Translate

duminică, 6 decembrie 2009

Rimel Max Volume RIMMEL


Daca initial vazand reclama am trait o perioada de "must have", ulterior devoratoarea de cosmetice cerebrala si informata si-a spus ca regula nr.1 este analizarea cat mai multor review-uuri pentru a nu irosi nervi si bani. Pretul nu este mare, 22 lei, insa daca nu imi place apoi trebuie sa incerc altul, si altul, si tot asa.
Parerile au fost impartite intre mediocru si senzational, problema e ca multe persoane atunci cand descriu un produs nu mentioneaza si baza pe care au obtinut efectele respective. Fiindca daca mi-ai spune ca ai genele lungi si dese natural si rimelul ti le-a facut atat de fabuloase incat atunci cand clipeai zbura frisca de pe prajitura vecinului m-as fi gandit de doua/noua ori inainte sa il cumpar. Eu as fi vrut sa stiu ca a fost incredibil pe niste gene normale, deloc deosebite, ce necesitau cate putin din toate : colorare, definire, volum si de ce nu si alungire. Am avut cateva tuburi de volume flash si am fost multumita. De regula, cand un brand lanseaza un produs cu denumire si functie asemanatoare, acesta se vrea varianta imbunatatita a celui anterior. Ei bine, Mos Nicolae nu a fost atat de inspirat atunci cand mi l-a ales. Sau mai bine zis eu i-am dat indicatii gresite. Stiu ca nu e cazul sa abuzez de functia de enciclopedie cosmetica ambulanta a domnisoarelor de la raionul de cosmetice, dar m-am gandit ca oricum ele se dau cu tot ce este pe acolo si ca, teoretic, ar putea sa ma ajute sa aleg. Oscilam intre turbo boost de la maybelline care in 2 min si cu un singur strat le dubla si contura perfect si max volume. Mi s-a spus ca au vandut zeci de tuburi imediat ce l-au primit. Iar eu, in euforia apropierii de posesia unei jucarii noi, am omis ca asta poate insemna doar ca reclama si-a facut datoria nu si ca s-a mai intors cineva sa il ia de mai multe ori.
L-am luat, l-am desfacut de cateva ori in drum spre masina, la semafor, acasa. Ma uitam la perie si ma si vedeam cu pleoapele lasate de greutate genelor mele triple, asa bogate incat sa fac curent cand clipesc.
Desi nu era 12 noaptea, Cenusareasa a descoperit ca basmul a luat sfarsit cand a inceput ritualul rimelarii. Am genele normale ca lungime si desime, nu sunt remarcabile fara mascara, si partea proasta este ca nu se aseaza la acelasi nivel si daca nu am un rimel bun stau in zig-zag pe inaltime. Dupa un prim strat genele aratau mai rau decat fara el, nu erau deloc intense si imi stateau neingrijit, in toate directiile. Nu numai ca nu se ingrosasera dar erau asa rarefiate si subtiate, ca atunci cand sunt ude, incat pareau 3 fire. Si chiar pierdusem destul de mult timp sa le aranjez sa stea la acelasi nivel si sa nu existe distanta intre fire asemenea unor goluri. Am zis nu-i nimic, mai dau pana obtin efectul dramatic pe care mi-l doresc. A fost imposibil, al doilea strat chiar mai lua putin din primul si le facea sa para si mai subtiri si rare. Parca le udasem si le dadusem cu fixativ, erau foarte fine si se incapatanau sa ramana distantate. Ori motivul pentru care imi cumpar doar rimel pentru volum este ca datorita compozitiei si periei groase imbraca genele rapid dintr-o singura aplicare, nu trebuie sa insisti si chiar arata superb si fara alt machiaj. Nu am mai fost asa dezamagita niciodata, daca celelalte produse aveau multe minusuri acesta le are pe toate. Nu e prost, este execrabil. Si unul de 5 lei cred ca face mai mult. Imi venea sa plang, il cumparasem si intr-o zi speciala cand imi doream sa arat mai bine ca oricand, cel vechi e aproape terminat si nu mai functioneaza ca la inceput, chiar imi era necesar si abia asteptam sa imi cumpar altul. A fost nevoie sa il dau jos si sa revin tot la cel vechi, si daca nu as mai fi avut as fi preferat sa stau nerimelata decat sa raman cu genele asa. Parca erau suvitate, cam cum arata bretonul dupa 5 zile de la spalare. Nu pot sa cred ca nu are nici un efect, ok, nu mi-a dat supermegagiga volum....dar macar sa se vada o diferenta. ZERO, sau chiar sub. Foarte rar mi se intampla sa nu gasesc nici o utilitate cosmeticelor daca cea initiala nu li se potriveste. Cu Max Volume nu am nici o sansa, cel mult sa-i folosesc peria ca sa imi pun ulei de ricin in fiecare seara ca tratament.
Nu il recomand, ma ia nervii cand imi amintesc cum aratam cu el. In viata mea nu am avut un rimel atat de prost, si cu crema de maini daca imi dadeam imi stateau mai aranjate. Am sa imi cumpar turbo boost sau colossal care chiar faceau ce promiteau, declansand complimente si facandu-ma sa le folosesc si prin casa fara machiaj doar pentru ca nu ma mai saturam sa ma admir in oglinda.
Fiindca sunt atat de pornita impotriva lui am sa-mi fac poze inainte si dupa "udarea" lor . Brandul londonez ar trebui sa-mi acorde despagubiri pentru socul psihic suferit, am ramas marcata pe viata. Singura lor scuza ar fi ca niste extraterestrii abili si meschini au substituit continutul initial cu apa plata. Fara lamaie, care macar le-ar fi facut sa stea in directia potrivita nu rasfirate ca trestia.





  • In poza de sus ochiul drept este rimelat cu "mirificul" max volume flash rimmel, insistent, cu pudra si cu multe straturi care de fapt nu ingrosau deloc genele. Ochiul stang l-am lasat natural tocmai pentru a se observa ca nu exista nici o diferenta, pentru mine a facut fix nimic. Nu mai are rost sa zic de ce il detest pur si simplu si am sa ma intorc la primul. Diferenta de ten este din cauza ca in poza de sub eram bronzata iar cea de sus e facuta acum 5 min in lumina naturala cu blitz.
In poza de mai jos ochii sunt rimelati cu maybelline turbo boost, rapid si fara sa-mi dau prea mare osteneala sa aranjez genele.

12 comentarii:

  1. Nu pot sa cred ce scrii acolo :( Imi pare rau! Pentru mine este cel mai bun rimmel pe care l-am folosit vreodata si am folosit muuuulte! Si toate prietenele mele si-au cumparat tot d-asta si sunt de aceeasi parere ca si mine! incearca sa pudrezi putin genele inainte de a-l aplica si sa nu ai nici cea mai mica grasime pe gene.
    Trebuie sa recunosc ca nici mie nu mi-a placut la prima folosire, dar am insistat pentru ca altul nu aveam. Dupa cateva folosiri cand s-a uscat un pic a devenit excelent. Te rog, incearca trucul cu pudratul genelor si mai testeaza-l inca o data :)
    Cu rabdarea, treci marea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am vrut sa mi-l cumpar ieri de Mos, dar m-ama btinut pentru ca tot luna asta mi-am mai luat un rimel.. de care nu sunt foarte incantata dar e ok... euam ramas dezamagita cand am vauzt testerul- peria era foartefoarte incarcata - m-am gandit ca daca asa arata dupa cateva saptamani - in cateva intr-o luna va trebui sa il schimb.

    In schimb mi-am cumparat ulei de ricin si voiam sa te intreb cum il aplici? atat pe gene cat si pe pielea din jurul ochilor?
    Thanks

    RăspundețiȘtergere
  3. ce review original! Bravo! Dar îmi pare rău că s-a dovedit a fi prost...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ulei de ricin imi pun doar pe gene cu betigasul de urechi sau perie de rimel pana le imbrac abundent,asa ca oricum ajunge si sub ochi fara sa vreau si dimineata pielea e foarte fina.

    RăspundețiȘtergere
  5. zuza, pai ce sa-i faca pudra daca pe genele mele nu ramane nimic din el?ca si cum m-as da cu apa si atat,absolut nimic. Iar pe perie nu se ia mai nimic, e doar uda.
    Nu mi se pare normal nici sa trebuiasca sa dau pudra ca sa para mai bogate cat timp e vorba de un rimel pentru volum,de asta platesc,asa as putea folosi orice alt rimel. Dar asta e groaznic si daca dai cu altul si apoi cu el, ti-l curata pe primul, genele par scurte, ude si abia se vad de mult ce le rarefiaza si subtiaza. Poate am nimerit eu un tub prost, habar n-am, dar nu am ce face cu el si abia astept sa-mi iau turbo boost sau colossal.E absurd sa stai 20 min sa te chinui sa-ti ramana un dram de negreala pe gene, ca mai mult nu poate face pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  6. incearca max factor masterpicemax..este genial!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. da, sa stii ca eu am vazut diferenta la mine. Atunci cand nu ajunge pe genele mele nici un strop de fard sau pudra din pamatuf, par uleioase si nu se prinde nimic de ele.
    Incearca, te rog si varianta asta, macar o data :), mai ales ca tu folosesti ulei de ricin. Din proprie experienta, stiu ca atunci cand folosesc rimel dupa crema de fata sau de ochi care ajunge si pe gene, efectul este dezastruos! Pls, da un pamatuf pe pudra pe gene sau fard inainte sa folosesti rimel, sa vezi ce mare diferenta!

    RăspundețiȘtergere
  8. zuza,chiar nu functioneaza pentru mine...uite diferenta intre cele doua poze sau intre genele naturale si cele dat cu max volume. Nu am ce sa-i fac, nu merge nici cu pudra, este apa.Si unul de alungire imi dadea mai mult volum.Ma intorc la turbo boost,isi facea datoria.

    RăspundețiȘtergere
  9. of, chiar imi pare rau! ti-am spus, mie imi place mult. imi face genele atat de lungi si dese de parca sunt false, dar nu arata urat. Imi place muuuult, dar trebuie sa recunosc ca la inceput l-am detestat si eu. Mi se parea ca nu are nici un efect. Bine, mie nici un rimel nu-mi place la inceput. Insist si dupa cateva folosiri, se mai intareste si e fff bun.
    Apropo..mai am un truc: incearca sa scoti peria de mai multe ori ca si cand te-ai machia. O scoti si o bagi de cateva ori.si eventual lasi peria scoasa vreo jumatate de ora. N-o sa mai fie asa apa de ploaie. se intareste putin si e f bun apoi. Ti-am zis, mie la inceput nu-mi place absolut nici un rimel. De ce sa mint..nici asta nu mi-a placut si am avut aceeasi senzatie ca si tu. ca m-am dat cu apa pe gene! Dar am insistat pentru ca am mai folosit produse de la Rimmel si stiam ca se vor imbunatati pe parcurs!

    RăspundețiȘtergere
  10. nu pot sa zic decat ca ai niste ochi tare frumosi

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai descris perfect produsul.:) Prin aceleasi etape am trecut si eu.:)) Imi place knd gasesc review-uri kre se aseamana cu ceea ce cred si eu despre acel produs. In aceeasi perioada l-am cumparat si eu. I-am dat mai multe sanse dar s-a incapatanat sa ma enerveze asa ca l-am dat cadou unei persoane cu pretentii mai mici dekt ale mele.:) Din fericire, mai aveam multe rimmel-uri asa k n-am ramas in pana (folosesc mai multe in paralel).
    P.S. Cel mai bun rimel pe kre l-am avut a fost Exagerate de la Rimmel, nu stiu dak il stii, acum nu se mai gaseste pe piata. :(
    Anyway, keep the good work!

    RăspundețiȘtergere
  12. Il stiu,l-am avut de multe ori. Nu prea imi placea periuta pt ca nu era asa voluminoasa cum imi place mie si imi lua ceva sa le pieptan asa cum doream,dar rimelul in sine mi-a placut mult.De multe ori am fost mega impresionata de efectul lui pe genele cuiva,nu stiam cu ce-s date dar aratau wow si eu cd vad ceva ce-mi place nu ma abtin sa nu intreb cu ce s-au dat chiar daca nu le cunosc. Nu o data am intrebat casierele de la real ce rimel/ruj/fond de ten au :))))
    Nu stiam ca nu se mai gaseste pt ca de 2 ani nu l-am mai luat.Pacat,ca de obicei ce-i bun e scos de pe piata.Nu stiu ce am sa ma fac fara fondul meu de ten iubit, Maybelline Pure Makeup, singurul pe care nu-l simt pe fata ca-i pe baza de apa si sub forma de gel usor.:((

    RăspundețiȘtergere