Translate

vineri, 10 aprilie 2015

Lady in Red


Stiu ca nu se fac poze in soare fiindca vor iesi supraexpuse insa m-am gandit ca nu poate fi chiar atat de rau, mizand pe cateva actiuni darken in photoscape, si am vrut sa menajez fotograful alegand un loc cat mai aproape de masina. Am reusit sa le intunec notabil, intr-adevar, dar nu am stiut cum sa corectez culoarea pentru a fi rosu si nu corai. Asadar faceti un exercitiu de imaginatie si incercati sa vedeti tinuta pure red - realitatea a fost surprinsa in a 4-a imagine de jos in sus.


Rochia mi-a fost ispita cateva luni, am pus-o si am scos-o din cos de cateva ori ramanand pana la urma la piese lejere. Credeam ca este confectionata dintr-un material lipsit de elasticitate si avand o croiala cambrata m-am gandit ca sunt sanse sa nu mi se potriveasca. De fapt textura este asemanatoare tesaturilor din care sunt confectionate hanoracele, permitand ajustarea la diferite conformatii. Nu am avut probleme in acest sens, s-a asezat frumos. 
Este grosuta si nu as recomanda-o pentru ocaziile speciale cu foarte multa miscare (de ex daca obisnuiti sa dansati continuu la nunti, cazul meu), veti transpira cu siguranta. O voi purta la cununia unei prietene. Cand ma voi plictisi de ea asa, ii inlatur trena si o folosesc ca rochie maxi de zi. 
Pretul este permisiv, 33$.


Am vrut sa port din nou all red si am ales sa o asociez cu o haina supradimensionata la fel de intensa pe care ati vazut-o deja cu 2 postari in urma alaturi de o rochie cobalt. Imi place mult si mi s-a parut ca se evidentiaza reciproc in ciuda uniformitatii cromatice. Am adaugat un clutch in aceeasi culoare si sandale cu toc inalt - aflate la prima purtare desi le am de doi ani, au 12 cm chinuitori ai abrupti si abia imi tineam echilibrul pe braul fantanii arteziene. 
Sper sa va placa fotografiile si tinuta. 


Dress : Sheinside, available here

Coat : Romwe

Sandals : Fullah Sugah

Clutch : random

       
















8 comentarii:

  1. Chiar te prinde rosul! Este culoarea ta! Imi place mult rochia asta si imi place cum te face sa te simti ;) Si pare ca te simti bine purtand rosu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la negru, maro si khaki la rosu, ce zici? :) M-ai vazut in toate ipostazele, inclusiv pe vremea cand oscilam intre haine de baieti si tinute de toapa. Chiar sunt fericita cand port rosu, multi spun ca agita dar mie imi da o stare de echilibru si cand sunt deprimata sau suparata functioneaza instant.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Mersi frumos, Fede. Si de jos in sus. M-am prins in sfarsit ce trebuie sa fac ca sa imi placa - sa nu ma uit in jos la fotograf ci la nivelul meu. :) te pup

      Ștergere
  3. Uhhh ce rochii porti tu, ca de printesa! Neaparat trebuie sa ne vedem odata si sa facem o sedinta foto impreuna, cred ca as fi scos mai mult de la rochia aceasta superba. Ai editat cam mult si intr-adevar si-a cam pierdut... roseata :))

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. :* Nu e corai de la editare, asa a fost de la inceput din cauza soarelui puternic. Niciodata nu as strica o poza, daca arata rau editata arata si mai rau initial. Poza in care culorile sunt normale este cu spatele la soare dar pana nu le vad pe laptop nu imi dau seama daca m-am asezat bine. Data viitoare aleg un loc mai umbrit sau nu mai fac poze la pranz.

      Ștergere
  4. Pretty lady in red! :)
    Am citit zambind primul paragraf caci de intunecat poze facute in soare m-am ocupat si eu in ultima ora :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :* Cred ca la mine a fost de vina si fundalul foarte deschis si uniform, m-am uitat pe niste poze facute cu acelasi gen de lumina insa unde erau banci, copaci, asfalt mai inchis nu dale albe, si erau mai clare.

      Ștergere