Translate

vineri, 6 februarie 2015

White coat smiling in the sun



Paltonul alb este cu siguranta ultima achizitie pe acest segment si nu regret alegerea. Am considerat ca merita investitia dar in acelasi timp mi-am promis solemn sa-mi temperez impetuozitatea, a ramas mai putin de o luna in care sa ma pot bucura de hainele groase. Voi profita deplin de zilele reci pentru a purta toate piesele pe care le detin, sunt entuziasmata ca am facut pace cu overcoat-urile si am iesit din sfera eternului palton negru.


De ce alb? Pentru ca mi se pare bogat, aparte, luminos, pentru ca imi da o stare de bine. Toate aceste atribute estompeaza intretinerea pretentioasa. Cunosteam deja textura datorita jachetei lucrate din acelasi material. Pare a fi integral din lana (in fapt 55%) si este foarte calduros iar tesatura are avantajul de a-si pastra forma chiar si atunci cand a stat intr-o cutie. L-am spalat manual si l-am uscat pe un umeras. Nu trebuie sa apelati neaparat la curatatorie.    
Croiala este lejera iar S are ceva volum mai ales in spate. As vrea sa il port si cambrat uneori si sunt in cautarea unei curele subtiri potrivite - alba, crem sau aurie. 
Intentia primara era sa il asociez cu fusta pencil light denim de care va povesteam ieri insa nu am reusit sa o termin la timp, mai trebuie trasa la masina.




Overcoat : Pimkie, disponibil aici

Skirt : Zara, aici

Bluza : vintage

Pantofi : Poema

Geanta : vintage

 Inele : Takko

















12 comentarii:

  1. Ce fain e gardul asta de facut poze in fata lui, imi place tare mult. Si tinuta ti se potriveste manusa.

    Te pup

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, Andreea. :* Primesc complimentul zambind la amintirea fetei cu bocanci/adidasi si pantaloni baggy, "de armata". Care acum n-ar mai iesi din fuste si rochii. :)

      Gardul este in fapt peretele Billa, locuiesc relativ aproape si e un loc mai adapostit cu putini trecatori. Tinta era parculetul de langa insa tocmai atunci sosisera niste autocare si as fi avut un nedorit public numeros.

      Ștergere
  2. Este foarte frumos paltonul si l-ai asortat classy. Te prinde albul mi se pare asa de doamna. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Irina. S-ar putea sa iau totusi din volumul paltonului, nefiind vreo filiforma parca nu ma pot obisnui sa fiu lata si in partea de sus. Totusi, nu-i o prioritate - putinul ramas din iarna voi continua sa il port asa.

      Ștergere
  3. te-ai indragostit de alb, eu nu prea indraznesc iarna, e prea pretentioasa culoarea. fusta ma tenteaza, as purta-o la vara.
    superb gardul, subscriu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La vara nu cred ca o sa mai port asa des pentru ca avand mai multa piele la vedere o sa ma plang de contrastul insuficient, determinat de lipsa bronzului. In plus mi se pare mai practic iarna, exceptand zilele cu precipitatii aerul e mai curat. Cand esta cald daca vreau sa imi indrept o cuta pe fusta o pot murdari pentru ca imi transpira palmele si e praf in atmosfera.

      Este peretele Billa. Cum ii spuneam si Andreei mai sus, este un loc mai ferit, prea putin circulat. Nu mi-am dorit contrast cu galben neon pentru ca nu mi se pare ca se potenteaza reciproc, asa cum s-a intamplat cu haina de blana navy de exemplu, dar era prea multa lume in zona si a trebuit sa raman ascunsa acolo. :)

      Ștergere
  4. no ofence da de unde ai atatia bani sa iei mereu ceva nou??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiesc ca ai pus aceasta intrebare deplasata intregii blogosfere inainte sa ajungi la mine.
      "Mereu" inseamna numeroasele dati cand achizitionez de la sh haine sau materiale frumoase pentru preturi infime? Sau cand imi lucrez la croitoreasa foarte ieftin sau imi cos singura manual? Bineinteles ca investind atat de putin datorita celor mentionate mai sus imi permit sa imi economisesc bani pentru anumite lucruri pe care nu le pot avea din sursele enumerate. Sper sa nu te dezamageasca raspunsul, o sursa spectaculoasa - ocupatii indoielnice, vreun sponsor sau parinti cu bani - nu am.

      Ștergere
  5. esti atat de pretty in ultimele poze de pe blog, ai fata mai deschisa si ochii mai luminati cumva (ai incercat ceva nou cu sprancenele?)

    keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Oana. Ochii i-am machiat doar cu tus si rimel, am observat ca atunci cand port fard colorat par mai mici. Si am folosit o pudra mai deschisa decat fondul de ten obisnuit, renuntasem sa mai aplic pentru ca in ciuda tenului gras si a hidratarii mi se descuameaza continuu.
      La sprancenele groase (de fapt doar late, ca desime arata a puf) nu am renuntat, niciodata. :) Dar aspectul lor dur era dat de culoarea fardului, care nu imi permitea nici precizie, asa ca vesnic depasem conturul. Si ca sa estompez m-am indurat sa folosesc periuta, probabil de asta arata mai natural. Sunt mult prea rare, altfel as renunta complet la conturare pentru ca nu ma pricep si dureaza mult.

      Ștergere
  6. Anonim chiar s-a gasit cui sa ii adreseze intrebarea de mai sus...
    Chiar ca:propabil a intrebat toata blogosfera inainte sa ajunga la tine:)))) offff, cum nu pot unii oameni sa doarma linistiti...
    Esti foarte frumoasa, Ramo si sincer chiar ma bucur tare mult sa descopar aici, cat si ca prietena o femeie ce evolueaza, experimenteaza si isi da frau liber dorintei/pofeti/placerii de a face anumite alegerei vestimentare. Esti altfel:mai feminina, indrazneata si categoric deloc plictisitoare!!!! te pup mult, prietena draga..

    RăspundețiȘtergere