Translate

marți, 14 iulie 2015

Batiste blouse on emerald atlaz


Printre piesele de imbracaminte fara de care nu imi pot imagina o garderoba versatila si bine garnisita, independenta de resurse financiare impresionante, un loc important il au tricourile basic albe (adaugand si cateva gri). Pentru ele se gasesc intotdeauna fonduri caci reprezinta rasfatul effortless in vremuri de restriste si deopotriva de saturatie vestimentara - am strans astfel o colectie bogata, utila in nebanuite feluri desi in fata necunoscatorilor trece drept repetitie lipsita de sens. 

De curand am realizat ca acestea pot fi inlocuite cu bluze din batist si alte tesaturi confortabile termic si placute la atingere, pastrand linia simpla si nonculoarea atat de permisiva in ecuatiile cromatice. 
Bluza pe care o port in imaginile de mai jos a fost prada de razboi intr-una din desele mele plimbari printre ofertele Kurtmann. Mi-au placut lejeritatea, materialul suplu si racoros, aerul romantic, posibilitatea de a o adapta oricarui stil si ansmblu, pretul mic, finisajele calitative si croiala corecta.

Am considerat ca acest ton de alb ar contrasta placut cu verde smarald si intrucat nu paream a gasi nimic potrivit in dulap am "incropit" o fusta maxi dintr-o bucata de satin. Intotdeauna intorc satinul pe partea mata insa de data aceasta l-am pastrat ca atare, mi-a placut alaturarea unei suprafete lucioase la transparenta si textura batistului. Am completat cu incaltari nude, geanta din rafie aurie, suprapunerea a trei coliere statement si un soi de trench de vara confectionat din piersica de culoarea tabacului.  

Daca va intrebati cine este tanarul din poze, trebuie sa va spun ca desi am trecut de 30 ani inca mai fac cuceriri si acesta a fost si cazul de fata. Si-a tarat un pic taticul in preajma locatiei dezmatului fotografic, a studiat terenul, a actionat. A venit si s-a asezat decretand solemn "vreau sa apar si eu in poze". Dupa cateva cadre a continuat cu "mai fa-mi!" si am inteles ca era fiul meu ratacit. Mi-am recunoscut replica cumplita ce-i face sa tremure chiar si pe cei mai curajosi prieteni de-ai mei. 


Blouse : Piazza Italia, here

Skirt : DIY project

Coat : SheIn, here

Bag : random

Sandals : random

Necklaces : Trezora, Zara










4 comentarii:

  1. Esti totala cu pustiu' . Cred ca i-ai dat sfaturi de fotografie ( guler ridicat sus la tricou , zambet/ pozitie de reclama...) Sunteti fotogenici maxim !
    Felicitari , e o fotografie ce nu iesea asa dupa ore intregi de antrenament.Si asta nu se poate realiza cu un pusti de cca 5 ani. Sunteti nascuti pt fotografii :)
    Arina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. L-a luat taica-su cu forta de acolo, copilul voia poze si basta. :)) Am vrut sa i le trimitem dar din motive de mami geloasa nu a dorit sa lase o adresa de mail. Sa stii ca nu i-am zis absolut nimic, imi zicea el mie de fapt. Si se aseza singur sa dea bine la poze, a fugit de doua ori de la tata sa vina iarasi pe scari. O sa mai caut, sigur mai gasesc cateva imagini faine cu el.

      Ștergere
  2. Stie sa se uite direct in aparat si sa zambeasca frumos si serios. Mai greu la un pitic sa stea potol' :). Sa speram ca mami nu iti citeste blogul :))) ca se alege tati cu cucuie ! Sau poate iese mai ieftin cu o ciorba rece de legume. Glumesc desigur. Dar m-a amuzat faza si e de inteles omul.
    Arina

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea imi place(de fapt nu imi place deloc) cum se vede materialul in talie, imi da clar o senzatie de incropeala. Dar...alaturarea albului cu verdele asta, e minunata. Si mi ai dat si mie o idee...merci ;)

    RăspundețiȘtergere