Translate

joi, 16 aprilie 2015

When grey meets turquoise


Stiti cat de mult imi plac materialele cu imprimeu floral, mai ales cele intense si potrivite pentru a fi transformate in fuste si rochii bogate si lungi. Acum cateva saptamani am gasit intr-un magazin de metraje virtual doua modele minunate de scuba cu tulle, al caror print poate deveni 3D daca separi cele doua tesaturi. Nu am mai avut rabdare sa ajung la croitoreasa ci mi le-am lucrat singura manual. 


Am preferat sa renunt la detaliul mentionat mai sus fiindca intentionam sa atasez volane ori pentru 3D tulle-ul trebuie sa fie complet liber de sus pana jos. Mi-a fost foarte greu sa incretesc si cos volanul uniform, faldurile se tot miscau si deveneau neregulate riscand sa am zone mai bogate si unele aproape drepte. Cu rabdare, am reusit totusi sa ma descurc decent. Mi-ar fi placut doua volane dar din 4 m nu este posibil sa le scoti, aveam nevoie de 5 m. 


Am purtat rochia obtinuta la plimbare prin parc, cu incaltari fara toc (nu vreau sa scriu si rostesc cuvantul b......i) si un cardigan asimetric. L-ati vazut si alb in postarea anterioara, am considerat ca este comod si versatil si imi este necesar si unul gri. Le prefer detasat pe cele asimetrice, arata mai bine cand cambrezi talia cu o curea fina si nu acopera complet piesa de sub. Este subtire, adecvat inclusiv serilor de vara, are o textura fina, se calca usor, nu costa mult.     



Dress : custom made

Cardigan : Bershka, Kurtmann

Clutch : random

Watch : Seiko

Bracelets : H&M, random pearls

Ring : Thboxes














7 comentarii:

  1. Ce rochita draguta! Imi place mult paleta cromatica a acesteia!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Simona. Cromatica a fost criteriul alegerii dintre atatea florale imbietoare. Cu un asemenea material chiar si o croiala simpla pare aparte.

      Ștergere
  2. Pfoaaaaiiii, cat imi place rochiaaaa <3 E superba!!!
    Si se potriveste super bine cu cardiganul, care mai tempereaza putin nebuniainflorata de pe ea :D

    RăspundețiȘtergere
  3. faina tare rochita! printul chiar aduce cu primavara :)
    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Rochia este divina, Ramo, felicitari! :) Minunat material, iar volanasul de dedesubt e un detaliu foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Cuvantul "b...i"?! :)))) M-ai amuzat, le-am citit si alor mei!
    Sa stii ca esti fantastica daca iese asa ceva din mainile tale! Ai putea sa imbraci Primavara, sa fii designer pentru ea!
    Arati minunat, rochia e adorabila si intregul look e... eye catching! :)
    As vrea sa vad rochia si cu cardiganul alb (cred ca ar fi super efectul vizual) si cu t...i! :D

    Te pup cu drag, Ramona!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. Rochia aia ma ucide incet! E ATAT de frumoasa incat de cate ori as vedea-o tot nu m-as satura de ea. Sau de cate ori as purta-o...:)) Cardiganul e cum trebuie, cred ca am si eu nevoie de mai multe culori!:D

    RăspundețiȘtergere