Translate

vineri, 10 iulie 2015

Summer essentials : DermaPlast + giveaway

UPDATE! Castigatoarea este Maria Ene, numarul 9. 



"Veziculele si bataturile apar de obicei atunci cand pielea este iritata ca urmare a presiunii sau frictiunii, de exemplu atunci cand purtam pantofi noi sau in timpul activitatilor sportive." In cazul meu disconfortul apare constant si se manifesta uneori cu imposibilitatea de a mai putea incalta altceva decat papuci. Se intampla sa ma jeneze si sa-mi faca rani incaltari pe care le-am purtat de zeci de ori fara probleme insa cele mai multe ma necajesc la fiecare purtare ca si cum ar fi cea dintai. In sezonul estival situatia se inrautateste fiindca picioarele vesnic umflate si sandalele de orice fel nu pot convietui in pace. Am ajuns astfel dependenta de plasturii clasici : inestetici, nu chiar atat de ieftini daca ma gandesc cat de des ii schimbam, neputinciosi in vindecarea ranilor. Ultimul lucru pe care ti-l doresti asortat la rochia de seara ori costumul de baie este un leucoplast, fie el si nude.  Doar daca nu este vorba despre Hartmann


De ce DermaPlast si nu plasturi cu compresa?



1. “Perna” de hidrocoloid din continutul plasturilor amelioreaza durerea si reduce presiunea, in timp ce folia speciala de suport se muleaza perfect si asigura o protectie optima. Folia este special conceputa pentru a respinge apa, murdaria si bacteriile, dar, in acelasi timp, pentru a permite pielii să “respire”.


2. In timp ce plasturii traditionali actioneaza in mediul uscat, plasturii DermaPlast creeaza un mediu umed la nivelul bataturii sau veziculei. Studiile stiintifice demonstreaza faptul ca celulele epiteliale se inmultesc mai repede in mediul umed. Prin absorbtia secretiilor veziculei, hidrocoloidul continut in plasturi formeaza o pelicula de gel care asigura umiditatea plagii. Ca urmare, procesul natural de vindecare este accelerat.


3. Se fixeaza perfect, fiind foarte putin vizibili si sunt foarte simplu de aplicat.


4. Se pot pastra mai multe zile, sunt rezistenti la apa. 


Aceste caracteristici ii transforma in aliat de nadejde atat pentru neplacerile cotidiene cat si pentru cele cauzate de incaltamintea elaborata specifica ocaziilor aparte. Zilele acestea am impletit drumurile lungi cu o petrecere in aer liber, ambele solicitandu-mi mult picioarele. Pot sa ma laud ca am venit acasa fara bataturi si vezicule desi am indraznit sa port sandale peep toe in locul celor minimaliste pe care le alegeam pentru a limita numarul ranilor. 



Giveaway : In colaborare cu Hartmann va ofer posibilitatea sa castigati o geanta de plaja daca imi spuneti cate tipuri de plasturi are in portofoliu brandul in cauza. Raspunsul il gasiti usor accesand site-ul. 
Concursul dureaza pana pe 18 iulie ora 23.59, si pentru extragere se va folosi random.org iar rezultatul va fi afisat ca update. 



12 comentarii:

  1. De Hartmann stiam, dar nu si de acesti plasturi. Si eu am aceeasi problema cu incaltamintea asa ca o sa fac aceasta achizitie cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu aflasem de Hartmann in urma exciziei alunitelor, mi-a indicat medicul sa cumpar benzi adezive care sa tina plaga stransa dupa scoaterea firelor. Se vindeca mai frumos astfel.

      Ștergere
  2. Bună! Chiar nu știam că există atâtea tipuri de plasturi. Am găsit un număr de 15 plasturi pe site-ul celor de la Hartmann, inclusiv plasture spray care este o noutate totală pentru mine!

    RăspundețiȘtergere
  3. buna sunt 15 feluri de plasturi

    RăspundețiȘtergere
  4. 15 tipuri de plasturi sunt
    valentina-luminita.constantinescu@petrom.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Hartmann are in portofoliu un numar de 15 tipuri de plasturi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hartman are in portofoliu 15 tipuri de plasturi.

    lianaprecup@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. 15 tipuri de plasturi
    multumim
    mirela79_tudor@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Hartmann are in portofoliu un numar de 15 tipuri de plasturi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Din ce am citit, se regasesc 15 tipuri de plasturi :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere