Translate

joi, 18 decembrie 2014

Striped blazer and creamy wide-legged



Va aratam aici ultimele mele achizitii via Kurtmann si promiteam sa revin curand cu un ansamblu dedicat acestora. Atat sacoul cat si pantalonii necesitau o vizita la croitoreasa pentru ajustarile adecvate conformatiei insa nu am mai avut rabdare. Am improvizat cu ace de siguranta si o centura fara legatura cu tinuta, asfaltul umed si murdar era un soi de cantec al sirenei pentru perechea mea de wide-legged fronsata jos in ciuda tocurilor foarte inalte. 

Ambele piese imi plac foarte mult si in varianta lejera, trebuie totusi sa elimin surplusul sacoului in spate si sa modific talia pantalonilor eliminand in acelasi timp 3 cm din tiv. Nu regret ca am ales sa cumpar marimi mai mari, le pot lucra dupa particularitatile mele. Sunt croite corect, din materiale placute. Sacoul purta inca eticheta cu 60 lire, in outlet la reducere a costat putin peste a zecea parte din pret.   



Sacou : VILA, Kurtmann. Out of stock insa gasiti unul asemanator, Zara, aici

Pantaloni : Massimo Dutti, Kurtmann. Culoarea reala este cea de pe site, un bej pal.

Camasa : United Colors of Benetton, thrifted

Geanta : Zara

Coliere : Zara, Trezora Bijuterii Craiova




















12 comentarii:

  1. Foarte frumoasa tinuta! Imi place tare mult cum arata piesele impreuna. Se completeaza perfect! Sacoul e supeeeerb! Am si eu ceva asemanator, ar trebui sa il scot si eu la o plimbare! As fi vrut sa vad si pantofii, dar altfel, perfecta tinuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Bianca. :* Intentia era sa fac o tinuta in jurul fiecarui articol achizitionat insa m-am gandit ca nu ar prisosi daca le port si impreuna pentru o prima "defilare". :) Eu am vrut sa iau si S sacoul, era asa ieftin incat merita dublat pentru a-l avea si in varianta potrivita ca dimensiuni. Era probabil nu doar mai pe corp ci si mai scurt, aveam cu ce sa il port si astfel. Am si plasat comanda dar am primit vestea ca nu mai e disponibil. Imi venea sa plang de ciuda.

      Nu aveam pantofi ci niste sandale stiletto cu platforma caci erau cele mai inalte gasite prin casa. Pantalonii marimea 36 am vazut ca ii veneau Dianei Catanoaia cat sa se vada incaltarile fara toc iar ea are doar cu 2 cm mai putin ca mine. Insa marimea 40 se pare ca e mult mai lunga, tocurile mele aveau cel putin 14 cm si tot se revarsau pantalonii inca 3 cm pe asfalt. Chiar nu imi pare rau ca i-am luat asa, mai bine sa am eu de unde scurta decat sa mi se fi vazut sandalele. Preferinta mea pentru wide-legged se datoreaza si faptului ca imi lungesc picioarele caci pot masca niste tocuri serioase.

      Ștergere
  2. Foarte frumosi pantalonii! Am si eu 2 perechi (bleumarin si gri), dar nu stiu de ce nu se lipesc de mine sa ii port mai des. Si sacoul imi place, dar eu l-as purta in combinatii simple si sigure (cu blugi simpli cel mai probabil) pentru ca eu una n-as avea curaj sa port atat de multe culori deschise, m-as simti ca in lumina reflectoarelor :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Joice, me happy owner. :D Trebuie sa te admonestez, cum sa tii bunatate de pantaloni la naftalina? Bine, adevarul este ca eu gasesc rar o alta croiala care sa ma avantajeze, probabil daca as putea alege nu ati mai vedea mereu doar wide-legged. Chiar acum am reusit sa gasesc pe Kurtmann unii oarecum pana, o sa postez curand tinuta aferenta. Sunt ok dar parca tot cu largi ma plac mai mult.

      Nici eu nu as fi purtat altceva decat tricouri albe, anul acesta insa am devenit mai curajoasa. Si chiar imi plac combinatiile luminoase, mai ales all white. Atat ca le murdaresc usor, ceea ce nu e la fel de placut ca partea cu atentia primita cand ma imbrac asa. :)

      Ștergere
  3. Superb sacoul l-am vazut cand ai postat despre reduceri dar pana sa ma decid daca mi-ar sta bine nu mai era. Si pantalonii sunt frumosi dar la 1,60 nu prea merg eu sunt si foarte slaba si as inota in ei. :)) Tie insa iti vin de minune. Am vazut ca mai ai si altii asa largi. Adevarul e ca arata mai eleganti decat cei stramti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am patit la fel dar nu pentru ca nu eram hotarata ci fiindca am zis ca daca tot platesc transportul si sunt atatea lucruri reduse mult sa mai iau ceva. Pana sa aleg ce adaug se pare ca plasase altcineva comanda cu el, mi l-a suflat. :) Ma tot uitam la o pereche asemanatoare Stradivarius, nu imi dadeam seama daca sunt lejeri sau genul acela mai stramt pana la genunchi. Ceea ce nu mi-ar placea. Pana la urma i-am luat, mai bine fac retur daca imi stau rau decat sa regret ca nu am incercat.
      Am aceeasi parere, ii vad mai eleganti decat pe cei skinny.

      Ștergere
  4. Ca de obicei... Te pricepi sa asociezi! Superba tinuta! Interesant sacoul... Imi plac si pantalonii, in schimb as prefera alra culoare tinand cont ca eu nu sunt asa supla ca tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Clau. Stii bine ca nu am deloc picioare subtiri, am conformatie destul de lata jos, dar nu imi mai este teama de alb si nuante deschise pentru ca ma alungesc mult ajutata de tocurile foarte inalte mascate de pantaloni. Practic in pozele de mai sus am picioarele mai lungi cu 14 cm, la 1,85 cm trucati merge sa iei alb si daca nu esti silfida. :) te pup

      Ștergere
  5. Imi place foarte mult tinuta, pentru mine unele branduri la care pot gasi astfel de pantaloni nu exista marimea mea, cand ai deja o persoana cu care lucrezi e foarte fain sa duci la modificat. Sacou dungat am tot amanat pana a venit iarna, asa ca la anul daca va fi sa fie.
    Geanta imi place atat ca pata de culoare cat si ca marime.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Mihaela. Mi-am luat o pereche de raiati wide-legged Mango si sunt 34. Ori asa ceva este imposibil, port cu 2 numere mai mult la pantaloni caci am picioare grosute fata de tors.Deci ii lucreaza mare.

      Chiar sunt norocoasa ca am unde-i modifica si pentru o suma relativ modesta. Camasa din poze mi-a stramtat-o si mi-a ridicat umerii si maneca. Evident ca nu ar fi fost o afacere buna daca plateam pentru ea 3 lei si mai dadeam 30 lei pentru modificat.

      Nu am prea multe gentute de acest tip si adevarul este ca le repet cam des. Acum ca am gasit lant la metru planuiesc sa imi transform toate plicurile in genti, imi era greu sa le port ca atare, parca nu stiu cum sa le tin.

      Ștergere
  6. Ce-mi place tinuta, one of my favorite! Uite ca sacou in dungi nu am :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Fede! :* In prima faza mi-a fost teama de sacou, ma gandeam ca nu ar arata la fel de bine ca unul cu dungi mai subtiri. Era si costisitor fata de sales asa ca am ezitat sa il comand. Apoi pretul a scazut serios si stiam ca regret daca nu incerc. Dupa ce l-am luat si am vazut ce fain e mai voiam unul mai mic. N-a fost sa fie, era super sa il am si cu o croiala stramta. :)

      Ștergere