Translate

vineri, 26 decembrie 2014

Denimology, the eternal controverse of a mini skirt


Nu am putut rezista reducerilor Kurtmann datorate lichidarii de stoc si am plasat o noua comanda a doua zi dupa primirea coletului cu blazerul striped si pantalonii Massimo Dutti. Voiam in fapt sa dublez cele doua piese fiindca mi-au placut mult si pretul devenise chiar mic (de ex blazerul VILA costa 29 lei ultima data), m-am gandit ca ma voi felicita pe viitor daca reusesc performanta de a le deteriora pe cele dintai. 

Dorinta mi-a fost indeplinita doar pe jumatate, din pacate desi aveam sacoul in cos cineva a finalizat comanda inaintea mea si l-am pierdut. Pentru a nu plati transport doar de dragul unui singur produs am mai adaugat o pereche de wide-legged albi Stradivarius (necesita ajustari serioase asadar mai dureaza pana ii pot arata) si o fusta denim Pull & Bear a carei eticheta sugera ca smart shopping inseamna sa platesti a 8-a parte din pret - tot norocul meu s-a concentrat in achizitii textile, se pare. 

Am asociat fusta cu una din bluzele de voal lucrate de croitoreasa mea si jacheta din piele neagra, constatand ulterior ca m-ar fi bucurat mai mult cromatic combinatia de chiffon verde cu jacheta din blana artificiala albastra. Trebuie sa incerc curand, ma obsedeaza ideea.



Bluza : custom made

Fusta : Pull & Bear, Kurtmann, disponibila din nou aici

Jacheta : Stradivarius

Cizme : Leonardo

Geanta : vintage, am cadorisit-o cu lant in schimbul baretei ponosite

Inele : Takko, Thboxes   


















8 comentarii:

  1. Îmi place tare mult ţinuta. Eu aş fi optat pentru nişte biker boot cel mai probabil. Dar îmi place tare mult cum e construită!

    Diamond. Scissors. Fabric.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Bianca. :*

      Ai dreptate, si eu tot biker boots as fi ales pentru ca dau un aer mai relaxat tinutei. Tocurile si modelul cizmelor mele alaturi de mini, in miezul zilei, sunt cam mult - ma duc cu gandul la Pretty Woman si nu neaparat in sens bun. :) Dar avand in vedere lungimea fustei si dresurile de culoarea pielii ma simteam dezbracata, plus ca nu imi plac genunchii mei masivi si doar modelele over knee ma ajuta sa mai temperez "privelistea".

      Promit sa incerc si cu biker dar cred ca voi opta pentru dres negru. Acum chiar am ocazia sa fac astfel de exercitii avand in vedere ca a nins mult si la noi si nu m-as descurca cu tocurile pe zapada.

      Ștergere
  2. Super jacheta! Si eu as fi optat pentru biker boots, acesta mi-a fost primul gand cand am vazut tinuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Alina, a fost o investitie buna caci o am de 7-8 ani si tot impecabil arata desi am purtat-o intens. Culmea, am gasit-o intr-un complex de chinezarii, exista acolo un stand care printre marfa aceea aducea cateva piese Inditex. Imi este cam larga la spate dar nu puteam face mofturi caci nu aveai de ales la marimi, nu existau inca Stradivarius & co in Craiova si te bucurai pentru orice reuseai sa cumperi.

      Sunt prima care recunoaste ca ar fi mers mai bine biker boots, dar stiti deja complexul meu legat de picioarele grosute. Cu flats mi se pare ca arat mai scunda si mai lata, asta nu inseamna ca nu port ci doar ca evit sa ma fotografiez asa. Incerc curand, dar sigur postez doar unghiurile care ma avantajeaza. :) Acum nu va imaginati ca eu ma plimb pe strada sau merg cu autobuzul cu asa tinuta, la ce cartier am nu as face nici 50 m fara sa nu am probleme cu vecinii mei de alta etnie. Doar ies la un suc. Daca as avea de mers pe jos mi-as pune incaltari comode si neaparat o haina lunga peste.

      Ștergere
  3. Foarte fain te imbraci si esti indrazneata imi plac mult cizmele lungi dar sunt foarte slaba si ma simt motanu incaltat. :)) N-am mai imbracat de mult o fusta de blugi mi-ai dat o idee buna.
    Te pup si ma bucur ca esti din nou activa pe blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mara. :* Indrazneata n-as spune ca sunt pentru ca nu as iesi asa pe strada fara masina si mai ales sa ma plimb singura. Nici macar in mall nu m-as imbraca in mini daca nu m-ar insoti prietenele (la paine n-are rost sa mint ca ma gatesc, ca si in supermarketuri mai am putin si ma duc in pijamale).
      Eu am mai multe fuste, recunosc insa ca imi par mai comozi pantalonii scurti denim.
      Cred ca exista o pereche potrivita pentru orice silueta, mi se pare tocmai invers - ca stau mai bine fetelor mai slabe, mereu mi-au placut cizmele largi pe picior. Ceea ce eu nu prea am sanse sa gasesc.

      Ștergere
  4. Buna Ramonaa. Te urmaresc demult dar nu am scris niciodata comentarii. Ai un zambet de milioane si vroiam sa te intreb cat a costat sa pui fatete? Imi place ca nu sunt exagerat de albi si chiar arata super daca nu scriai despre asta nici nu ma gandeam ca nu sunt dintii tai naturali.
    Foarte draguta tinuta pe mine nu ma deranjeaza incaltamintea. Iti sta bine cu mini. Dar daca imi permiti un sfat arati mult mai bine machiata doar putin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc! Scrie-mi te rog un mail, nu este un secret dar prefer sa nu las loc de critica, nici macar prietenele mele nu au inteles de ce am dat suma in cauza pe dantura. Ca si cum ce aveam inainte era normal, cand poza comparativa arata clar ce strambi, galbeni, tociti si fisurati erau.

      Imi doresc o noua pereche de over knee cu un toc gros si comod, m-am gandit sa mi le comand la o cismarie clasica atunci cand voi avea ocazia. Cat despre machiaj, iti dau dreptate caci privind pozele nu m-am simtit in largul meu. Nu am nicio problema cu machiajul intens si elaborat, il admir in jur atunci cand arata impecabil si dificil de realizat, dar pe mine ma imbatraneste.

      Ștergere