Translate

duminică, 12 iulie 2015

Flower Bomb


Rochia perfecta in acord cu stilul si nivelul meu financiar trebuie sa aiba trei caracteristici : sa coste putin, sa fie aparte, sa mai poata fi folosita si dincolo de eveniment ca atare sau transformata. Ador provocarea si exercitiile de imaginatie, alegerea culorilor, texturilor, imprimeurilor, modul dispunerii si decuparii lor, gasirea solutiilor pecuniare decente pentru a-mi materializa ideile.

De data aceasta a fost vorba despre nunta unei prietene si am optat pentru fusta si corset in schimbul rochiei - ii spun corset desi nu are trasaturile specifice caci este mai mult un top lejer fronsat din cusatura sub forma de inima. Doream sa pot purta piesele separat, spre exemplu sa pot asocia fusta cu tricou sau pulover basic gri si coliere statement ori sa port topul cu jeansi boyfriend cu talie inalta, navy. 

Gasirea imprimeului a fost dificila fiindca orasul meu nu ofera varietate in acest sens si am recurs la o sursa inedita : tesaturile dedicate lenjeriilor de pat. Exista foarte multe printuri florale si combinatii cromatice, costa putin (5 lei m, in cazul meu), sunt racoroase si naturale permitand pielii sa respire - nu vei transpira si in cazuri extreme oricum nu se va observa. A fost prima data cand nu m-am "topit" nici dupa maratonul de joc si dans si nu m-am necajit pentru pete inestetice.

Machiajul si coafura au fost realizate de Adriana Mocanu Machiaj Craiova, pe care o recomand fara rezerve pentru preturile prietenoase, seriozitate, creativitate, comunicarea cu clienta. I-am cerut altceva decat port de obicei, un smokey cu burgundy si antracit (in fapt a fost nevoie de 7 culori) si ombre lips cu plum si un trandafiriu stins. Puteti vedea rezultatul in antepenultima imagine de mai jos. 


  • Buchetul nu imi era dedicat, l-am rapit temporar de la nasa. Se potrivea cu rochia, mi-am zis.














9 comentarii:

  1. I DIE.
    Ramona, deci turbez. Cred ca asta a urcat rapid pe pozitia 1 in topul preferintelor mele din seria "ce posteaza Ramona". E splendid ce ti-a iesit cu rochia asta (corset si fusta, cum vrei sa-i spui - imi place de mor!).
    Deci! Stiu ca ti-am mai zis si ai batut in retragere dar insist: fa ceva, fa cumva si deschide-ti o ceva online sa faci si pentru altii. Eu as cumpara ansamblul asta instant. Stiu ca ai zis ca e o problema la cusaturi dar nu-mi pasa, arata superb si vreau indiferent de manopera. VREAU! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Impecabil lucrate piesele!
    Fusta, cel puțin, mi se pare ceva de vis!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumoasa esti, Ramo! Iti sta foarte bine cu rochia asta, iar nuanta actuala de par te prinde cel mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de frumos ti-a iesit "compleul"! Materialul e superb si ai ales si un model foarte frumos, care te avantajeaza.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place la nebunie combinatia, superba fusta si corestul, parul iti sta perfect si tu ce bronzata esti! Mi-am adus aminte cat mi-a mancat urechile un corset care in final nu a iesit simetric :((. Mi-a placut experienta si am de gand sa mai repet o data macar :D. Numai sa-mi fac timp sa merg dupa material. Foarte fain al tau.
    Kiss

    RăspundețiȘtergere
  6. Mamma mia, tare mult imi place ceea ce vad si ceea ce citesc... Esti fenomenala, fata draga! :)
    Cum spunea o alta cititoate, mai sus, indraznesc a crede ca e look-ul meu preferat, dintre toate cele postate pana acum! Arati fabulos, fara cusur! Cu fusta si topul ai facut o treaba excelenta! Fotografiile-s foarte frumoase (unele cadre par rupte din printul rochiei). M-ai facut sa visez!

    Pupici, Ramona! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  7. In afara de complimentele de sus ( total de acord ) eu as adauga ca...imi plac la nebunie buclele . Se observa bine de tot ca stau bine , se pastreaza bine . Parul numai este pisicos / moale . Si imi plac TARE mult buzele. Le-am observat de mult :) de cand te citesc. Am acelasi stil de a le contura / machia / ruja . Am buza de jos groasa , cea de sus subtire si am detestat tot timpul inimioara aceea pe buza superioara ! Mi se pare circareasca asa de clown. Indiferent de nuanta rujului exact asa mi le conturez si eu de cand am inceput sa ma machiez.
    Cred ca ne avantajeaza si la forma fetei alungita.
    Wow uitasem...era sa dau drumul la comentariu. Daca nu stiai ( cred ca de folos iti este ) unul din putinele magazine cu metraje in afara de cel de langa Bancpost a ramas in Brazda langa restaurantul de la Novaci .E gen cel vechi de la actualul DM ( Casa Alba ) pe vremuri. Metraje , papiote, ghemuri, capse, nasturi etc :) Un dreq de maghernita inalta si ingusta in fund de tot . Dar gasesti cam tot ce vrei.
    Te pup , imi placi !
    Arina

    RăspundețiȘtergere
  8. Cea mai frumoasa creatie a ta! Totul a afost din acelasi cadru: "rochita", sandalele, parul, machiajul si buchetul! ;) Ai fost speciala! Te pup!

    RăspundețiȘtergere