Translate

miercuri, 8 aprilie 2015

The girl who loved brights


Cobalt si rosu? Din punctul meu de vedere formeaza un melanj cromatic perfect si mi-as dori ca prejudecatile ce asociaza ansamblul in speta cu moralitatea indoielnica sa fi ramas ingropate alaturi de alte minuni ale regimului comunist. Daca nu, luati va rog un aspacardin pentru a putea duce mai usor toate aceste libertati vestimentare cu care ma servesc in calitate de adepta a literei stacojii. Nu doar ca indraznesc, dar mai sunt si fericita cu alegerile mele. 


Haina ati mai vazut-o cu siguranta pe alte bloguri insa neagra sau nude. Imi doream de mult timp una rosie caci am suficiente lucruri usor de asortat incat sa nu visez si la o piesa bold, in culoarea mea de suflet. Iata-ma entuziasmata proprietara a celei mai intense jachete. De ce jacheta? Fiindca desi pe site pare a fi din lana, avand o tesatura similara celei de palton, in realitate este relativ subtire si cu o textura stil minimat captusit. Este dubla fata de un sacou, potrivita primaverii si toamnei cand vremea este placuta. 
Are si un cordon detasabil pe care nu l-am folosit azi.


Pentru ca nu am fost atenta la pozele de prezentare, rochia a fost o surpriza si am modificat-o putin. Este la origine un model destinat pentru plaja sau pentru a fi purtata peste pantaloni ori o fusta, complet desfacuta pe fata si transparenta in soare. Am inchis-o si i-am atasat o jupa, adaugand si o curea ingusta pentru a evidentia talia. Ajustarile au necesitat efort minim, nu m-au deranjat si sunt multumita de rezultat. Mi-e mai utila ca rochie de zi.  
Materialul este chiffon foarte fin si suplu asadar veti avea nevoie de o dublura. Nu trebuie sa apelati la croitoreasa, merge ca jupa orice fusta mini - eu am purtat una din stofa.  
Are maneci pana la cot, lejere si terminate cu elastic.     


Dress : available here

Coat : buy it here

Belt : random

Shoes : Poema

Bag : Linda by Adona










6 comentarii:

  1. rosu cu albastru? cea mai taraneasca combinatie fato invata dracu sa te imbraci

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa tinuta nu as indrazni dar e de admirat. Haina imi place cel mai mult ma ispitesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult. Haina este si preferata mea, e mult mai frumoasa culoarea decat pe site. Ma bucur ca nu e asa groasa cum credeam, o mai pot purta chiar daca s-a incalzit afara.

      Ștergere
  3. Rochita nu e genul meu insa haina imi place mult <3 ! Chiar imi doresc ceva de genul de multa vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai mersi, daca as avea picioarele tale as considera crima sa port rochii si fuste lungi si lalai. :) Dar ti-ar sta bine o varianta scurta, pana la jumatatea coapsei.
      Pune haina la bookmarks, sigur mai scade pretul caci trebuie sa lichideze produsele outwear...sau asa ar fi normal, sa urmeze o noua reducere.

      Ștergere