Translate

joi, 5 februarie 2015

When dots are moody, go for stripes



Trebuie sa ii multumesc Anei Ciorici pentru sugestia de a purta sacoul cu centura, imi place sa evidentiez talia pentru ca in rest nu am o constitutie subtire (bineinteles ca pozez din unghiuri prietenoase) si implicit mizez pe ceea ce ma avantajeaza. 


Mi-ar fi placut o curea mai fina ca aspect si intr-o nuanta mai soft, poate una aurie care sa nu sectioneze asa "ascutit" precum cea neagra. Totusi, sunt multumita de efect si imi pare a da un plus de feminitate tinutei - mai ales avand in vedere ca blazerul, oricum lucrat lejer, este marimea M. Fiind achizitionat la reducere nu am mai gasit S si nu imi pare rau, ar fi fost cu siguranta ceva mai scurt.


Tinuta e simpla si curata, fara alt accent cromatic decat clutch-ul rosu. Nu mi s-a parut necesar sa adaug si un top sau o bluza, neavand un bust generos imi place cum imi vin decolteurile adanci. Daca nu ar fi fost asa frig lasam reverele mai lejere, fotograful insista insa ca sunt prea dezbracata. 
    

Fusta este ultima piesa sosita in garderoba mea si din nou am facut o alegere inspirata. Croiala pencil o abordez adesea insa un model denim nu am mai avut. Este mult mai comoda decat celelalte, perfecta pentru calatorii fiindca permite libertate de miscare (este elastica, poti urca scarile usor), grosuta, nu se sifoneaza. Imi doresc mult si una ligt blue, ripped, si ma gandesc sa o obtin modificand o pereche de blugi boyfriend pe care i-am aranjat deja cu razatoarea.




Blazer : Vila, out of stock, gasiti unul similar aici

Skirt : Zara, out of stock, alternativa dark blue aici 

Shoes : Deichmann

Clutch : random

Rings : Takko    




























13 comentarii:

  1. O tinuta reusita ca intotdeauna parca imi place cel mai mult de pana acum. Te avantajeaza dungile orizontale pari mai inalta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. M-ai atins in punctul sensibil, vesnica mea dorinta de a fi cat mai inalta. Acum sa nu exagerez, am 1,71 - rezonabil, deci - insa nefiind vreo filiforma mi se pare ca latimea imi ia din inaltime. Cred ca voiai sa spui verticale. :) Dungi orizontale nu port (am doar 2 tricouri) ma fac sa par mai plinuta.

      Ștergere
    2. Verticale, orizontale, depinde cum privesti sacoul :)). Glumesc si eu, sper sa nu se supere Irina :D.

      Ștergere
    3. Nu mersi, chiar va rog sa nu ma priviti invers, vreau sa pastrez efectul de alungire. :))

      Ștergere
  2. Mie mi se pare ca vine foarte bine cureaua neagra! Foarte frumoasa tinuta! :) (Ruxi)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ruxi. Curelusa am gasit-o intr-un sh, alaturi de alte doua. Mi-as dori cat mai multe culori, acestea subtiri chiar ma ajuta sa reconturez forme ce volumizeaza. Cea din imagini e cam rigida si nu mi-a permis sa strang mai mult, totusi e o imbunatatire fata de linia prea lejera a sacoului.

      Ștergere
  3. Imi place lungimea fustei, te avantajeaza tinuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, Alina. Este lungimea mea preferata pentru pencil, ma incanta mai putin fustele ce abia imi acopera genunchii. Mai ales cele stretch caci se mai ridica la mers. In ultima vreme si pe cele lucrate la croitoreasa le cer mai lungi, 70 cm cu talie inalta - de exemplu cea roz purtata de revelion si cea rosie cu laterale din dantela. Astfel si daca ma asez nu raman cu genunchii la vedere. Obsesia mea. :)

      Ștergere
  4. Wow, ce inspiratie buna cu aceea curea, care subtiaza talia si se vvede superb! Imi place tare mult cum arata tinuta asta, e soooo you :D

    te pup, Ramo.

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos, Andreea. :* Acum pun curea la orice pot, inclusiv rochiile maxi stil tricou, insa nu am de fiecare data o culoare potrivita fiindca nu am fost intotdeauna pasionata de accesoriul in cauza. La hainele uni mi-ar placea sa aceeasi nuanta pentru a nu atrage atentia. Nu-i timpul pierdut, colectia creste ajutata de vintage shops. Pe cea de mai sus alaturi de inca una neagra si una rosie, la fel de subtiri, am dat aprox 5 lei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiam ca Ana Ciorici a inventat cureau peste sacou :)). O stiam si eu dar nu mai stiu de unde.
    Lovely outfit!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Fede. Hei, dar nu am zis nimic de inventat, ci doar ca de la ea m-am inspirat intaia oara. :D

      Ștergere
  7. Faina tinuta alb-negru, imi place si mie cureaua purtata peste sacou, port adesea la birou combinatia asta :)
    Abia astept sa vina primavara sa renunt si eu la haine groase si incaltari grele :D

    RăspundețiȘtergere