Translate

duminică, 9 august 2015

Sunday it's about classics


Daca ati omis postarea de ieri va invit sa indreptati greseala, sunt incantata de rezultatul sedintei foto orchestrata de Mihai Sandu si cum imaginile frumoase nu se pot realiza cu bridge-ul meu mediocru aveti o sansa rara sa vedeti altceva decat in mod obisnuit. Dovedindu-mi din primele minute ca este un tip deschis oricarei idei, cu multa rabdare si dorinta de a-si multumi subiectul, i-am testat generozitatea pana la capat si l-am rugat sa imortalizeze o a doua tinuta. Am facut o multime de poze si singurul motiv pentru care ne-am oprit a fost oboseala mea. Este prima data cand cineva nu incearca sa scape de mine mai repede, plictisit de sutele de cadre.  

Va povesteam despre sosirea unui cuplu de camasi si fiindca cea cadrilata a fost vedeta articolului anterior astazi a venit randul dungilor. Am trisat putin si nu am respectat design-ul camasii in aceasta tinuta, preferand sa o leg in talie. In realitate este supradimensionata si suficient de lunga pentru a fi purtata ca rochie asimetrica, ajungand in spate pana la genunchi si in fata la jumatatea coapsei. Mi-ar fi placut sa fie toamna sa o pot purta cu cizme deasupra genunchilor si atat. Intotdeauna mi-au parut senzuale aceste abordari simple, un soi de camasa iubitului.

Asocierea nu este tocmai creativa, am mers pe clasic asortand o fusta maxi neagra, incaltari retro cu platforma si toc gros si o geanta rosie drept unica pata de culoare. Simt ca nu i-am facut dreptate si promit sa revin cu alte combinatii curand. Este o piesa minunata datorita materialului vaporos, croielii lejere si aerului usor masculin. Cred ca am facut o obsesie pentru dungi in ultima vreme, mi-am ales si achizitionat cu precadere acest imprimeu. Chiar si in adoratele mele second hand-uri am avut aceeasi prioritate, va voi arata curand cu ce am plecat acasa.    


Shirt : here

Skirt : DIY project

Shoes : Leonardo

Bag : Lovelyshoes  

Photo credits : Mihai Sandu












13 comentarii:

  1. Felicitari pentru poze. Ai un stil deosebit si e pacat sa nu investesti intr-un aparat bun. De asemenea ar fi o idee buna sa faci trecerea de la blogger la domeniu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Va veni si vremea DSLR-ului, teama mea este ca fotografii de ocazie nu se vor descurca cu el. Cat despre trecere, sincer ma simt bine asa cum este acum blogul. E mai informala atmosfera, mai calda. Nu vreau sa arate a ceva indelung gandit si organizat.

      Ștergere
  2. 3,5 si penultima sunt the best!! Poze de revista!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut fotograful potrivit, ma intelege si mai ales ma suporta. :) Multumesc frumos. :*

      Ștergere
  3. Frumoasa camasa as fi vrut sa o vad si desfacuta. E putin transparenta sau mi se pare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e relativ see-through dar in limitele decentei. Se ghiceste mai mult decat se vede. E lunga, poate fi purtata ca rochie.

      Ștergere
  4. Minunat outfit!!!! Ceea ce imi place cel mai mult este pata de culoare adusa, respectiv geanta rosie, care este fff frumoasa :) https://laurafashionblog.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult. Imi pare cam mare geanta si daca am ocazia imi iau varianta mini, nu e frumos ca imita Chloe Drew si nu fac astfel de gesturi de regula dar acestui model nu i-am putut rezista. :)

      Ștergere