Translate

miercuri, 15 aprilie 2015

All about bodycon. What about grey?



N-as putea spune ca este una dintre culorile mele preferate insa uneori simt nevoia sa am si piese gri, daca le exclud complet - alaturi de alte tonuri neutre - voi ajunge sa am doar tinute color block. De data aceasta mi-a atras atentia o rochie bodycon casual, ce parea a trece binisor de genunchi. Daca nu port mini, atunci macar sa-mi acopere genunchii sau chiar sa fie maxi. Mi-a fost teama ca decalarea marimilor si supraelasticul rigid (asa mi-l imaginam) sa nu permita rochiei sa se intinda suficient si sa ma trezesc cu ceva la jumatatea coapsei, gata sa plesneasca. 


Din fericire, materialul striat este moale si ajustarea pe silueta nu afecteaza cu nimic lungimea. Am, asadar, o rochie pencil feminina si confortabila, pe care am purtat-o trei zile la rand fiindca era prima spre care intindeam mana cand plecam sa infrunt alergatura specifica sarbatorilor. Este crapata la spate destul de adanc, dezvaluind picioarele asemenea unei fuste mini. Nu am inteles rostul, puteai merge comod si fara slit caci tesatura permitea miscari ample. Insa nici nu pot spune ca-i un defect, nu ma deranjeaza detaliul. Singurul aspect pe care nu il agreez este lipsa unui minim decupaj in fata, nu imi plac piesele la baza gatului sau turtle. 
Pretul? 11$, foarte bun. Mi-ar placea sa am si rosie si neagra.
Pe aceasta am purtat-o mai placut a doua oara, cu jacheta Zara dirty white cu impreu floral burgundy.  


Dress : Romwe, available here

Cardigan : Bershka

Belt : vintage

Shoes : Leonardo

Clutch : random         







8 comentarii:

  1. arata superb! ce marime ai ales rochita? daca port S si as alege o marime mai mare ,ca sa o pot purta maxi ar merge ? ms :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, Bianca. :* In general o iau pe cea mai mare, mai bine sa am de unde ingusta decat sa plesneasca pe mine. Am si o conformatie mai ciudata. Iar la cele elastice imi place sa nu se intinda mult ca sa nu se observe relieful lenjeriei.
      Insa la aceasta nu este disponibila decat o marime universala, cu lungimea de 113 cm. La 1,71 cm imi vine putin sub genunchi, nu ajunge nici macar la jumatatea pulpei. Masoara-te sa vezi pana unde iti ajung cei 113 cm, dar peste bust caci se mai pierde un pic acolo. Stiu ce model ai vrea tu, am si eu una tot gri dar cu maneci scurte si fara crapatura.

      Ștergere
  2. foarte misto rochita si te prinde <3 am si eu ceva asa dar neagra si mai larga jos

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow!!! Pe tine si pe Simona VintageLook v-as fi vazut purtand rochia asta!
    La zoom (poza cu maneca) se vede foarte bine ca e moale si placut materialul, stiu genul! Ai facut o alegere foarte buna! De pret, nu mai e nimic de zis!
    Imi place look-ul all grey, nu m-as fi asteptat sa arate atat de bine combinatia cu o pata de culoare ciocolatie! De retinut! :) Are calitatea de a fi atat cuminte, cat si foarte sexy tinuta ta! :)

    Pupicei, Ramona!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Mmm, ce dragut! Iti vine tare bine, nu m-as fi gandit ca banalul gri te prinde :P.

    RăspundețiȘtergere
  5. superba tinuta, ador griul !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ti-am spus cat de mult imi place rochita si ca iti vine foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Rochita arata foarte bine, iti imbratiseaza formele fix pe unde trebuie! Oricum cu silueta ta era si greu sa nu vina bine genul asta de model. Eu asa zic!:) Desi teoretic griul e plictisitor, mie mi se pare ca pe tine arata de-a dreptul elegant si interesant!

    RăspundețiȘtergere