Translate

marți, 2 februarie 2016

Fifty shades of Heaven and Earth


Nu, cizmele nu imi sunt mari, asa au fost gandite si implicit realizate. Atunci cand le-am comandat am dus cateva imagini cu modele lejere in stilul celor albe cu franjuri din colectia Isabel Marant fw11 sau asemenea perechii :




Cum toate clientele solicitau cat mai mulate, cererea mea a parut cu siguranta ciudata. Am fost avertizata ca fiind asa largi vor aluneca insa cu cine sa te intelegi daca are omul un pitic pe creier si se viseaza Motanul Incaltat. :) Pentru cea dintai pereche am preferat ginger urmand sa-mi fac mai tarziu si gri. Bineinteles, oamenii au avut dreptate si cand incep sa merg cizmele mele la jumatatea coapsei aluneca deasupra genunchiului. Mi-am invatat lectia si data viitoare ascult parerile avizate, cele gri vor fi mulate. Pretul a fost 200 lei, unul foarte bun pentru piele naturala. Probabil creste un pic daca doriti si fermoar, eu am preferat fara dupa cum nu am vrut nici sa fie decupate in spate. Timp de realizare o saptamana.  

Daca ieri m-am jucat de-a Scufita Rosie, astazi am mers pe tonuri de pamant. O fusta lucrata la croitoreasa dintr-o bluza vintage, un sacou Zara usor supradimensionat cumparat de la Kurtmann cu 19 lei fiindca era L, o bluza cu esarfa bogata si gentuta primita cadou de la o prietena - lantul i l-am adaugat eu, nu ma puteam obisnui sa o tin de barete. 


Blouse : here

Skirt : custom made

Blazer : here

Bag : random

Boots : custom made Mircea Turcu

Bracelets : SiNSAY

Ring : C&A
















3 comentarii:

  1. Foarte faine cizmele, sa le porti cu placere.
    As tept si le vad si pe cele gri. :)
    Te pup si sa ai o saptamamana frumoasa,
    Xoxo,
    Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt superbe cizmele..si intregul outfit :*

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere