Translate

luni, 27 iulie 2015

Mixing prints


Imi place sa ma joc cu imprimeuri si texturi aparent nepotrivite insa de data aceasta trebuie sa recunosc ca mi-am dorit doar sa epuizez repede hainele destinate etalarii fiindca detest sa fac poze, mai ales la 40 grade. Sunt cea dintai in a nu fi deplin multumita de combinatia in speta dar in acelasi timp nu o consider dezastruoasa - asadar indraznesc sa incarc imaginile si promit sa dedic curand fiecarei piese o postare pe masura entuziasmului simtit la deschiderea coletului. 

Fusta si bluza purtate ca rochie in postarea anterioara precum si cele de astazi provin dintr-o categorie a magazinului virtual ignorata cu desavarsire inainte : two-piece outfits, segmentul blouses. Daca topul ar putea fi considerat mediocru calitativ, fusta este foarte frumoasa iar tesatura tip jaquard brodat arata si se simte minunat. Imi pare rau ca nu am purtat-o cu o camasa denim, ar fi fost un contrast reciproc avantajos. 

Coafura si machiajul au fost realizate de Adriana Mocanu dupa coordonatele smokey si par retro. Mai intai am spus ca ma gandesc la Peggy Bundy (ei, cum suna asta) si am ajuns la Brigitte Bardot. Am stricat putin aspectul si volumul cand mi-am schimbat hainele pentru tinuta all red dar linia a ramas. 
Desi am ten problematic  si ziua a fost caniculara machiajul mi-a rezistat foarte bine. Am cautat un loc umbrit tocmai pentru a-l imortaliza, cand sunt de capul meu imi pun doar fond de ten si ruj si cei mai mari ochelari de soare caci nu sunt capabila sa ma machiez corect si interesant.


Top & skirt : here

Jacket : here

Belt : here

Necklace : Trezora, Zara

Shoes : Poema

Bag : random











Coafura privita din spate : 






O imagine din culise, cu biata "Brigitte" :



4 comentarii:

  1. este superba fustita, superba!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh topul si fusta sunt set! Sa stii ca mie imi place tinuta ta sofisticata. :)
    pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Este absolut divina fusta!!! O mai vrem pe blog si in alte combinatii!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce fain ca topul si fusta sunt "la pachet"! :) Cum spune Simona, fusta e reverie... Sa mai fie vedeta si alta data!
    Kisseees!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere