Translate

miercuri, 24 februarie 2016

We always go back to places where we've fallen in love with life


Chiar si atunci cand locul in speta inspira publicului doar rochii diafane cu parfum de epoca, asemenea celei purtate in postarea anterioara. Uneori insa nu tin neaparat sa potrivesc hainele cu ceea ce ma inconjoara caci pot visa si fara dantele, paiete si bucle romantice. Voiam sa ma bucur de peisajul boem si solitar pe care il revad atat de rar. In jeansi flared, un top basic, jacheta din catifea si colier statement - de dragul artei, e adevarat, am considerat ca v-ar placea mai mult un fundal atipic reprezentat de ruinele unui castel vechi de peste 150 ani decat o plimbare obisnuita pe strazile pestrite ale Craiovei. 

Tricoul lejer mi l-am dorit pentru un efect ton sur ton cu cele cateva jachete faux suede pe care le detin, este simplu si clasic si imi va fi util in ansamblurile unde accentul o sa cada pe imprimeul incarcat al fustelor cloche bogate. Ulyana Sergeenko, see you soon! Poate n-a fost cea mai buna idee sa dau volum torsului cand port blugi evazati si tind sa cred ca il veti aprecia mai mult in combinatiile promise mai sus. Cert este ca aveam nevoie de el, detinand prea multe culori puternice greu de digerat dincolo de color block. 


Top : Zara, Kurtmann

Jeans : VILA, Kurtmann

Jacket : Choies

Necklace : Choies

Bag : Lovelyshoes

Photo credits : Mihai Sandu














4 comentarii:

  1. Iti doresc un Martisor fericit si sa ai o primavara splendida!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Victoria, scuze de intarziere. O primavara frumoasa si tie si mult soare sa poti purta tot ce iti doresti. :*

      Ștergere
  2. pantalonii astia te arata foarte grasa, dar tu nu esti .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca exagerezi, asta intelegi prin foarte grasa? Nu am nimic cu faptul ca nu iti plac si consideri ca nu ma avantajeaza, ca latesc, dar in locul unei persoane care chiar arata asa m-as supara sa ma faci "foarte grasa" la 70 kg sa zic. De asta sunt atatea femei obsedate de infometare, pastile si dormit in sala de sport, pentru ca o greutate normala din punct de vedere medical a inceput sa fie comparata cu obezitatea. Aici a fost vorba de nu stiu ce obiectiv al camerei foto care "turtea" pozele, uite-i si in postarea asta unde nu mi se pare deloc ca arat foarte grasa din cauza lor. http://colourmeprettyamo.blogspot.ro/2016/01/flare-jeans-and-quilted-jacket.html Ma uimesc astfel de comentarii si nu pentru ca nu stiu sa accept critica ci pentru ca suna rautacios, nu te avantajeaza pentru ca te arata mai lata/grasa cred ac suna mai bine decat superlativul grasimii. :)

      Ștergere