Translate

joi, 23 iulie 2015

Tribal print blazer


Un blazer mi-nu-nat pe care mi l-am dorit de indata ce l-am remarcat printre zecile de produse outwear ce nu-mi spuneau nimic in ciuda design-ului imbietor. Nu am avut niciodata o piesa cu asemenea imprimeu si, desi mi-a sugerat initial dificultatea asocierii, am ajuns sa caut ocazii sa il port de cateva ori pe saptamana. Are o croiala lejera si este confectionat dintr-o tesatura ce pare a fi brocard, insa fara rigiditatea specifica acestuia. 

Nu am facut cea mai fericita combinatie cromatica, cel putin eu nu simt ca l-am valorificat optim. Am probat cu palazzo verzi si cafea cu lapte, fara a ma hotari daca imi place sau nu rezultatul, si am ajuns pana la urma la alb si rosu. Bluza tip vesta are in fapt un model apropiat de peplum si o voi arata intr-o alta postare iar fusta plisata este una dintre preferatele mele si am ales-o fiindca de data aceasta nu voiam sa mizez pe maxi.  

Privind imaginile tind sa cred ca sandalele potrivite erau platforme cu toc gros, aurii, usor retro. Evident nu detin tot ceea ce visez, asadar m-am multumit cu stiletto nude si gentuta tawny. Drept singur accesoriu port o pereche de cercei swarovski de culoarea chihlimbarului. 


Blouse : here

Blazer : here

Skirt : here

Bag : Lovelyshoes

Sandals : random

Belt : Choies















Si pentru ca mi se reproseaza lipsa tinutelor casual si sport, iata dovada : 




6 comentarii:

  1. Super tare tinuta, imi plac foarte mult culorile...Ramona cand vad o fusta lunga ma gandesc la tine :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, arati minunat! Imi place foarte mult si sa stii ca si eu am cumparat un blazer colorat, vara asta. Si il ador :D

    RăspundețiȘtergere
  3. ...pentru ca postezi tinute minunate din zona casual@confort , blazerul e demential de purtat in multe tinute si culori( personal optez la un pantalon din material pretios de vara/primavara deasupra gleznei si stiletto . La 1,65 cam asta ma avantajeaza )
    ...pentru prezentari. E minunat zambetul tau . Radiezi in fotografii langa catei :). Si cum dreq or sta la poze numai tu stii ce le faci ! Cred ca sunt foarte educati ( dresati mi se pare prea dur spus )
    Felicitari.

    Arina

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru alegerea blazerului, o super achizitie! Sper sa abordezi mai des tinute sport/chic, repet, iti dau un aer mai relaxat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador ambele tinute dar prima, prima e pe departe preferata mea ! Rosu te prinde de minune !
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Absolut superb: blazer-ul, combinatia, sandalele, totul!!

    RăspundețiȘtergere