Translate

joi, 13 august 2015

Black and rust


Daca ieri v-am aratat sacoul rust brown asociat cu jerseu gri si dantela alba, astazi tinuta dedicata acestuia implica wide-legged din triplu voal si un body basic. Ambele negre, asemenea gentii si sandalelor minimaliste, fiindca mi-am dorit pana la capat un look clasic si usor masculin. 

Pantalonii ii regasiti aici purtati impreuna cu ia noastra traditionala - nu mai este nevoie sa-mi manifest preferinta pentru croiala, cu siguranta ati remarcat palazzo, wide-legged si maxi drept alegeri definitorii pentru mine. Singurul cusur al celor de fata ar fi talia medie, eu fiind adepta taliei foarte inalte. Sunt eleganti, confortabili, avantajeaza aproape orice conformatie, alungesc mult atunci cand au lungime extrema si iti permiti sa ascunzi sub ei platforme inalte.   

Despre body nu sunt multe de spus dincolo de utilitate si feminitate, il consider un must have in cateva nuante de baza. Sacouri, fuste, pantaloni, coliere formeaza un segment pe care te poti juca mult in jurul unei piese simple. Am si cateva colorate dar tind sa aleg in general modele uni in culori neutre pentru a face posibile mai multe combinatii apoi. 

In privinta machiajului si coafurii am ramas la aceleasi coordonate fiindca tinutele au fost surprinse in aceeasi zi. Pentru par s-a mers pe un stil tipic anilor '40, un amestec intre vintage Hollywood si flapper. Ochii au fost atinsi cu tus iar buzele colorate cu creion si ruj burgundy, asadar un pin-up usor modificat. Trebuie sa ii multumesc Adrianei pentru rabdare si creativitate, inca o data m-a surprins. 


Body : Pimkie, here

 Trousers : Zara, here

Blazer : Zara, here

Bag : Lovelyshoes

Sandals : Leonardo

Hair and makeup : Adriana Mocanu  











4 comentarii:

  1. Vai, cat e de frumoasa geanta! Seamana cu Chloe Drew <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, aduce a Chloe Drew large. De obicei nu agreez copiile dar mi-a placut mult modelul, mai pacatuiesc si eu uneori. O am si rosie si alba, nu m-am putut abtine. :)

      Ștergere
  2. Imi place cum ai asociat culorile, dar si coafura :) Sacoul e perfect, mai ales pentru toamna ce vine ;) https://laurafashionblog.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Sacoul pe care il porti in acest outfit, atat culoarea cat si stilul, imi aduce aminte de un anumit sacou pe care Carrie Bradshaw l-a purtat in filmul Sex and the City 2, in una din scenele din Abu Dhabi. :)
    Sa ai un weekend frumos draga mea!
    Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere