Translate

sâmbătă, 8 august 2015

Saturday we're gonna shine


Sa incep cu cea mai buna parte a postarii? Am avut FOTOGRAF. Datorita Mariei de la CrazyStuff (daca o stiti pe Suzana sigur o cunoasteti si pe Maria), care mi-a remarcat intr-o postare anterioara nefericirea de a fi lipsita de ajutorul esential pentru un fashion blogger, am primit o invitatie la joaca cu instrumentele magice si magicianul potrivit. Atasez descrierii o caracteristica esentiala pentru cei ce lucreaza cu mine, magicianul cu multa rabdare - sunt dificila, pretentioasa, crispata, agitata de trecatori si mai ales de spectatorii ce isi fac simtita prezenta, fixata pe anumite unghiuri din care cred eu ca ies mai bine, dornica sa am sute de poze. Ei bine, Mihai mi-a suportat fara probleme toanele de diva neinteleasa si a fost deschis la tot ce mi-am dorit incat la final sa plec acasa deplin multumita de imagini. Prea multumita, chiar, a trebuit sa renunt la multe selectate pentru a nu exagera numarul celor inserate aici.   

Fotografia mea preferata este cea dintai fiindca am adorat geamgeria cu aer retro atat de rar intalnit de cand centrul nostru vechi aduce a Santorini - nu sunt carcotasa, domn'e, ma bucur ca-l avem prin comparatie cu paragina din trecut, insa as fi vrut sa-l reabiliteze mimand patina timpului. A cerut Mihai voie proprietarului sa ne desfasuram acolo si omul a fost surprins ca il intrebam. Vazandu-i atitudinea senina imi aminteam cu obida de cucoana acra ce m-a amenintat ca suna la politie daca mai fac poze in dreptul casei ei imbracata in iedera. Data viitoare poate il rog sa ma lase inauntru, mi-ar placea mult sa surprindem acolo o tinuta vintage. Mi-am avantat putin nasucul si m-am convins ca si interiorul s-a pastrat, chiar m-a entuziasmat locul. Ii fac reclama, sa mergeti acolo in loc sa cumparati o oglinda nesarata din te miri ce pomposenie de magazin sau rame foto din Auchan. 

Sa vorbim oleaca si despre tinuta. Toata ziua fuste si rochii si la capitolul bluze, camasi, tricouri adie vantul. Mi-am calcat pe suflet si am comandat de la Romwe doua camasi pe care le-am considerat versatile si implicit utile : carouri si dungi. Astazi v-o arat pe cea cadrilata, o piesa simpla din chiffon alb cu bleu pal. Am purtat-o cu fusta skater dintr-o dantela cu prestanta de tafta, geanta rosie si din pacate pantofi asortati fiindca nu am avut maro, cum mi-as fi dorit. De fapt singurele mele incaltari maro sunt cizme si o pereche de sandale gheata formate numai din barete pe care nu le pot pune cand am picioarele umflate. Planuiesc si alte abordari pentru aceasta camasa, e dragalasa si delicata. 


Shirt : here

Skirt : here

Belt : Choies

Bag : Lovelyshoes

Shoes : Poema

Photo credits : Mihai Sandu











6 comentarii:

  1. Superba combinatia, Ramo, arati excelent! Fusta trece chiar acum in wishlist-ul meu, I need it! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce poze frumoase ai Ramo!! Mihai se si teleporteaza? Spune-i de sora ta blonda de la Bucuresti :))
    Imi place tare mult si tinuta si locul si tu, absolut superb tot cadru! Am o slabiciune pentru locurile si cladirile vechi, m-as poza non stop langa ele.
    Am observat ca te-ai si vopsit si imi place mult. Pozele in apa necesitau fotograf, poate repeti sedinta :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumoasa e tinuta! Chiar am remarcat ceva diferit la poze, sunt mult mai frumoase :D

    RăspundețiȘtergere
  4. superbe pozele si imi place maxim fusta!

    RăspundețiȘtergere
  5. sa te plateasca magazinul pentru reclama :)) am trecut de multe ori pe strada aia si nu am dat atentie pana la poza ta ce frumos arata

    RăspundețiȘtergere