici n-am auzit de el.Exista un singur centru comercial mare unde gasesti produse gen chanel,dior,estee lauder,etc si vreo 2-3 unde maximul e revlon.In rest l'oreal,rimmel,astor,maybelline pe toate drumurile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa mi-l cumpar si eu neaprat...mereu cand e ger afara mi se usuca buzele si am o multime de cojite...

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar sunt in cautarea unui balm pentru buze uscate,crapate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred ca ai regreta cumparandu-l,pentru ca e mai mult decat un balsam si plus ca trateaza foarte repede.Acum depinde si cum te impaci cu mirosul asemanator celebrei alifii chinezesti,e destul de mentolat.Eu nu am problema,cat timp e un produs bun nu il evit doar pt ca miroase ciudat sau urat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu sunt la fel.Nu am nicio problema cu mirosul,m-am obisnuit foarte repede cand am trecut pe dermatocosmetice cu mirosurile mai putin "gustoase".Ca doar nu-l iau pe post de parfum !:-) Ma gandeam initial la yes to carrots,am vazut review-uri ok,dar nu stiu daca are spf.Ai idee?

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=107344/lip_butter/Yes_To_Carrots/Lip_Treatments
    Astea sunt recenziile YTC pe makeupalley,din 90 l-ar cumpara din nou 72%.
    Eu nu l-am avut si nu stiu ce sa zic de el...am vazut si recenzii negative.
    Insa uitandu-ma pe site sa vad cum e cu SPF-ul am descoperit ca numai unul singur are,cel cu rodie.Mai precis SPF15.
    Cat despre Carmex,tot ca sa te ajut sa te hotarasti intre cele doua marci,iata ce am descoperit:in afara de borcanasul si tubul Original Formula,toate celelalte variante au SPF15 existand chiar si stick cu SPF30,cel cu aroma de menta.Un alt aspect care m-a surprins a fost ca practic nu au termen de valabilitate : "No, it remains safe and effective for years. Paul Woelbing, President of Carma Labs, has jars of Carmex in his desk that are more than 20 years old. It’s just as good as the day it was made. Carmex has a long shelf life because of the antiseptic qualities of some of the ingredients like salicylic acid and phenol."
    Asadar,in materie de SPF Carmex sta degajat mult mai bine.Ca sa fii sigura sa citesti pe stick,desi analizand ce era pe site toate stick-urile au.Eu am borcanas formula originala si nu are deloc factor de protectie.

    RăspundețiȘtergere
  10. sa sti k vazand aparitia lui pe piata mi-am amintit k am avut cu ktiva ani in urma un balsam de buze carmex primit de la o prietena din state, si tin minte k avea o aroma de fructe. imi placea foarte mult pentru k il foloseam k protectie pt. buze la plaja. de curiozitate mi-am cumparat si eu unul din farmacie si pot spune k l-am "refolosit" cu placere si k o sa ii raman fidela ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc mult:-) Primul care-mi iese in cale e al meu:D

    RăspundețiȘtergere
  12. "Primul care imi iese in cale?"?Haha,ce gluma buna.Le-am luat pe ambele,nu am rezistat:D Foarte bun carmex,dar si yes to C.Ce zici de un schimb de linkuri?Deja esti in lista mea de bloguri:) o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  13. Done,esti in blogroll.Al meu Carmex e pe terminare si am tot amanat improspatarea "stocului".Vreau urgent un baton,azi in masina ma strangeau buzele de la plaja de ieri si mi-as fi dat cu el si asa greu imi era sa caut in bagaje cutiuta plus pensula de la o trusa de rujuri ca sa mi-l pot aplica.Batonul l-as tine in portofel si imediat as rezolva problema.

    RăspundețiȘtergere
  14. acect produs este extraordinar! matusa mea din state mi-a adus cateva batoane acum 5 ani si am ramas placut impresionata de eficienta lui!

    RăspundețiȘtergere
  15. Hei ! ai idee unde pot gasii acest balsam in Bucuresti? Am nevoie de raspuns urgen ! am cautat deja la 6 farmacii..dona,sensiblu..etc si nu au acest produs? de unde pot sa-l procur? Mersi ! astept raspuns .

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna,
    La Help Net ai incercat? Poate e de moment lipsa lui, in raspunsurile de mai sus fetele mentionau si ele farmacii. Dar si Carrefour ziceau Zuzele.
    Eu sunt din Craiova din pacate....

    RăspundețiȘtergere