Translate

luni, 24 august 2015

Red whispers


Rosu, fiindca doliul se poarta in suflet. O rochie lunga, vaporoasa, cu maneci 3/4 si jupa asemenea. Da, am deja multe piese aceasta culoare si destule cu aceleasi caracteristici, insa pentru mine va fi intotdeauna loc pentru inca una. Mi-e greu sa brodez in jurul unei tinute azi si in fond aproape niciodata nu mi-am folosit latura senzoriala pe acest blog. Excesul de epitete si metafore e destinat celui beletristic si cred ca de cele mai multe ori nu aveti timp sa cititi ce gandesc ci doar sa priviti cum ma joc cu nuante, croieli, texturi.  

De ce all red? Imi place, e un motiv suficient. Am avut nenumarate outfituri indraznete, suprapuneri inedite ori alaturari de culori puternice. Cateodata vreau sa vad doar rosu. Imi aminteste de aceasta imagine a lui Zhang Ziyi. Singurul amendament l-au constituit botinele negre, sunt achizitionate de curand si mi-au parut potrivite pentru toamna ce a venit prea devreme. Jacheta din piele rosie ramane in topul preferintelor si la fel de des abordata este si geanta MK.


Dress : available here

Jacket : SheIn

Bag : Michael Kors

Ankle boots : H&M

Bracelets : H&M 









4 comentarii:

  1. Oh, asta-i o rochie ce poate suci mintile, vraji se pot face cu ea! :) M-a cucerit cu amploarea pe care o are closul!
    Extraordinar aratati impreuna!

    Te imbratisez, Ramona!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. ce rochita!! <3 cam scumpa totusi dar merita

    RăspundețiȘtergere
  3. rochia nu e genu meu dar geaca e bestiala

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti minunata Ramona, rochia asta e o poezie!!
    Iar apropo de primul paragraf, mie imi place enrom felul in care scrii, nu cred ca poti face niciodata exces de epitate, asa ca lasa cuvintele sa curga exact asa cum le simti tu...stiu ca unii citesc printre randuri postarile bloggerilor, dar pentru aceia sunt pozele, insa exista si persoane care citesc si savureaza fiecare cuvant al celor care stiu sa exprime atat de autentic stari de spirit... :)

    RăspundețiȘtergere