Translate

joi, 9 aprilie 2015

Doll skirt and vintage knit

Stiti care-i antonimul lui negru? Eu. Desi era candva una dintre cele trei alegeri exclusive ce ma caracterizau (alaturi de maro si khaki) - in perioada tomboy cu pantaloni comando si senile pe post de incaltari - acum cred ca port haine negre mai rar decat vine Mos Craciun. Nu-mi plac si nu imi par a ma descrie si completa, prefer nuante indraznete si vibrante. 
Si, totusi, iata-ma in imaginile de mai jos etaland o tinuta ce contrazice aversiunea mentionata. N-a fost asa rau. :)


Nu, n-am facut-o de dragul fustei. Ci de dragul unui pulover supradimensionat Moschino, gasit intr-un sh. Il puteti vedea integral aici, fiind marime mare se aseaza ca o rochie mini. Poate il considerati desuet, eu il vad retro treasure si numesc noroc momentul cand l-am remarcat pe un umeras. Pana si maica-mea s-a amuzat cand i l-am aratat, pe cuvant ca nu inteleg repulsia pentru "vechituri"deosebite. Pretul? 6 lei.


Revenind la fustei, e prima data cand port un model asa voluminos. In primul moment nu m-a cucerit. S-au facut glume ce sugerau ca trebuie sa largim usa, m-au intrebat daca am apretat-o cu petarde. Dupa ce am probat-o cu puloverul m-am razgandit. Imi place mult. Seamana cu fusta unei papusi pe care am primit-o in clasa a II-a. Vreau si rosie, clar, iarasi am subestimat potentialul unei piese inainte sa experimentez. Materialul este un fel de brocard, foarte rigid pentru a da prestanta si volum cloche-ului. 
Se calca relativ usor. 



Skirt : Romwe, buy it here

Sweater : vintage Moschino

Clutch : random

Sandals : VILA

















Daca va plac fustele bogate, iata cateva sugestii :


Floral Pleated White Skirt










17 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. <3 A fost draguta ipostaza generata de modelul fustei, reticenta mea initiala s-a dovedit neintemeiata. :)

      Ștergere
  2. imi place foarte mult tinuta, modelul fustei e exact stilul meu, am si eu vreo cinci in diverse culori. inca nu le-am purtat, le admir de pe umeras. astept primavara, sa-mi fac curaj , pentru ca daca tu esti antonimul lui negru , eu sunt sinonimul...
    inca o data, felicitari pentru outfit, sper sa recidivezi...atat in ceea ce priveste modelul fustei, cat si culoarea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos, Alina. Am fost putin fortata de imprejurari sa aleg fusta, altfel ramaneam la prejudecata mea ca nu mi-ar sta bine, ca-i prea voluminoasa, nu stiu cu ce sa o port, etc
      Acum si mie imi place mult modelul, urmatoarea trebuie sa fie rosie sau alba. Cu negru mai negociez, nu facem pace dar s-ar putea sa ne mai toleram ocazional.
      Maine revin la "cearsafuri" maxi, daca acest outfit a atras cateva priviri nu tocmai admirative imi pot deja imagina ce reactii o sa intalnesc cu cele lungi in parc. Diva mood on, abia astept. Tata mai putin, saracul, nu doar ca trebuie sa faca poze dar mai ies si imbracat dubios. :))

      Ștergere
  3. Prima fusta din sugestiile tale e deja in sifonierul meu! :D Abia astept sa o port.

    Imi plac la nebunie fustele astea in poze, dar in realitate parca sunt.. prea mari. Sa stii ca te prinde negrul, eu am fff putine haine negre dar acum parca numai pe ele le caut.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt intr-adevar masive , croiala si rigiditatea materialului sunt perechea cea mai pregnanta intalnita pana acum. Am avut un soc cand am desfacut coletul si mi-a parut rau ca am luat-o. Apoi am inceput sa probez si m-am entuziasmat. Ieri am purtat aceeasi tinuta cu sneakersi.
      Mai am ceva haine negre la naftalina, poate recidivez. :) Multumesc frumos, te pup.

      Ștergere
  4. Wow Ramona ce fusta frumoasa ai! Te prinde negru sa stii si modelul e superb asa infoiat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! <3 Dar nu-i asa ca tot rosu e culoarea mea? :)) Gata, acum imi place si mie design-ul, mai vreau altele.

      Ștergere
  5. Eu sunt mare fana a acestui model de fusta, am o multime si chiar imi place mult a ta, o porti frumos si nu e prea voluminoasa, nici vorba! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. :* Am vazut ca ai, la mine fiind prima eram dezamagita inca de cand am plasat comanda dar am ajuns in extrema caci imi place si mai vreau. :) Si vorbind de achizitii asemanatoare, astept cu nerabdare jacheta asimetrica burgundy. Sper sa nu regret culoarea, am oscilant intre ea si cea verde.

      Ștergere
  6. nu e genul meu dar iti sta bine si imi place maxim puloverul ce noroc ai la sh!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Re. :* Chiar am, dar in mare parte norocul consta in imaginatie si croitoreasa, multe piese sunt marime foarte mare si sigur au fost ignorate din acest motiv ori eu le pot cumpara si asa.
      Never say never, pana acum cateva zile si eu as fi zic ca nu voi purta asemenea fusta.

      Ștergere
  7. Iti sta foarte bine cu astfel de fuste ! You look chic in black!
    Nu pot sa cred ca ai gasit Moschino cu 6 lei. De as avea eu rabdare si timp sa umblu prin SH-uri :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. :* Am gasit si cu 2-3 lei haine de designer, am rabdare sa caut si chiar imi face placere sa petrec cateva ore astfel.

      Ștergere
  8. Ce frumoasa esti Ramo! Imi place tinuta, m-am mirat si nu prea sa te vad in negru. Ma gandeam eu ca o sa-i cedezi la un moment dat.
    Prima fusta o am in toate wishlist-urile de pe siteuri dar am tot amanat s-o iau. Acum ca a venit primavara cred ca s-ar potrivi perfect. Kiss :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Fede. :* Nici acum nu-s fana negru dar intre cea roz si asta am preferat-o totusi neagra. Acum imi doresc si din cele mai lungi, acelea ce ajung spre glezne. M-am obisnuit cu volumul, arata deosebit. Deci nu pot decat sa te incurajez sa iti iei.

      Ștergere
  9. Prima fusta cu volum mi-am luat-o si eu pe negru cu toate ca aveam multe pe lista de dorinte cu tot felul de imprimeuri si diverse materiale. Am preferat dintr-un material nu foarte pretios pentru a putea fi purtata in orice zi.
    Prima fusta inflorata ma gandeam la ea cu fundal negru, ma tem ca sunt prea mica de statura pentru a purta ceva deschis la culoare, nu mai spun ca in sine mea m-am tot amagit ca voi transforma candva in fuste clos materialele pe care le am ascunse in cutii.
    Iti vine excelent! xo

    RăspundețiȘtergere