Translate

joi, 6 august 2015

New in : striped palazzo trousers


Ultimii sositi in garderoba mea sunt pantalonii palazzo cu dungi, atat de doriti dincolo de tendinte si cutumele street style caci insumeaza coordonatele ce ma avantajeaza : croiala lejera asociata cu talie inalta, material fluid, imprimeu menit sa alungeasca. Entuziasmul nu s-a materializat prin imbogatirea colectiei de wide-legged pentru ca nu reuseam sa gasesc perechea perfecta in magazine din varii motive, de la vesnica discrepanta intre talie si restul pana la "dungile astea sunt cu x milimetri mai late decat mi-ar placea". Ultima mea vizita la Julies Boutique mi-a evidentiat pe o etajera un voal cu printul mult asteptat si mi-am imaginat imediat produsul finit. 

Iulia s-a ocupat personal de confectionare si, detaliu pe care nu il cerusem dar m-a incantat sa il descopar, nu mi-a facut cusaturi laterale. Am ales impreuna o dublura din batist alb pentru a tempera transparenta voalului si am stabilit lungimea, inaltimea taliei si latimea beteliei, pensele. Toate au fost respectate intocmai. Nu o data am avut mici dispute cu croitoresele, sustineau ca trebuie sa mi se vada complet incaltarile cand eu consider obligatorie lungimea extrema la pantalonii largi caci altfel latesc enorm. Evident daca esti silfida iti permiti sa-i porti cu conversi, eu nefiind inzestrata cu asemenea fericire simt nevoia sa-mi pun cele mai inalte tocuri pe care le pot suferi. 
  • Materialul poate fi al vostru, atelierul nu lucreaza doar cu propriul stoc. Cum obisnuiesc sa colectionez metraje, stati sa vedeti ce palazzo floral si rosii imi fac, you should try. 

Dungi cu dungi? De ce nu? Porti ce simti, datorezi respect doar bunului simt - a se intelege ca nu imi voi pune skinny jeans cand stiu bine ce defavoare fac siluetei mele si cum as zgaria retina privitorului. Uite, eu pot intelege ca nu m-am imbracat pe gustul cuiva si imi spune ca nu-i place. Pot accepta sa mi se sugereze alte combinatii alternative, sunt binevenite. Dar a-mi spune ca trebuia de fapt sa port combinatia x e cel putin deplasat, daca eu nu detin adevarul universal de ce crezi ca il detii tu? Si-atunci nu revenim la "port ce simt", singura regula ce conteaza si diferentiaza? Bucurati-va de viata, fie ea si sub forma frivola a unor carpe. Vei fi ingradit de prea multe ori in aspecte cu adevarat importante pentru a nu te putea manifesta liber macar in ce pui pe tine. 


Top : thrifted

Trousers : Julies Boutique

Necklaces : Zara, Trezora

Bag : Michael Kors















Iata si o alta abordare, cu bluza din chiffon si jacheta biker :




8 comentarii:

  1. Daaa!! Dungi cu dungi, mie imi place la nebunie combinatia!! Bravo, love it!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Diana, ma bucur ca mai sunt in jur amatoare sa sfideze regulile. Eu am o bucurie aparte cand ma imbrac "cum nu trebuie", cu mix de printuri. :)

      Ștergere
  2. Vai cât îmi place a doua ținutăăă :D E minunată :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. As fi pus mai multe poze cu ea insa au iesit albe, din cauza de fotograf nerabdator sa focuseze...

      Ștergere
  3. ce pantaloni misto!! imi plac amandoua tinutele dar cred ca prima speciala

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, superba tinuta! Geniala combinatia...si iti sta suuuuper bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Toata tinuta imi place, nu am nimic de obiectat cu faptul ca ai combinat dungi cu dungi, Si da, in poze dau bine...dar pe bune, chiar poti merge cu pantalonii aceia? Ma indoiesc
    p.s. Iti stau muult mai bine satena, iti contureaza chipul mult mai frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos, Ionela. Nu o sa ma mai pot vopsi, a fost cel dintai motiv pentru care m-am inchis la loc.

      Am facut 300 poze pentru tinuta asta, 90% din ele in miscare si unele apar si aici. Cum as fi putut sa ma misc de peste 200 ori daca nu puteam merge cu ei? Da, matur solul, se murdaresc, dar nu ma impiedic asa cum nu ma impiedic nici in rochiile si fustele foarte lungi pentru ca m-am obisnuit.

      Ștergere