Translate

joi, 12 februarie 2015

And the earth laughed in flowers


Fusta etalata in imaginile de mai jos a fost candva un batic descoperit intr-un magazin second hand din Ramnicu Valcea, aceasta Mecca a pasionatelor de vintage. Mi-au placut mult fondul rosu si imprimeul floral si, chiar daca nu port astfel de accesorii, l-am cumparat cu drag. Pretul a fost infim.


Prima idee a fost sa il transform in rochie. Am adaugat lant auriu in schimbul clasicelor bretele si i-am atasat pe spate material negru fiindca nu avea latimea necesara pentru lejeritate iar matasea s-ar fi deteriorat la cusaturi daca incercam s-o port fixa. Am fost incantata de rezultat insa, ca de atatea ori, dupa cateva purtari m-am plictisit de ea. 


O vreme nu i-am mai acordat atentie, am multe materiale sau haine depozitate in plase asteptand sa le vina randul la croit sau modificat. Evident ca nu pot sa imi fac foarte des ceva si ajung sa uit de ele. Am regasit rochia de curand si m-am gandit ca mi-ar placea o fusta pencil floral print. Nu a fost o optiune potrivita, astfel de material nu merge croit mulat, asadar am folosit lungimea specifica fustei creion si am pastrat partial lejeritatea rochiei. Ador ce a iesit. Pentru cat timp, oare? :) 




Skirt : custom made from thrifted scarf

Shirt : H&M, thrifted

Jacket : H&M, thrifted

Hat : faustmann, thrifted

Belt : random

Bag : thrifted

Shoes : Deichmann











8 comentarii:

  1. E divina fusta asta, imi place la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Andreea. :* Nici nu are rost sa mentionez de cate ori ti-am admirat fustele si rochiile, imi place ca le abordezi des indiferent de sezon.

      Ștergere
  2. Esti inventiva, ce mai, ti-a iesit super fusta, imprimeul e asezat tare frumos!
    Ador combinatia denim on denim si eu stiu ca se poarta, mai ales cand e vorba de nuante usor diferite :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Sincer modificarea a fost infima, doar am ingustat-o putin pe bazin, am indepartat lantul si elasticul ce fusese talia rochiei. O tine cureaua, inca nu e fixa si nici nu cred ca va fi.
      Eu am o problema cu regulile, hainele nu-s formule matematice...insa am mai fost apostrofata in trecut pentru o alegere asemanatoare si tineam sa ii semnalizez doamnei ca recidivez. :)

      Ștergere
  3. Superba fusta, lungimea perfecta, iar combinatia cu camasa denim, foarte inspirata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos, Alina. Imi place mai mult ca fusta, rochia oricum era potrivita doar vara si din cauza caldurii de multe ori bretelele din zale erau insuportabile. Am un fix cu rosu si denim. Cu siguranta exista si alte combinatii interesante dar inca nu m-am saturat de cea mentionata.

      Ștergere
  4. Imi place mult rezultatul! Dar si palaria m-a cucerit <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :* A costat si foarte putin, sh-ul acela era destul de inghesuit si obositor si intram rar dar am zarit palaria din strada si mai ca nu am alergat. Imi doresc mai multe culori si modele, nu o pot purta continuu pe aceasta.

      Ștergere