Translate

sâmbătă, 14 februarie 2015

Matryoshka noon



Fusta etalata in fotografii urmeaza sa-si piarda insertiile verzi si sa fie ajustata pentru a obtine o croiala pencil caci volumul in partea inferioara imi este pe plac doar daca vorbim de mini sau maxi. Am gasit-o intr-un magazin sh acum cativa ani si intentionam sa i-o dau mamei, avand o greutate dificila este aproape imposibil sa isi cumpere ceva potrivit si ajunge sa apeleze doar la croitoreasa. Numai ca nu ii plac probele si nici sa plece de acasa, se multumeste cu o garderoba modesta si ce ii mai aduc eu. Vesnic am un centimetru in geanta. Si dinti, se pare. Am imprumutat cuiva o poseta si ce putea gasi in buzunarul acesteia decat o coroana provizorie. Nu-mi amintesc cum Dumnezeu a ajuns acolo sau de ce am pastrat-o, cert este ca am oferit motivul pentru un lung sir de glume.  


L-am hartuit din nou pe tata sa imortalizeze tinuta purtata pentru iesirea noastra la cumparaturi. De data aceasta s-a lasat greu convins caci a inceput sa isi faca cruce de cate ori aude cuvantul poze si vede in ce haine ies pe strada. Mi-a zis candva ca singura alinare este ca nu plateste el pentru asemenea carpe. Nu va imaginati ca asa merg eu la supermarket, ma imbrac comod si sters, sunt insa momente ca acesta cand vreau sa profit de aleile ce-mi ofera cel mai apropiat fundal decent. Acasa strada este mult prea incarcata si colorata incat sa fie evidentiat doar ceea ce port. 


Haina de blana artificiala am mai purtat-o cu palazzo albi aici, imi place mult si am dorit sa o mai expun macar o data inainte ca primavara sa isi intre deplin in drepturi. Este usoara si nu prea groasa, daca puful nu ar avea putin volum stratul ar fi de circa un deget. Nu lasa par si are o textura fina, aspectul este rezonabil iar pretul imbie.  




Coat : buy it here

Shirt : House of Fraser, thrifted

Skirt : Byblos, thrifted

Belt : thrifted

Bag : thrifted

Sandals : Deichmann 




















Daca sunteti amatoare de blana artificiala, mai ales acum cand preturile subliniaza sfarsitul sezonului rece, v-ar putea placea : two tone shaggy coat, animal print faux fur (as purta-o cu jeansi ripped sau black leather pants si tricou alb), white longline coat with fur details, faux fur coat with scarf front, longline black coat.

18 comentarii:

  1. Doamne cat de frumoasa e fusta! Imi pare rau ca o modifici, eu sunt topita dupa modelul asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fusta iti multumeste pentru compliment. :D Ioana, sunt unghiuri din care nu imi place, imi este foarte larga sus. Merge pentru persoana trecuta de 90 kg si pe langa ajustarea beteliei ar trebui sa fie stramtata pierdut cam de la jumatate. Mi se pare ca pencil ma ajuta sa par mai supla si inalta. Partea proasta ar fi numarul de cusaturi rezultate in urma eliminarii dungilor verzi.

      Ștergere
  2. Este foarte draguta haina si imi place cum se vede cu rosu. Sunt indecisa daca sa o cumpar sau nu o sa vina cand e cald probabil dar reducerea ma tenteaza. Ce marime ti-ai luat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca acum se vede mai bine, data trecuta pantalonii in aceeasi nuanta nu o evidentiau asa cum o face fusta intensa. Va ajunge in aprox 3 sapt dar gandeste-te ca in sezonul rece urmator nu o vei gasi de la inceput cu acest pret, eu zic ca merita investitia chiar daca vei astepta pana sa o poti purta. Am luat cea mai mare marime, e cam lejera dar e mai safe asa decat sa ma trezesc cu maneci prea scurte sau sa nu o pot inchide.

      Ștergere
  3. ar trebui sa mai incerci si altceva decat rosu cu bleu haina arata bine am si eu palton negru de la Choies si pot spune ca e ok

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, stiu ca mizez cam des pe aceasta asociere cromatica. Dar in afara de cateva variatii de albastru si alb nu mi s-a parut nimic potrivit. Poate ceva gri, promit sa ma gandesc la alte combinatii.

      Sunt reusite comenzile cat timp iti formezi o parere despre ce astepti, pozele reale sunt de baza in acest sens. La haina cea alba inca nu erau dar m-am orientat dupa cele incarcate la varianta neagra. Si bine am facut, poza de prezentare sugera o blana poroasa si mata precum un pled. Ori in realitate este catifelata si o replica convingatoare de natural fur.

      Ștergere
  4. Amo, eu zic sa lasi fusta asa, e superba si iti vine atat de bine!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, ma gandeam ca o sa para demodata dar constat ca place. O sa ma mai gandesc, inca nu i-a venit randul la modificat deci are sanse sa scape. :)

      Ștergere
  5. Sunt pe tel si nu pot sa accesez linkurile deci nu-mi dau seama daca e de la mine sau de la tine. Verifica tu.
    Imi place tinuta si te înțeleg pefect cu taicatu, eu acum am racit fooarte rau si colac peste pupaza, a mai facut si asta mic febra. A luat de la mine iar eu sunt bolnava din cauza pozelor :)). M-a zapacit al meu.
    Vreau si eu blanita ca a ta, cred ca o sa-mi iau la primavara :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e de la linkuri, cred ca a picat site-ul pentru ca am incercat sa intru pe home de pe toate browserele si nimic...doar pe Internet Explorer mai mergea Choies, insa dura minute bune sa deschizi ceva sau sa schimbi pagina. Ma gandesc ca l-au luat cu asalt datorita reducerilor de Valentine's. Sper sa isi revina azi.

      Azi a fost chiar cald, vreme de camasa, insa au fost momente in care doar printr-o minune nu am racit. De cate ori vin de la poze si e frig imi fac un teraflu fierbinte, poate chiar a ajutat. Sanatate amandurora! :*

      Ștergere
  6. Eu sunt innebunita dupa blanite...chiar alba nu am, am fost tentata sa ma indrept mai mult spre cele negre dar si alba arata foarte bine :)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu in schimb nu am neagra insa nu as zice nu uneia, imi place blana si mi-as dori varietate. Momentan am o haina navy, cea alba, vestuta maro, negru, gri, alb. Am vazut o haina rosie pusa peste o rochie in aceeasi culoare, m-a vrajit. Dar nu am reusit sa o identific pe site-urile asiatice, de unde era adusa, iar intermediarul de la noi cerea 250 lei si nu mi-a venit sa platesc atat pentru faux fur mai ales cand stiam ca la origine trebuie sa fie macar pe jumatate.

      Ștergere
  7. Hei, daca tot vii asa des pe la casa stintei, ma ofer eu sa-ti fac poze in pauza de masa, doar trec strada :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stau in zona Podul Viorele si e mai aproape de mine CS decat Parcul Tineretului, la prima locatie pot ajunge si pe jos in 15 min. Nu stii ce oferi, toata lumea s-a razgandit dupa prima sedinta foto. Asta nu e buna ca aveam un ochi semi-inchis, in cealalalta mi se zarea urechea prin par, aveam o suvita rebela, camasa avea gulerul deranjat, clipeam, etc...si uite asa se fac 100 poze pentru o tinuta. Exceptandu-l pe tata, el mai mult de 20-30 nu vrea sa faca. S-ar putea sa profit, multumesc mult. :)

      Ștergere
    2. Stiu ce spui, si eu sunt la fel, desi fac rar poze de gen si doar pentru instagram. Asa ca m-am obisnuit sa vad detaliile astea inainte sa dau click. Ramane in picioare oferta. Apropo de instagram, cred ca am mai deschis subiectul asta, pe Andreea Balaban eu am convins-o sa intre pe insta, acum e de neoprit, vreo sanse sa te corup si pe tine?

      Ștergere
  8. mie imi place foarte mult fusta, e exact stilul pe care l-am adoptat in ultima vreme.
    e tare rabdator taica-tau, la cate poze ti-a facut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tata e un erou, ma plang ca refuza sa imi faca ceea ce numesc eu multe (de la 50 in sus) dar stiu ca in fapt e chiar cooperant - prietenele mele imi zic mereu ca ai lor nu ar accepta in veci. Nu intelege pentru ce imi trebuie, am incercat sa-i explic si arat care-i treaba cu blogul si concluzia a fost aceeasi ca cea referitoare la internet si laptop : "astia-s draci, n-aveti ce face". :))

      O sa pastrez fusta asa (momentan), toata lumea a sustinut ca e deosebita in forma initiala si am ajuns sa o plac si eu asa. Ii voi ajusta doar talia, e prea larga si se strange inestetic sub curea.

      Ștergere