Translate

duminică, 19 aprilie 2015

Tulle whipped cream and thrifted denim


Nu avusesem niciodata o fusta din tulle si nici nu a fost obiectul adoratiei mele, insa imi placea sa le vad in jur - mai ales in combinatii rock chic, cu cizme biker si jacheta de piele. Acum cateva saptamani priveam galeria de outfituri Sheinside si am remarcat o astfel de piesa la una dintre fete. Parea a fi lunga (ii ajungea la glezne) si m-a entuziasmat detaliul. Mi-am comandat-o si eu, tot gri deschis, fara a mai citi descrierea produsului si fara sa ma gandesc ca ea ar fi putut sa fie mai scunda decat mine. 


Nu este maxi ci 3/4. Dupa ce am probat-o mi-a trecut dezamagirea si este chiar mai bine asa, permitandu-mi sa o port si in zile obisnuite. Daca pe langa voluminoasa ar fi fost si lunga, probabil m-ar fi ars pe rug publicul. Eu am calatorit cu trenul astfel imbracata, schimband doar incaltarile cu flats. Intentionam sa profit de vizita in alt oras pentru a face poze cu fundal interesant, programandu-mi doua tinute. Una din ele trebuia sa fie de la inceput purtata pentru a nu avea doua bagaje. Am preferat sa fie aceasta, vazand cat de greu a fost sa o calc din cauza celor 4 straturi bogate. 
Are drept betelie un elastic lat, ceva mai deschis ca tulle-ul, care mie imi displace profund la fuste si rochii. L-am ascuns in interior si am cambrat-o cu o curea. 


Tinuta a mai inclus o camasa denim gasita intr-un sh, sandale argintii si multe bratari. Clutch-ul destinat l-am uitat acasa, era imposibil sa nu uit ceva la cate zorzoane am carat in traistuta. M-am descurcat cu cel luat pentru ie si fusta plisata, nu deranjeaza insa nu intentionasem sa am culoare bold ci voiam sa fie totul legat. 



Shirt : thrifted

Skirt : Sheinside, still available here

Belt : random

Sandals : random

Clutch : random

Bracelets : H&M, Rosewholesale  

















Daca sunteti amatoare de tutu, v-ar putea interesa si :



Black Elastic Waist Multilayers Mesh Skirt

14 comentarii:

  1. Mi-am comancad-o si eu pe negru, eu din contra, am sperat ca fetele din poza de prezentare sa fie mai scunde decat mine si mie sa imi vina un pic mai scurta :)) Imi vine cam la aceeasi lungime ca si tie...dar am de gand sa o scurtez vreo 5 cm :)) Imi place cum vine cu camasa de blugi, eu ma gandeam sa o port cu un tricou alb imprimat....ma mai gandesc...fiind neagra as vrea ceva sa o mai deschida un pic :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca as avea picioarele tale nici eu nu as purta fuste si rochii lungi. Dar ma avantajeaza, nu mai stau sa ma stresez ca din unghiul x genunchii mei pareau chiar mai lati sau pulpele solide. Obsesiile mele, n-am cum sa ma vindec. :)

      O sa arate bine si mai scurta, astept sa vad ce combinatie ii dedici pentru ca in afara de camasa denim mi se parea ca nu stiu cum ce ar merge. Deci caut idei. Cred ca mi-o iau si neagra, mi-a placut tulle-ul nu era din acela aspru si rigid.

      Ștergere
  2. E superba fustita si imi place foarte mult cum ai combinat-o cu camasa larguta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos,Oana. Am luat-o dintr-un sh, o marime foarte mare, si am dus-o la stramtat. Eu as fi vrut mai mult dar mi-a zis croitoreasa ca deja a luat tot ce s-a putut, intre timp m-am obisnuit cu ea lejera. Imi pare rau doar ca au ramas buzunarele mari.

      Ștergere
  3. Cred ca uitarea clutch-ului asa a fost sa fie, uitandu-ma la poze imi place tare mult, nu se vede incarcat,e o tinuta sofisticata.
    Bata elastica mai ales cand e acoperita cu satin imi displace si mie. As vrea sa-mi fac o colectie adaugand fustei mint: pe lila, negru si gri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, Mihaela. Il pusesem in geanta si apoi am constatat ca acolo trebuie sa stea camera foto, l-am scos sa ii gasesc un alt loc in bagaj si am uitat. Nu stau prea bine la capitolul clutch, am putine si le tot rotesc. Mi-ar fi placut unul paietat sau din acela in forma de inima.

      Eu o urasc in toate formele, nici curelele late nu le mai suport. In schimb le ador pe cele foarte subtiri, nu atrag multa atentie si nu risca sa depaseasca importanta celorlalte elemente.

      Mi-ar fi placut una rosie dar e greu de gasit, mai ales ca vreau doar lungimea aceasta. Dar as putea sa imi fac singura, e 2-3 lei/m tulle-ul in unele locuri.

      Ștergere
  4. Cat de frumos iti sta! am mai vazut fusta asta si pe alte site-uri si bloguri, dar m-a lasat rece, n-am vazut nicio tinuta care sa-mi placa, mi se parea terna si urata fusta, dar uite ca tu ai pus-o atat de frumos in evidenta! felicitari pentru idee! esti de genul de om pe care l-as lua la mine acasa sa-mi dea idei cum sa combin anumite lucruri din garderoba pe care nu reusesc sa le integrez nicicum in tinute, desi luate separat imi plac la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu mi-o doresc, e tare frumoasa, o prefer in varianta gri :) Ai combinat-o foarte fain!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. <3 Nu vei regreta achizitia, e foarte placut materialul si nu genul acela de tulle teapan si aspru. Nu mi se pare foarte "expandata" fata de altele, e un avantaj.

      Ștergere
  6. E super frumoasa fustita! Mie mi-ar fi placut sa fie mai scurta :)
    Si ai combinat-o foarte frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Cris. Daca iti permite conformatia, ar fi pacat sa nu porti mai scurta. Si sunt asemenea modele, chiar majoritatea, lungi ca a mea gasesti rar.

      Ștergere
  7. superba fusta!! <3 s-o porti iubita

    RăspundețiȘtergere
  8. I need that skirt!:X Am una visinie luata de pe un alt site dar e o gluma proasta cum arata. De cateva luni ma tot gandesc cum sa o modific ca sa fie purtabila. Asta pe care o ai tu e incredibila.

    RăspundețiȘtergere