Translate

marți, 25 august 2015

Suited Sunday


Saptamana trecuta am gasit intr-un sh un costum Ralph Lauren de culoarea untului si, chiar daca nu port niciodata pantaloni conici, la indemnul proprietarei am decis sa probez. Costa doar 10 lei si mi-a placut mult materialul, nu aveam nimic de pierdut incercand. Spre surprinderea mea mi-a venit bine si nu m-a ingrozit imaginea din oglinda asadar am plecat impreuna acasa. Captura a fost de fapt mai consistenta : 3 sacouri Betty Barclay, cateva rochii si camasi cu imprimeuri, 2 perechi de jeansi boyfriend. Una dintre camasi o port chiar in aceasta tinuta, o piesa Gerry Weber pentru care am platit 2 lei cand la origine costa in general peste 70 lire. Nu imi este mica ci nu purtam nimic sub si asa se intampla cand nu aranjez conformatia cu desuuri adecvate.  

Imi fac mea culpa pentru incaltari, vazand fotografiile am concluzionat ca nu au fost cea mai fericita alegere. Ceva nu merge desi culoarea parea potrivita, acum as pune mai degraba negru sau rosu. Ma deruteaza lungimea pantalonilor, nu orice model de sandale sau pantofi se incadreaza.
Geanta ati mai vazut-o cu sigurata, un dupe Chloe pe care il am in alte doua nuante. Butter white o descrie corect si trebuie sa subliniez aspectul sidefat. Nu mi-a placut initial, chiar m-am necajit fiindca ma asteptam sa fie mata si extra white. Am facut pace pana la urma, nu era asa grava situatia. 

Nu ma certati ca nu m-am aranjat, nu stiu sa o fac. Nu toata lumea se pricepe la par si machiaj iar eu am o perioada proasta in care nu mai am chef de nimic si parul tine sa imi dovedeasca aceeasi traire. Se aseaza ca naiba, s-a opacizat nuanta de saten tot curgand de pe blondul de sub. I need Adriana, rau de tot. Imi amintesc cu jind de coafura retro Badgley Mischka, asa mi-ar placea sa il am zi de zi. Chiar ar fi mers cu costumul thriftuit. 


Suit : Ralph Lauren

Shirt : Gerry Weber

Necklace : here

Bag : here

Bracelets : H&M

Sandals : random 













13 comentarii:

  1. Mie mi-a placut mereu cum te aranjezi sa stii, arati asa fabulous naturala :D Ce n-as da sa nu am nevoie de munti de machiaj ca sa arat prezentabil in poze :)) Nu stiu cum gasesti asa piese prin SH-uri, ca eu umblu prin toate si zau ca nu gasesc nici un nume sonor. Tare mi-e ca in Constanta e ceva piata underground unde ajung de fapt toate piesele deosebite mult inainte sa ajunga in magazin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos dar nu-ti imagina ca sunt naturala, am fond de ten si ruj. Asta e machiajul cand port ochelari de soare, fara ei cand fac poze am obligatoriu dermatograf si fard dar nu stiu sa pun decat o culoare si aia strict cat e pleoapa mobila. Am zis ca ma rezum la tus ca nu ma mai complic, ce te faci insa cu cele doua maini stangi care nu se descurca sa traga o dunga frumoasa si sa faca acea codita. Important e sa nu imi ia mai mult de 10 minute. Dupa ce am vazut cat dureaza parul si machiajul profi stau si ma intreb cum au unele fashion bloggers timp sa arate ca din cutie mereu, mai ales cele care au job. Ce fac, se trezesc la 5 dimineata sa stea 2-3 ore in oglinda?
      Eu arat bolnava nemachiata numai ca nu prea imi mai pasa dincolo de blog, numai in poze ma necajeste situatia si incerc sa ma tencuiesc cat ma pricep. La par ma "doare" lipsa volumului, trebuia sa fiu asa norocoasa sa am 10 fire lesinate.

      Refuz sa cred ca nu e nimic pe la voi, sigur sunt multe sh pe care nu le stii, dosite pe stradute cu care nu ai tangenta. Costumul si ce am mai zis le-am luat dintr-un magazinas pe care l-am vazut intaia oara acum 2 saptamani, e o zona din celalalt capat al orasului unde ajungeau doar ai mei sa faca piata si intamplarea a facut sa ii duc eu atunci. Am facut deja un pact cu tanti proprietara, deja imi pastreaza haine. Si asta se intampla peste tot, cred, au cliente fidele si le dosesc pentru ele.

      Ștergere
    2. De gasit gasesc, chiar trebuie sa imi dau peste mana de multe ori. Am noroc de piese frumoase si de calitate la preturi de nimic, dar niciodata ceva vintage de brand mare. Azi am prins o pereche de blugi evazati Versace Couture, dar te sperii, am dat 90 lei pe ei, ca astea sunt preturile cand baga marfa noua si buna la Humana. In rest foarte multe piese no name care mi se par deosebite indiferent de firma sau de pret. Cred ca am puricat jumatate din secondurile din oras, dar nu imi permite bugetul sa thriftuiesc cat mi-ar pofti inima, adica fara limita :))

      Ștergere
  2. bai ce noroc ai! mai da si pe la prieteni
    ai facut ceva cu lantisorul asta? cand te-am vazut avea doar 2 randuri si fara perla

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, i-am eliminat primul lant. Nu dau nimic cand e vorba de toale. :D

      Ștergere
  3. Arati minunat, imi place mult stilul tau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, inclusiv pentru ca ii spui stilul meu. :) Ma bucur sa fiu identificata astfel, ma simt minunat cu haine "vechi".

      Ștergere
  4. E super fain costumul! Și ce preț fabulos, te invidiez, Ramona!
    Îmi place și cămașa, are un print deosebit și se potrivește cu celelalte piese.
    Sper că este mai bine cățelușul tău, am citit despre el pe pagina ta de Facebook. Micuțul :( !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt norocoasa cand vine vorba de haine vintage si preturile lor, le vad si din masina in vitrine sau agatate de usa. Si urmeaza acel "opreste, opreste!!!" in caz ca nu-s eu soferul, spre stupoarea nefericitului care crede ca s-a intamplat ceva grav. :)
      Goe este iarasi Goe, va urma un tratament lung insa este bine. Deja ne maraie si mananca cat pentru doi, deci a revenit la normal. Multumim frumos.

      Ștergere
  5. Un outfit foarte frumos si elegant. Imi place si gentuta :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Petty. :* Desi am varianta pe rosu de pe un alt site este mai finut acest model si tare ma roade sa il am, numai ca as fi un pic penibila cu 2 genti identice dincolo de diferenta medium-small.

      Ștergere
  6. Rafinat aer are combinatia asta, conteaza si cum e purtata! Stylish e cuvantul potrivit!
    Mie imi par din aceeasi poveste si incaltarile! Iar tu, Ramona... daca asa arati nearanjata, esti o norocoasa! :)
    Take care, girl! Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Ilda. Am trecut prin multe stiluri insa acesta zic eu ca este cel care ma imbraca cel mai bine, retro. Nearanjata inseamna diferit de http://colourmeprettyamo.blogspot.ro/2015/08/badgley-mischka-retro-hair-and.html, era altceva sa fi avut si in postarea curenta parul o forma si sa am un machiaj deosebit pe masura costumului. Nu-mi mai suport parul, mi-e dor de blond si de volumul capatat datorita lui dar ramaneam cheala curand. :) Cand o vad pe Dora Virginia ce coafura are de fiecare data imi bag unghia in gat, sa nu mai zic de volumul Ioanei Grama.
      Te pup

      Ștergere