Translate

duminică, 21 februarie 2016

White trash beautiful...






Blouse : here

Skirt : SheIn

Necklace : here

Shoes : random

Photo credits : Mihai Sandu




















12 comentarii:

  1. imi place mult tinuta, ai ales foarte bine locurile in care ai facut pozele, felicitari pentru postare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. De fapt plecasem in Botanica insa nu ne asteptam sa fie atat de multi vizitatori cu noaptea in cap, am plecat la ruine cand am vazut cat stam pentru o poza fara tracatori ca la meci in fundal. Plus comentariile de rigoare, erau niste pusti cu chef de glume. :)

      Ștergere
  2. 2, 7 si ultima poza sunt my fav dar toate sunt fermecatoare datorita tinutei de poveste. Pari o mireasa dintr-un alt secol, poate doar parul si stiletto te-ar da de gol. Imi place tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Fede. Nu a avut cine sa ma aranjeze iar eu nu stiu sa imi fac parul, trebuia sa am bucle sau impletituri si m-am ales cu placa fiindca atat pot. :) Iar ca incaltari singurele flats pe care le detin sunt sandalele stil flip-flops, la cate grade au fost ieri alea lipseau. Am inghetat ca niciodata, era si curent in locatie si foarte frig. Incercam sa nu ma mai stramb si tot am iesit crispata in majoritatea. M-am luat dupa prognoza ce anunta inca de ieri vreme de primavara. :*

      Ștergere
  3. Wow ce superba e rochia!
    De fapt e bluza si fusta, dar arata ca o rochie.
    Ai fost iar la conacul ala. :)
    Am ascultat melodia, nu stiam de ea pana acum, dar e foarte faina.
    Pupici,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :* Chiar am vrut sa treaca drept rochie retro, in realitate bluza e un soi de bolero care se leaga in talie si e foarte, foarte decoltata asa ca am purtat-o cu spatele in fata si am infasurat-o bine pentru a nu mai fi pana sub sani doar. Mi-ar placea si cu niste palazzo albi dar nu am niciunii cu talie asa inalta.
      Da, ne-am intors la conac. Culmea, e departe si putini stiu de el dar a fost aglomeratie. Ne-am trezit cu inca un fotograf cu 5 fete dupa el, ne impiedicam unii de alti prin camere si holuri. :))

      Ștergere
  4. Wow! Fabuloase poze, fabuloasa tinuta! Si parul iti sta minunat! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! :* Aoleu, nu pomeni de par, mi-as lua peruca jur. :)) Am stricat tinuta cu placa dar chiar nu am habar de coafat, imi faceam un cuib daca incercam sa buclez si dau cu fixativ. Si imi doresc enorm sa creasca luuung si natural, m-a pus pe butuci blondul ala din vara. Ars, fara viata, santier ce sa mai. Imi revin eu, cu rabdare.

      Ștergere
  5. Puteam sa jur ca este vorba de o rochie, asa de bine se imbina cele doua...superbe fotografii ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti foarte frumoasa si luminoasa ( nu am gasit alt termen ) in fotografii. Culoarea parului e bestiala. Erai frumoasa si cu suvite dar acum te prinde mult mai bine culoarea .Si oh...cum te inteleg la faza cu natural ! Din pacate nu avem rabdare si nici nu am avea cum sa revenim la parul natural decat tuns si tuns !Eu mi-l visez noaptea dar raman cu visele :). Cred ca ceva a dat multa luminozitate chipului tau. Poate sprancenele altfel ( sau nu ), poate fotograful , poate albul tinutei...Sunt minunate fotografiile ! Ai mai avut ceva de genul pe blog. Sunt de coperta unei reviste . Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  7. O tinuta superba! Imi place muuult de tot! <3

    RăspundețiȘtergere