Translate

vineri, 12 decembrie 2014

Well, there's a want and there's a need...


...there's a history between lace like this and girls like me. Ador dantela in aceeasi masura cu chiffon-ul, imi place sa-mi condimentez clipele lipsite de fast cu fibre si texturi romantice si pretioase. Imi plac hainele ce spun povesti dincolo de cusaturi si culoare, formele bogate si savuroase ce curg pe tegument pana se varsa in suflet. Ma incanta deopotriva liniile curate si simple, acelea ce saruta trupul pana la confuzia cu pielea, usoare ca o soapta si tainice precum noptile de vara. Am dreptul la cele 15 minute de faima promise de Andy Warhol. Ce zi mai buna pentru a le pretinde decat decembrie, vineri? 

Acum mai bine de un an mi-a atras atentia pe o pagina de street style aceasta tinuta. M-am gandit ca mi-as putea face si eu o rochie asemanatoare pe care sa o pot purta nu doar cu tocuri, intr-o nota eleganta, ci si cu biker boots pentru un look rock chic. Din pacate am facut un compromis si nu am considerat primordiala calitatea dantelei, nu sunt in stadiul in care imi permit sa cumpar materiale de 150 lei/m pentru capriciile ce ma incearca foarte des. In fond nu sunt dedicate unor evenimente rezonante ci purtarii in momente obisnuite. 



Rochie : custom made

Sacou : Pierre Cardin, vintage

Curea : no name

Vesta : New Yorker

Cizme : no name, le puteti vedea mai bine aici

Geanta : vintage

























7 comentarii:

  1. foarte frumoasa esti, iar tinuta ti se potriveste bine :D
    te pup

    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult, Florina. Aveam rochia de mai bine de un an si totusi nu o purtasem niciodata, sacoul vintage a generat momentul perfect. Intentia primara a fost rock dar apoi am considerat ca mi-ar veni mai bine in asocierea aceasta. :*

      Ștergere
  2. Imi place cum iti vine si negru dar parerea mea e ca cel mai bine iti sta cu culori vii. Eu mi te imaginez plina de viata si mereu vesela si tinuta asta te inaspreste. Ca stil e reusita arati ca o frantuzoaica chic.
    Miladia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc. Ma simt mai bine in nuante bold, e asa mohorat afara incat simt nevoia de culoare pentru a ma energiza. Dar voiam neaparat sa port si rochia aceasta si parca nimic altceva nu mergea. Acum as zice poate doar o jacheta light denim, incerc data viitoare.
      Am primit mai multe mesaje in care mi s-a spus ca parca nu as fi eu imbracata in negru. :)

      Ștergere
  3. Imi plac cam toate tinutele tale, dar as veni cu o mica sugestie: incearca sa investesti in incaltari de mai buna calitate, uneori taie tot farmecul tinutei si e pacat. pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mihaela, iti multumesc frumos.
      Sugestia ta nu ma deranjeaza caci sunt constienta ca altfel ar arata unele mai bine lucrate. Insa de data aceasta incaltarile, desi no name si nu piele, au fost destul de scumpe - cca 250 lei acum 9 ani. La acea vreme nu se purtau cizmele over knee asa ca nu aveam optiuni, am fost bucuroasa sa le gasesc si pe astea si imi sunt cu aproape doua numere mai mari asa ca in timp s-au deformat la varf.

      In rest recunosc ca am multe incaltari low budget si mai putine de calitate. Pentru ca imi place varietatea. Si nu as avea cum sa imi iau doar perechi costisitoare mereu pentru a ma putea bucura de diverse modele si culori. Ma adaptez bugetului. S-ar putea spune decat 3 ieftine mai bine 1 buna, dar alea 3 in niciun caz nu fac 700 lei (si oricum sunt rare exceptiile cand imi iau mai multe perechi simultan) - suma necesara pentru o pereche de cizme over knee din piele. Intentia asta ar fi, dar nu pot sa investesc atat. Nu cu o rata la dinti doar putin mai mica decat ce zic aici. Poate pare ca oricum toc ceva pe haine si accesorii lunar, dar nu-i deloc asa. Si sa stau sa strang jumatate de an pentru o pereche de cizme nu prea am tragere de inima. Dar o sa ma gandesc la asta, stiu ca ar merita efortul.

      Te pup si eu, multumesc pentru comentariu si sugestie si sper sa intelegi ca raspunsul meu nu inseamna ca nu accept "critica". O sa incerc, dar schimbarea nu poate veni curand.

      Ștergere
    2. Incearca sa urmaresti site-ul BBup, au preturi foarte accesibile, doar ca nu toate modelele sunt foarte moderne. Aproximativ acelasi lucru gasesti pe blogul ciocolataalba (cauti pe google), au tot bmarfa bbup, dar mai mult modelele mai trendy. Am cateva perechi de la ei care s-au pastrat intacte de-a lungul anilor. In rest, ce sa iti mai spun, citesc cam des posturile tale din urma :)) Scrii frumos si ai tinute deosebite, cam in acelasi stil pe care il abordez si eu. Asa ca deseori revin pe blogul tau, duminica dupa amiaza,si citesc iar si iar acelasi lucru :)) Si uitasem cand am comentat aici.

      Ștergere