Translate

joi, 27 august 2015

Elegantly wasted


Nici wasted, nici spent. Doar vintage, cel putin partial. Am gasit blazerul din imaginile aferente postarii intr-un second hand recent descoperit, unde orice haina costa 5 lei. Nu, nu va spun locatia dragi concitadine, nu as vrea sa ma lipsiti de placerea chilipirurilor cu etichete rezonante si nu numai. Este marime mare si probabil trebuia sa il cedez mamei insa nuanta a compensat supradimensionarea si am decis sa il pastrez. Momentan in forma initiala, as putea totusi sa il stramtez un pic pe viitor pentru a semana cu o redingota cambrata. 

Pantalonii sunt de fapt salopeta din postarea anterioara, voiam ceva de culoarea scortisoarei si cum acea piesa nu exista inca in garderoba mea am mers pe contrastul cu alb. Imprumuta aerul retro al sacoului, anii '70, cred eu ca arata bine impreuna desi de regula nu alatur doua elemente oversized. Imi contrazic linia tinutei cu geanta si sandale intr-un alt stil, oglinda mi-a spus ca pot indrazni aceasta combinatie. Ambele merita si o fusta, curand. Sunt diferite de imaginea de prezentare fiindca le-am taiat orificiile ce imbracau laba piciorului, cum mie mi se umfla teribil in ciuda medicatiei devenea inestetica pielea stransa intre baretele formate. 

Nu-mi mai place palaria purtata aici si-mi asamblasem si eu un coc, pentru intaia oara (cu buretel, of course, stiti ca posed 10 fire), aveam si clipsuri retro, tot pachetul - s-a gasit fotograful sa imi spuna ca arat asemenea unui soricel si mi se vad urechile nu tocmai delicate. Ce sa mai faci cu parul lesinat de fostul coc decat sa tragi repede o palarie sa acoperi dezastrul.   


Blazer : Sinclair

Trousers (jumpsuit) : Choies

Belt : Pimkie

Hat : Faustmann

Bag : here

Sandals : here

Bracelets : H&M, Lovelyshoes












3 comentarii:

  1. Ce frumoase sunt sandalele! Le-am vazut de mult pe site si chiar ma gandeam cum arata in realitate. Ti se potrivesc de minune!

    Eu votez pentru acel coc, as fi curioasa sa te vad cu parul prins si zic sa ne surprinzi o data, macar, si astfel!

    Cat despre second... macar asa, un indiciu? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar daca nu sunt potrivite sandalele imi place cum arata tinuta per ansamblu. Fainoseag rau e sacoul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbe sandalele. Am vrut si eu sa mi le comand, dar de fiecare data ma razgandeam. Arata mai bine in realitate <3 si cred ca m-ai convins :). data viitoare le pun in cos!

    RăspundețiȘtergere