Translate

marți, 24 noiembrie 2009

anticelulitic Supliform HOFIGAL


Ideea achizitionarii lui mi-a venit citind multitudinea de review-uri pozitive de pe forumuri.Produsul poate fi achizitionat de la plafar si costa cca 8 lei tubul de 75ml si 40 lei 500ml, pret mai mult decat decent. Am sa incep cu minusurile,in fapt fiind vorba de unul singur: este sub forma de gel foarte light,deloc onctuos,ceea ce face dificila masarea zonelor afectate timp de 10-15 min dupa recomandarea producatorului. Intra mult prea repede in piele incat orice tentativa de a-l masa intr-un asemenea interval devine imposibila si chiar dureroasa,pentru ca nu faci decat sa "framanti" tegumentul pe uscat si sa te alegi cu vanatai in cazul unei circulatii mai proaste.
Totusi,produsul mi s-a parut foarte eficient desi l-am aplicat doar timp de cca 5 min pe fiecare coapsa,plusand cu impachetarea in folie alimentara pentru a-i potenta si grabi efectul.Nu stiu exact daca aplicat pur si simplu senzatia e aceeasi, insa impachetand in folie simteam furnicaturi si pielea devenea rosie si ardea,ca dupa un masaj anticelulitic executat indelung si ca la carte la salon.Uneori lasam folia pana dimineata dar am auzit persoane care nu o suportau atat de mult si cred ca este in regula si daca o tii doar 1 ora.Daca simti furnicaturi si pielea transpira este evident ca produsul actioneaza corect. Efectele sau vazut cam in 2 saptamani,dupa 2 tuburi de 75ml. Nu stiu daca subtiaza pentru ca recunosc ca nu am masurat(mie mi s-a parut ca da insa tineam si regim), dar in mod cert pielea devine fina si ferma. L-as recomanda detasat fata de cele de la nivea,avon si elmiplant si in mod sigur am sa-l mai cumpar fiindca a fost singurul cu rezultate rapide si vizibile,efort minim(nici macar nu l-am aplicat intotdeauna de 2 ori/zi) si nici pretul mic nu este de neglijat.

25 de comentarii:

  1. e foarte bun Supliform! L-am descoperit acum multi ani si l-am folosit de multe ori, insa doar de cateva ori ca la carte. De obicei, doar ma masam puternic si gata, insa ideal este sa te infasori in folie dupa aceea. Eu am mai descoperit un produs divin care topeste grasimea. L-am incercat si imi venea sa ma urc pe pereti pentru ca este cu ardei iute si piper si imi ridicase temperatura coprului cu 300 de grade :), dar MERITA. Se cheama Thermo Active HOT GEL de la OLIVA. exista si varianta ICE GEL, dar nu am folosit. eu l-am cumparat de la Romexpo, cand a fost targul de frumusete, insa se poate comanda de pe diverse site-uri. Costa in jur de 300 mii

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm...interesant,am sa ma uit de el.Am auzit totusi ca nici un gel si nici un aparat nu inlocuieste masajul anticelulitic clasic,foarte dureros dar eficient dupa cca 6 sedinte. Tocmai am vazut o oferta in GdS cu un pachet pentru slabit si tonifiere,8 sedinte de masaj si 8 de impachetare,aprox 450 lei.Voi macar aveti de unde alege dar in craiova nu poti fi sigura ca denumirea unui serviciu la salon reda ceea ce citisei prin nu stiu ce revista. De ex nu sunt sigura ca microdermoabraziune aici inseamna ceva mai mult decat peeling chimic cu vreo chestie dubioasa,au devenit toti specialisti peste noapte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite Supliform: http://www.pronat.ro/magazin/-cosmetice-hofigal/366-supliform-gel-anticelulitic.html :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Anonim : ms,dar e usor de gasit in orice plafar, chiar si acum am un tub acasa dar am neglijat sa il mai aplic pt ca pe zapuseala asta chiar nu imi surade sa stau infasurata in folie.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. il pot aplica si pe burtica si pe aripioare si dupa sa ma imachetez dupa masaj?Oare are acelasi efect? Merci:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Din punctul meu de vedere un anticelulitic e destinat oricarei zone cu probleme in ce priveste textura, tonusul si tesutul adipos.
    *A nu se intelege si obraji, glumesc dar am eu o obsesie cu chipurile "supte" si aberam candva cu gandul la creme de contur sau lipo pentru pometi :)))
    In materie de aripioare cred ca e telul a 100% din cremele anticelulitice si utilizatoarele lor, deci nici nu incape indoiala. Si nici la burtica nu vad restrictii, singura rezerva stiu ca exista in privinta electrostimularii caci anumiti specialisti sustineau ca e periculoasa presiunea exercitata asupra organelor interne. Dar o crema si un masaj nu vad ce rau ar face, macar daca nu topesc sunculita imbunatatesc textura si aspectul.
    Nu prea o sa poti executa masaj consistent pentru ca nu e onctuoasa si dispare rapid in piele, trebuie sa te misti repede. Adica maxim 5 minute ca apoi deja simti ca te jupoi, nu aluneca degetele.
    Iar cu impachetarea, sa stii cu nu toata lumea a suportat. Prietena mea cea mai buna e genul plinuta sus si cu picioare foarte subtiri, asa ca isi aplica numai pe burtica. Nu a rezistat cu folia, i se parea ca o arde prea tare si o enerva si deranja senzatia asa ca a renuntat la impachetat. Eu am suportat, incercam sa dorm cu ea dar dupa cateva ore parca simteam fierbinteala prin somn si ma trezeam. Oricum nu era imediata jena, 2-3 ore stateam de voie cu folia fara sa simt ca nu mai rezist.
    Ce am observat e ca datorita transpiratiei provocate astfel in fiecare zi, pielea a devenit foarte neteda. Si nu cred sa fi avut crema singura un asa efect caci nu e deloc hidratanta si matasoasa, ci are textura de gel rece.
    Eu ma impachetam de la incheietura coapsei pana imediat sub genunchi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ms pentru raspuns. Eu nu sunt o persoana plina am 57 kg insa am impresia ca intreaga mea grasime e depozitata pe burtica si pe solduri...:( niciodata nu am reusit sa scap de ele nici cand faceam sala, sa nu mai zic ca dupa m-am ingrasat.
    Am insa vergeturi si nu stiu cum sa scap de ele macar cat de cat si nu ma refer sa merg la saloane deoarece inca sunt studenta si nu imi permit. Ai vre-o idee ce produs ar remedia macar 50% vergeturile? Din pacate le am pe sani si foarte putin pe picioare insa cele mai multe le am in zona posteriorului.
    Freya

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu placere, Freya.
    Sa stii ca si eu vergeturi, acum cativa ani am avut ceva probleme cu chisturile ovariene si eram cobai de tratamente hormonale asa ca desi alimentatia mea si asa limitata (caci nu ma omor cu mancarea) nu s-a schimbat, am avut destule momente de yo-yo care au lasat urme.Cel mai grav a fost cand dupa cateva luni de Diane 35 am pus 15 kg, eram disperata, ajunsesem practic la 70 kg ce nu-mi imaginam vreodata.Le-am dat jos destul de repede dupa ce am renuntat la pastile, am zis ca fie ce o fi, sa caute alt tratament ca eu pastilele alea infernale nu le mai iau.Numai ca pielea s-a "spart" luand si pierzand atatea kg in asa putin timp, si am ramas cu vergeturi pe fund, solduri, o portiune din partea de sus a coapselor si sani. Ale mele sunt deja albe, deci in stadiul matur, greu de indepartat.
    Nici eu nu imi permit impachetari si tratamente la saloane, dar recunosc ca nici creme special pentru vergeturi nu am cumparat ci doar anticelulitice uneori. Se zvonea ca nu mai trec decat cu laser si injectii locale, dar cred ca unele creme pot imbunatati aspectul, de sters eu ma indoiesc sincer ca se mai poate.
    Acum ca m-ai intrebat tu am dat google sa ma informez mai bine, iti pun ce mi s-a parut interesant si promitator din experientele altora:

    "Buna fetelor, m-am gandit sa scriu si eu la acest subiect cu speranta ca pot ajuta si pe altii/altele....Da, eu asa am scapat de vergetur (in mare parte, inca nu s-au incheiat minumul de 6 luni, deci e de durata si aveti rabdare!)...Si eu ma confunt cu aceasta problema (inca) si am avut vergeturi de cand ma stiu.... acum, pe ''aripioare'' au disparut, cele din zona sanilor la fel, mi-au ramas putin pe picioare sunt aproape invizibile si singura zona care inca ''sufera'' dar in timp ii vin de hac este posteriorul....uitati cum am reusit eu: Mix din ulei de migdale, ulei de masline si unt de shea/karitè (este esential), de 2 ori pe zi se maseaza pana intra in piele (sfat: surplusul se poate inlatura prin tamponare cu un prosop) iar rezultatul se va vedea cam dupa 6 luni, trebuie sa insistati, deoarece e un remediu natural folosit de femeile africane si schimbarile nu se vad rapid, asa ca faceti poze in fiecare luna pt. a vedea diferenta."

    "Fetelor , se pare ca toate ne confruntam cu aceasta problema a vergeturilor. Eu am folosit gelul Supliform de la Hofigal , nu costa nici mult (in jur de 8 lei parca)si vreau sa ma spun ca dupa o luna de folosit aproape zilnic (uneori mai uitam)s-au diminuat vergeturile , culoarea inainte rosiatica incepe sa se schimbe si sa fie mai mult spre culoare pielii.Sunt foarte multumita de acest gel si sincer va spun macar sa il incercati ...nu este nici scump si la mine chiar a dat rezultate rapide si eficiente.Succes"

    "De luni de zile ma chinui sa gasesc o solutie pentru vergeturi...Si nu gasesc una sigura..:-< Am citit pe un forum despre Retin-A si uitati ce am gasit : Retin-A imbunatateste pielea in principal pe doua cai: 1) exfoliaza si elimina stratul superficial de piele, astfel incat netezeste pielea si "sterge" pete, cicatrici, riduri, vergeturi etc.; 2) stimuleaza sinteza colagenului - deci pielea devine mai rezistenta "din interior", si se produc mult mai greu riduri si altele. In principal crema este pentru fata,adica pentru acnee,etc...dar diminueaza vergiturile.Eu mi-am cumparat-o si deja a inceput sa dea rezultate.(Acum depinde si de pielea fiecareia pt)Sper ca v-am fost de ajutor."

    RăspundețiȘtergere
  9. "Am nascut sia m ramas cu vergeturi pe burta , picioare si fund (adica o gramada ) , mi-am luat tot felul de creme dar fara rezultat .... mi-a recomandat cineva clinica Poestetica o clinica foarte buna si mi-a dat sa ma dau cu Retin A.Pe ea scrie ca este pentru acnee dar este foarte buna pentru vergeturi deoarece contine vitamina A (tratamentul trebuie facut cam 3 saptamani / o data pe zi ). Nu este scumpa 13 lei , puteti incerca. Succes !!!!"

    "Salutare.am folosit si eu mai multe creme dar nici un razultat,pana cind am incercat o crema pe baza de ierburi CICATRIX.o folosesc de trei saptamini,dar tratamentul e de 6 saptamini.am observat ca vizibilitatea lor se reduce incetu cu incetu.eu o aplic seara in zona cu probleme si o masez.ea se maseaza in mod mai deosebit dupa prescriptie,adica in cutie este indicat toate miscarile care se fac.succes."

    "De doua luni folosesc insa o crema romaneasca cu extrat de melc de la Herbagen care mi se pare o adevarata minune. Vergeturile s-au estompat ff mult si pielea arata foarte bine. Am citit si pe alte site-uri unde se discuta aceeasi problema ca si alte fete au folosit crema de la Herbagen si in cazul lor efectele sunt rapide si foarte vizibile. Crema este si destul de convenabila ca pret , aproximativ 40 de lei 100 de ml."

    RăspundețiȘtergere
  10. "100 ml glicerina pura - 100 ml alcool etilic 70 grade Se amesteca cele 2 solutii in parti egale 1:1. Le puteti cumpara de la orice farmacie fara a necesita o reteta pt eliberarea lor. Se aplica seara dupa dus si un masaj local cu manusa speciala sau burete natural. Atentie! masajul sa se faca cat mai lent pt a evita iritatia locala a pilelii. Aplicati pe pielea uscata si curata solutia de mai sus, agitand inainte de fiecare utilizare. Lasa-ti zona neacoperita timp de 1-2 ore si stergeti cu un prosop pt a nu pata hainele sau lenjeria(a nu se indeparta cu apa). Folositi-o zilnic timp de cateva luni. Este indicata mai ales vergeturilor aparute in perioada sarcinii. Rezultatele se observa dupa primele 2 luni, asa ca rabdare rabdare rabdare... Eu am intrat in farmacie cu intentia sa cumpar o crema contra vergeturilor, cea mai scumpa, numai sa fie buna. Farmacista, o D-na in varsta si draguta m-a sfatuit sa nu arunc cu banii si sa incerc aceasta varianta ieftina si veche. Zis si facut, dupa cca 2 luni vergeturile mele au disparut aproape in totalitate."

    "Am gasit o crema f buna la faberlic numita concentrat anticelulitic in jur de10 ron.rezultate vizibile in 2 saptamani.ai grija insa deoarece este f puternica si incalzeste intensiv zona unde aplici crema.bafta"

    "acum 2 luni mi-au mai aparut alte vergeturi pe coapse,asa ca am inceput sa folosesc supliform.m-am uns de 2 ori pe zi,iar mai nou,dupa ce ma ung,ma infasor in folie alimentara si astept o ora.acum se mai observa foarte putin,doar daca te uiti atent.pe langa asta,am scapat de 90% celulita.eu zic sa-l incerci."

    "Va recomand cu cea mai mare caldura AslaVital, emulsie contra vergeturilor, folositi la dus inainte de ultimul jet de apa folosirea unui ulei, nu neaparat de dus. De exemplu, eu folosesc de la plafar ulei de lavanda de la Herbagen, iar dupa dus, masaj de cateva minute pe zonele afectate cu ulei de migdale dulci presat la rece. Este superb, efectele sunt vizibile si extraordinare. eu am avut probl. si cu celulita si cu vergeturi, aparusera pana si pe sani. nu doar ca au disparut dupa folosirea acestei combinatii, dar de la masajul pe sani cu ulei de migdale dulci si ulei de marar, mi-au crescut si s-au tonifiat sanii dupa doua luni de nici nu mi-i mai recunosc."

    RăspundețiȘtergere
  11. SUPLIFORMUL este chiar excelent.Are efect termogenic.
    Dar eu de curand mi-am cumparat alte 2 produse:
    1.Gel contra, anticelulitic de la FAVISAN=19 RON, cu cafeina, scortisoara, iedera, nuca, aLoe vera,capiscum, ardei iute, alte ingreddiente ca :scortisoara, cafea verde, guarana, piper negru, gentiana, EXTRACT NATURAL DE ALBASTRELE.
    2.Gelul+Crema anticlelulitice de la Elmiplant, cu ingrediente mai bune decat Elancyl.Le-am achizitionat acu 3 saptamani, si sincer sunt f.bne.Gelul anticelulitic de la Elmiplant, se duc 3 cm/luna, eu vad 1.5cm/18 zile.

    O metoda sigura si eficienta este crema Revitol impotriva vergeturilor, v-a recomand din suflet. Eu foarte multumita de rezultate, chiar nu ma asteptam sa scap vreodata de vergeturi.

    incearca crema antivergeturi de la aslavital la mine a dat rezultate dupa 3 sapt. bafta!!

    Buna. Eu iti recomand crema de la Revitol. Este foarte buna si se vinde in intreaga lume cu un succes enorm.

    incercati balsamul cu bitter suedez(de la transvital)...se gaseste la plafaruri....si supliformul(de la hofigal) care s gaseste la farmacie...sunt naturiste....eu le folosesc alternativ...de 2 sapt....si rezultatele sunt vizibile dp acum...nu se mai simt la atungere...se subtiaza...si isi reduc vizibilitatea...asta in cazul celor deja albe.

    Pentru stretch marks, sau vergeturi, cea mai buna crema-e StriVectin-SD. Crema s-a inventat anume pt asa ceva, dar acum e ceam mai folosita pe piata internationala pt efectele ei in a imbunatati aparentele ridurilor. In Franta e votata numarul 1 iar in America, unde locuiesc eu, pretul nu opreste femeile sa-l cumpere (peste $100). Oricum, asta e cea mai buna si ma gindesc ca daca e folosita in Franta se poate gasi si in Ro. Daca pretul e ceva ce te impiedica sa o cumperi, incearca Retin-A, e crema cu sora sintetica a vitaminei A. Cu toate ca e sintetica, e mult mai buna decit vitamina A, pt ca se ataseaza de un receptor al celulelor de piele si ajuta la procesul de "shedding" (nu stiu cuvintu apropriat , (sa alunge?)in romaneste, sorry)a celulelor vechi si de producere a celulelor noi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu folosesc de 3 saptamani crema antivergeturi de la TIS amestecata cu 2 sticlute de ulei de migdale si 1 sticlutza de ulei din germeni de grau, toate de la Plafar. Pt mine e miraculoasa crema asta si pentru vergeturi vechi si adanci, iar cele care erau subtirele sunt aproape invisibile. Nu le vindeca complet, dar diferenta este enorma. O singura conditie exista... seara de seara dus si apoi crema. Bafta!

    http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/13136_dsc00981.jpg
    asta e ,eu am luat-o din prostie si cand ma dadeam cu ea radeam singura si ziceam '"hai sa ma mai dau cu crema mea ieftina" pe mine m-a ajutat,dar sa nu va asteptati la minuni fara exercitii si un pic de masaj

    RăspundețiȘtergere
  13. doamne cate produse :)) cred ca as opta pentru Retin-A sau pentru Supliform. Pararile sunt multe si impartite din cate vad.
    Eu am intrebat si la farmacie si mi dadeau crema pentru celulita si nu pentru vergeturi care de fapt sunt marea mea problema. Trebuie sa iti spun sincer ca si eu am ajuns o data la 70kg la inaltimea de 1.70, inainte ma mentineam constant la 63-64 insa dupa ce am atins 70kg imediat m-am alarmat si nu mai tin minte cum am ajuns la 56. Am slabit brusc, fara dieta sau alte lucruri probabil pe baza de stres mai mult. Si uite asa m-am procopsit cu uratele vergeturi.
    Ca sa nu inchei povestea asa vesel am fost anul acesta la mare si soarele m-a prins cam tare, am arsuri cred:-? pete albe cateva pe decolteu si mai multe pe un antebrat. Nici de astea nu stiu cum sa mai scap, mai ales ca pe moment nu mi-am dat seama, depigmentarea pielii s-a produs in timp. Numai probleme am. :( Abia astept sa imi pot permite tot felul de tratamente cosmetice la saloane ca sa scap de aceste lucruri care chiar ma deranjeaza.
    Multumesc mult pentru raspunsul elaborat si pentru cautarea pe Google care ti-a furat ceva timp. Eu sunt o net-addicted insa sincer nu m-am informat destul asupra vergeturilor care si la mine sunt albe acum. Oricum uneori este mai usor sa vezi din experienta altora decat dupa prospectul unui medicament.
    Freya

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru petele de pe piele exista sampon nizan.da rezultate crede-ma ... in 4 zile eu am scapat de ele ... aveam pe tot spatele cum am fost la strand...am auzit ca de curand a aparut dan free alt sampon antimicotic .. o sa-l incerc...si pe asta.bafta

      Ștergere
    2. incearca samponul nizan pentru pete.mie mi-a trecut in 4 zile...cand faci dus te dai pe par si pe tot corpul.. va da rezultate crede-ma.bafta

      Ștergere
  14. Petele alea albe se cheama pitiriazis versicolor, e un soi de ciuperca superficiala dar incapatanata care dupa ce a patruns pe fondul imunitatii scazute continua sa ramana in organism chiar daca nu se mai manifesta. O poti lua din piscine, dar cum ai spus si tu poate sa apara si dupa vacantele "imbibate" de soare.
    Am avut si eu, de fapt probabil ca inca mai e in stare latenta. Imi aparea toamna-iarna, primavara disparea. La mine sunt doar cateva pete albe minuscule, 2-3 pe umeri, alte cateva pe partea de sus a bratului,de marimea unor pistrui...dar am vazut persoane desfigurate,fostul meu nu si-a tratat-o si in 7 ani a ajuns sa fie plin pe spate si piept, nici la soare nu i se ma bronzeaza si nu mai dispare, efectiv e plin abia mai gasesti zone de culoare normala. Deci nu trebuie neglijata.
    Mie anul asta de exemplu nu mi-au aparut, ultimii 3 ani in perioada sus mentionata zaream cateva si imediat le atacam pana la retragere.
    Nizoralul intern+extern(crema) nu m-a ajutat,in schimb am cumparat samponul si a fost mai eficient. Cele mai bune rezultate le-am obtinut cu samponul Selegel de la Ducray, e cam scump(45 cred), dar te tine mult caci aplici doar pe zonele alea, lasi cateva minute si clatesti. Eu nu umezeam bine zona inainte ca nu mai adera samponul la piele si consumam mult, aplicam mai uscat si lua aspectul unei paste de ras ceea ce ma incanta caci albindu-se vedeam perfect pe unde dadusem si pe unde nu.
    Daca nu spun nimeni nu sesizeaza, imi ieseau foarte putine pete si prea departate una de alta ca sa fie notabile.Insa m-a speriat gandul ca s-ar intinde la gat/fata asa ca am mers la dermato de mai multe ori.
    Unii fac o data si apoi dispare fara sa mai apara vreodata, altii fac anual. E bine sa o tratezi.
    Sper ca te tine psihicul, my ex ajunsese sa aiba pe tot torsul ceea ce in poze e doar sus:
    http://www.reversingibs.com/images/Tinea_Versicolor.jpg/http://www.mymed.ro/img/tineaversicolor.jpg asa ajunge dupa ani de netratare. Iti spun sincer ca mie ajunsese sa imi fie sila,arata de parca avea raie pe spate si piept/abdomen,privelistea era de groaza si mai si refuza sa se trateze.
    Ei spun ca nu este contagioasa, dar este pentru ca eu am luat-o de la el doar ca nu a avansat deloc pentru ca imediat ce vedeam cei cativa pistrui albi ii dadeam cu sampoanele mentionate, dispareau cam in 2 saptamani si gata pe anul in cauza.Sper sa fie de bun augur lipsa lor in toamna asta, ma cam stresa ritualul din fiecare seara sa stau unsa cu samponul 15-20 min.Daca nu aveai imunitatea scazuta nu ti se activa, a mea e praf.

    RăspundețiȘtergere
  15. Iti pun poza cu Selegel,http://1.bp.blogspot.com/_d278w5v3qrM/SMpIwEVUjdI/AAAAAAAAAK8/9ALDay7ljVQ/s320/4461809.jpg
    Ar fi bine sa mergi la dermato,dar din descriere pot paria ca asta ai, pitiriazis versicolor.
    Daca mergi la farmaciile care fac preparate, sunt clasice 2 sticlute gen alea de rivanol, cu lichid urat mirositor, sulf si nu stiu mai pun pe acolo.Ti le face la cerere.La mine au avut efect 0, plus ca erau incomode, imbibai vata si dadeai cu una din solutii, asteptai sa se usuce si apoi dadeai cu a doua. Scumpe nu erau sigur, si am auzit multe persoane ca le-o recomandasera si preparasera farmacistele mai in varsta, ce pierde nu ai daca incerci. Atat ca la mine nu au mers, am dat degeaba cu ele.
    Am mai gasit o varianta de preparat, numita Saubourod:
    reteta este:
    "Rp/ Iod metaloid 1g
    Acid salicilic 2g
    Acid benzoic 2g
    KI 2g
    Alcool 60grade ad. 100g
    D.S. : ext.
    se foloseste seara pentru ca solutia poate sa te pigmenteze putin si este inestetic."
    Dermatologul mi-a recomandat fierberea si calcarea tuturor hainelor...iti dai seama ca nu am avut cum sa fac asa ceva,daca fierbeam tricourile, rochiile, bluzele dupa cateva operatiuni din astea erau bune de aruncat la gunoi.
    Exista mai multe forme, petele pot sa fie si roze sau maro, nu numai albe. Eu albe am avut.

    RăspundețiȘtergere
  16. am vazut niste poze pe net cu aceasta afectiune si pot sa spun ca la mine nu arata asa. Chiar ma speriasem dupa ce am citit commentul tau, totusi voi merge la dermatolog sper ca in curand pentru a afla ce am mai exact.
    Freya

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru problema texturii gelului supliform, pt faptul ca nu e onctuos, cum spuneau fetele mai sus, eu zic ca se pot pune 2, 3 picaturi de ulei de masline pe piele si s-a rezolvat problema. In acest fel puteti masa in voie.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna idee, daca functioneaza mixtura. Nu ma gandisem sa il combin cu ceva de teama ca nu face priza.
    Am facut de curand 2 sedinte de masaj anticelulitic, ce fina si neteda era pielea apoi....nici n-am vrut sa ma sterg de crema pe care o folosise, se simtea ca un ulei dar nu arata urat pe piele si nu se lua pe haine. N-am apucat sa vad ce e, era un borcan mare de 1 kg, ceva made in italy, ca un unt de corp. Dar am intrebat-o ce sa imi iau din cele din comert si a raspuns elmiplant cellulight, aia roz. Cu prima ocazie o testez.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna Ramona. De mult nu ai scris. Mai ai vargeturi? Te intrebi fiindca eu am nascut de doua ori prin cezariana si am niste vergeturi urate de tot, Si plus ca am slabit acuma si mi sa lasat pielea, Imi poti recomanda ceva bun si ieftin? Iti multumesc,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,
      Da, le am pentru ca nu am fost consecventa si nu am aplicat nici macar Supliform o perioada rezonabila. Chiar aseara ma gandeam ca vine vara si am avut atatea luni la dispozitie, macar daca nu masam cine stie cat inveleam in folie alimentara si tot se imbunatatea textura pielii.
      In fusta scurta nu s-ar vedea ca-s pe solduri doar, dar la piscina clar se observa mai ales ca nu se bronzeaza.
      In afara de Supliform nu stiu nimic, imi pare rau....dar si asta din discutiile de pe forum, pentru ca atunci cand il foloseam eu nu aveam vergeturi ci doar putina celulita si pielea lipsita de tonus. Pentru astea din urma in cazul meu a functionat neasteptat de bine si de repede. Pentru vergeturi nu garantez cat nu vad cu ochii mei, ori eu acum de curand il aplicam cand imi aminteam.
      Incerc sa ma apuc serios de treaba, sunt asa urate "raurile" alea....:(
      Asa creme anticelu si antivergeturi sunt multe la Plafar, dar nu stiu care si daca functioneaza. Mi s-a recomandat des Elmiplant Cellulight.
      Tu unde le ai? Eu de ex in partea de sus n-am avut probleme niciodata, am abdomenul suplu si ca sa il definesc m-am reapucat sa fac in fiecare zi 100 abdomene acasa. Sunt de ajuns in cazul meu, imediat se defineste musculatura. Din pacate la picioare nu stau la fel de bine, acolo se pune imediat cand ma ingras. Si cum tot oscileaza 2-3-maxim 4 kg, pielea s-a rupt.
      Daca mi-as permite un abonament la salon sunt sigura ca din 10 sedinte s-ar vedea diferenta mare, pacat ca nu sunt si in Craiova oferte din alea cu cupon de reducere.

      Ștergere
  20. Mie petele de pe piele mi au dispărut cu.. Oţet! Da, după fiecare duş mă dădeam cu puţin oţet pe care îl ţineam cam 2 minute pe zonă şi în maxim o săpt mi au dispărut. Vara trecută mi au apărut pe faţă.. Şi m am speriat rău, dar ţinând puţin oţet acolo mi au trecut. Ideea e că o să usture la început pentru ca e distrusă ciuperca, dar apoi nu mai ai nicio senzaţie.
    Apropo de supliform şi eu folosesc şi sunt foarte mulţumită.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate nu vorbim de acelasi tip de pete, or fi fost doar niste pistrui...pentru ca din pacate nu mai au cum sa dispara definitiv, atat ca in perioadele fara soare nu sunt activate. Eu am melasma pe fata, iarna nu prea iti dai seama daca nu stii, insa primavara incepe sa se evidentieze. Si nici macar peelingul de tipul bha 2%, care exfoliaza continuu si regenereaza pielea, nu a reusit sa imbunatateasca situatia. As avea nevoie de peeling chimic profesional cel putin mediu, dar nu prea ma incanta ideea sa ma las arsa mai ales ca am inteles ca apoi iti reapare foarte usor daca te prinde soarele fara spf maxim chiar si cateva minute.
      Iar pe corp nu le-as vrea sterse inainte sa fie investigate dermatoscopic macar pentru ca daca Doamne fereste sunt semnele malignizarii nu as mai descoperi in timp util ca am o problema grava.
      Foloseam otet de mere diluat cu apa ca tonic astringent pentru ten, stiu ca ustura, din pacate insa mi-a facut rau pentru ca mi-a stimulat glandele sebacee si sensibilizat pielea.
      Sa nu consideri te rog un afront comentariul meu, apreciez sfatul caci inainte eram mare fana plafar si produse homemade, doar ca dupa ce am citit sute de pagini despre efectele soarelui si pericolul alunitelor mi-e prea teama sa mai apelez la remedii naturiste si prefer sa i le arat dermatologului. Daca sunt papiloame, se cauterizeaza. Daca sunt alunite (nevi), e obligatorie excizia pentru biopsie. Petele in sine nu ma deranjeaza, acum am mai ramas doar cu 2 "pistrui" intre sani si sunt papiloame, cat timp nu cresc nu ma deranjeaza, ba chiar imi plac fiindca arata a beauty spot.

      Ștergere
  21. Am citit atat de multe despre crema Supliform, incat imi doresc sa o achizitionez ca s-o pot testa pe propria piele. Sper sa aduca un plus de fermitate pielii, daca disparitia celulitei e prea mult.

    www.whitecharm.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere