Translate

luni, 2 noiembrie 2015

The white suit


Imi place alb si imi plac costumele, nu m-as mai vedea purtand haine si incaltari sport ci cel mult un fel de casual chic cu flats drept singura concesie. Adevarul este ca am parte de prea putine activitati care sa-mi impuna ansambluri foarte comode (in general tin de voluntariat), cu siguranta m-as adapta nevoii daca ar fi cazul. Stiti deja ca aleg rar pantaloni si atunci cand o fac in 99% din situatii este vorba despre palazzo iar astazi tin sa va arat o pereche draga datorita versatilitatii. 

Sunt lejeri, eleganti, feminini, imi lasa toata libertatea de miscare posibila - mi-ar fi placut totusi sa aiba talie inalta, am oroare de cele medii si joase fiindca imi rapesc posibilitatea de a parea mai lunga. Doar ploaia zadarniceste placerea de a-i purta si am profitat de ziua calduta pentru a ma bucura de ei alaturi de un sacou si un top albe, geanta shimmery butter, incaltari bej, esarfa florala pudrata. Nimic pretentios, o tinuta simpla si rar intalnita pentru ca majoritatea se teme de nonculoarea in speta.  


Top : thrifted

Blazer : thrifted

Trousers : Stradivarius, here

Belt : Choies

Bag : SheIn

Scarf : thrifted








2 comentarii:

  1. Si mie imi place alb, eu n-am nicio frica de alb, nici macar in sezonul rece. Atata timp cat vremea o permite si nu e flescaraie afara, pot sa port alb si in ianuarie.
    De altfel, vremea la Toronto a fost foarte frumoasa in aceasta saptamana (si ca sa folosesc un cliseu de-al meteorologilor, neobisnuit de calda pentru aceasta perioada a anului LOL :)), asa ca am profitat de ocazie si am purtat alb -- o rochie alba, pantaloni albi intr-o alta zi, si pantaloni crem intr-o alta zi. Aici in Canada este o vorba -- nu mai porti alb dupa Ziua Muncii (care e la inceputul lui septembrie, si care marcheaza sfarsitul verii, precum si inceputul toamnei si al noului an scolar), dar e o regula pentru cei care se lasa incorsetati de regulile modei, nu si pentru mine. Din contra, imi place sa sfidez acele reguli care mi se par depasite, si imi place sa ma imbrac outside the box.
    Te pup,

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador albul dintotdeauna. Chiar nu inteleg persoanele care se feresc de culori deschise in anotimpuri reci. Mi-am luat recent o pereche de pantaloni albi foarte mulati si am primit intrebari de genul : "pai ce faci iarna cu ei", "albi pe anotimpul asta?" :)).
    In fine. Imi place tinuta desi observ pantalonii cam transparenti si am oroare cand se vede ceva prin ei. Si esarfa pica tare dragut asa lunga, love it!

    RăspundețiȘtergere