Translate

miercuri, 17 decembrie 2014

How to wear sequin shorts, part I


Un exercitiu vestimentar mai vechi, m-am gandit insa ca as putea expune sugestia pana reusesc sa conving fotograful de importanta imortalizarii sacoului striped VILA si pantalonilor wide-legged Massimo Dutti - prezentate in postarea anterioara, Kurtmann sales. Stau cuminti pe umeras asteptandu-si randul la a fi purtate si fotografiate. Le voi purta impreuna, alaturi de o camasa Benetton alba (thrifted), coliere statement, geanta verde si stilettos. 
Acelasi outlet mi-a inserat toamna trecuta dorinta de a avea sequin shorts - Stradivarius - desi nu imi puteam imagina cum i-as putea purta fara sa arat vulgar. I-am ajustat doar la talie, preferandu-i lejeri in rest, si i-am asociat cu o bluza lucrata la croitoreasa din chiffon pale peach, vesta din blana si cizme over knee suede maro. Din pacate nu am pastrat decat aceasta imagine, pe atunci nu ma gandeam sa revin la blog si cu atat mai putin sa inserez outfituri.  
O alta combinatie posibila gasiti aici




3 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Pana sa ii iau as fi spus ca nu au ce cauta dincolo de club si oricum nici acolo nu i-as fi purtat. Si acum regret ca nu am luat si negri si maro. :)

      Ștergere
  2. si mie imi place tinuta, nu e vulgara deloc, am vazut pantaloni de genul, dar ma gandeam ca merg doar la club si cum nu mai practic...dar acum vad ca sunt ok si intr-un outfit de zi.

    RăspundețiȘtergere