Translate

joi, 30 iulie 2015

Julie's Wonderland


Pe Iulia o cunosc din liceu, formand alaturi de colegele noastre de banca un cvartet vesel si energic ce avea sa dureze pe parcursul celor mai frumosi patru ani din viata mea. In cei 14 ani ce au urmat bacalaureatului am pierdut treptat legatura caci in viata fiecareia au aparut noi provocari, indatoriri, prea putin timp liber pentru prea multe activitati. Am regasit-o mai tarziu datorita unei retele de socializare ce m-a ajutat sa am din nou aproape oameni de care mi-a fost dor. 

Trebuie sa recunosc ca am invidiat-o de nenumarate ori pentru hainele unicat pe care i le lucra mama ei intr-o vreme in care erau asa putine magazine incat vedeai adesea aceeasi la bluza la jumatate din colege. Pe atunci purtam tinute sport, largi fara noima, insa admiram dovezile de feminitate adolescentina din jurul meu. M-am bucurat sa descopar vara trecuta ca inclinatiile mamei au devenit pasiunea si stilul de viata al fiicei, materializandu-se in atelierul Julies Boutique, si am acceptat cu drag invitatia de a-i face o vizita si a proba tot ce mi-a atras atentia. 

Fusta maxi cadrilata a fost o provocare caci nu am dorit nicio clipa o combinatie eleganta ci atipica mie cea de azi. Am vrut sa ma joc si cu siguranta a fost una dintre cele mai amuzante sedinte foto. Tenisi liliachii cu tuse argintii si un cropped top rosu, inghetata si acadele, multe zambete si topait cat incape - cam asa a aratat miercurea petrecuta in Parcul Tineretului. 
Este confectionata dintr-un material asemanator batistului insa mai greu sifonabil si are talie inalta cu betelie lata (eu am purtat-o indoita). Stiti ca nu sunt o mare fana a pantalonilor si acest model plisat mi-a permis sa am lejeritate si feminitate in acelasi timp, pastrandu-mi nota personala. 

Daca va place piesa purtata de mine sau doriti sa va lucrati ceva dupa propriile idei puteti apela la Iulia si Julies Boutique pe Madona Dudu nr. 17 (zona aceea cu barul Mefisto si cizmariile vechi). In atelier exista si piese de-a gata, merita sa aruncati o privire. 


Top : Bershka


Converse : random

Clutch : random



















3 comentarii:

  1. E super combinatia, Ramo! Foarte deosebita fusta si vine perfect cu topul rosu, ai facut o alegere inspirata! Si se vede ca te-ai distrat de minune :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu port fustele lungi cu bluze lejere si scurte si tenisi sau sandale fara toc. Inca o tinuta pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat imi place combinatia, super intersanta fusta!

    RăspundețiȘtergere