Translate

duminică, 22 februarie 2015

Simply red...




To really love a woman, 

To understand her, you gotta know her deep inside
Hear every thought, see every dream 
N' give her wings when she wants to fly 
Then when you find yourself lyin' helpless in her arms
You know you really love a woman. 

When you love a woman you tell her
that she's really wanted 
When you love a woman you tell her that she's the one 
Cuz she needs somebody to tell her
that it's gonna last forever 
So tell me have you ever really,
Really, really, ever loved a woman? 

To really love a woman 
Let her hold you
til you know how she needs to be touched 
You've gotta breathe her, really taste her 
Til you can feel her in your blood 
N' when you can see your unborn children in her eyes 
You know you really love a woman. 



Dress : buy it here

Bag : random

Shoes : Poema



















Ador rochiile rosii, mai ales pe cele lungi si vaporoase. 
Celei de mai sus i-am indepartat captuseala midi si detaliul cu lant dublu de la baza gatului, am considerat ca ambele ii strica linia curata iar spatele decupat adanc este suficient. Materialul este foarte frumos si placut, o panza supla si fina, insa din pacate avantajul de a putea fi calcat usor inseamna ca se sifoneaza la fel de repede. Totusi, nu am regretat nicio clipa achizitia - pretul si efortul depus pentru a o face sa arate bine sunt neinsemnate in comparatie cu bucuria de a o purta.
Mi-au mai atras atentia :

Red Strapless Maxi Dress

Red V Neck Backless Maxi Dress

Red Long Sleeve Backless Lace Dress

Red Cap Sleeve Crochet Lace Zipper Dress

Red Deep V Neck Long Sleeve Split Dress


12 comentarii:

  1. E minunata!! <3 Eu nu port rochii de genul decat la ocazii, sunt curioasa daca ai intampinat dificultati la pozat :))

    Apropo, cum editezi pozele? Mereu cand deschid postarile tale se vad foarte.. incarcate, putin neclare fotografiile. Poate vei lua in considerare sa diminuezi putin gradul de editare.

    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Lore. :* Fiind duminica nu era asa populata zona, au existat cateva priviri insa eram cu doi prieteni si nu a venit nimeni sa ne abordeze. Mai greu a fost cu o alta rochie rosie maxi, avea doar doua bretele tip snur pe spate.

      Photoscape, deepen + sharpen la toate. Insa acestora le-am dat si darken si erode pentru ca am tinut ISO la 200, mi s-a parut ca e intunecat, si au iesit prea albe si implicit sterse.
      .

      Ștergere
  2. Wow nici eu nu as indrazni sa port rochita ziua dar e de vis. Am doua de la sheinside din material de tricou si nu m-au dat pe spate. Dar la tine mereu vad lucruri faine ai noroc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. Eu evit hainele din asemenea material, mi-e teama sa nu arate ca niste carpe ieftine. Si in plus se deterioreaza mai repede la spalat, pierd culoare si densitate.

      Ștergere
  3. Esti o aparitie, Ramo! Superb modelul, culoarea, tot! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Georgia. Eu stiu ca teoretic cele 15 kg puse si pierdute foarte repede candva ar spune sa nu port rochii si bluze fara sutien si de obicei tin cont de asta, insa rochia mi-a placut prea mult si mi-am dorit sa o am. Alaturi de aceasta am ales inca una rosie fara spate, au fost o nebunie de moment. :)

      Ștergere
    2. Foarte faina! Chiar voiam sa iti zic ca ai avut curaj sa o porti fara stien dar nu ai ce sa ascunzi, adica se vede foarte frumos, eu chiar am stat si m-am holbat pentru ca aveam impresia ca ai totusi sutien.
      Spatele e de nota 10, spatele tau nu al rochiei. Mi se pare un lux sa poti sa porti ceva cu spatele gol, mai ales dupa o nastere. Am mai slabit eu dar sportul spune tot si bineinteles ca iar am intrerup.
      Cred ca iar mi-ai facut pofta de rosu. Am observat ca mai dificil sa pozezi cand porti ceva rosu, parca ies prea aprinse pozele.

      Ștergere
    3. Multumesc frumos, Fede. :* Adevarul este ca ma ajuta si croiala lejera, salveaza situatia. Daca mi-as pune vreodata silicoane ar fi cea mai mica marime, doar pentru tonus. Oricat sport ai face nu poti preveni efectele multelor kilograme castigate si date jos in doar 3 luni, sanii nu sunt muschi sa-i lucrezi. Nu am probleme cu spatele si abdomenul, in schimb picioarele si bratele ma nemultumesc. Trebuie sa imi misc fundul sa fac sport, degeaba plimb patratele daca atunci cand lipesc bratele de corp se vede pielea in exces. I know, genuflexiunile si flotarile vietii, dar am tot tras mata de coada iarna asta.

      Pozele in primul rand sunt pixelate, nefiind vreun DSLR oricum nu au nu stiu ce calitate si cand tai din ele ca sa ma apropii pe mine se pixeleaza si estompeaza. Eu spun fotografilor de ocazie sa nu imi lase foarte mult spatiu deasupra si sub mine, sa fiu mai mare, dar nu pot sa le verific fiecare miscare si cand vad ca m-au luat de foarte departe le tai. Apoi azi a fost si partea cu supraexpunerea, pe oricine rog sa imi faca nu are rabdare sa focalizeze cat trebuie si apasa prea repede. In niciun caz nu le fac sa arate mai rau ci dimpotriva, doar nu-s nebuna sa fac poze proaste din poze bune. Fiind rochia rosie intr-adevar devine aprinsa cand editez, nu am stiut cum s-o temperez.

      Ștergere
  4. spatele face tot! cat a costat? imi ajunge comanda pana pe 8 martie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, fara acest detaliu nu cred ca mai primea atatea complimente. :) A fost 20$. Nu stiu ce sa zic, s-a intamplat sa imi ajunga si in 2 saptamani insa acum este sarbatoare la ei si sigur se decaleaza trimiterea.

      Ștergere
  5. Ramo, Red is your second Name! CLAAAR, rochia asta a fost facuta pentru tine si iti vine de mi-li-oa-ne!!!
    Imi place ca pe blogul tau am parte de diversitate si reusesti sa surprinzi, chiar si dupa atatea ootd-uri.. Tine-o tot asa si be the best, asta iti iese cel mai bine! Te pup mult :* A ta, Raluca..

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu daca ti-am spus, dar rosul e la mine obsesia momentului. As cumpara numai haine rosii. Rochia asta e superba! Si o sa o pun acolo in wishlist sa verific dimensiunile, poate poate. Singura chestie care ma sperie un pic e spatele expus, pentru ca nu am cel mai atragator spate. Dar mehh, trecem peste!:)) Te prinde atat de bine culoarea si croiala, incat zici ca pe tine au cusut-o!:D

    RăspundețiȘtergere