Translate

sâmbătă, 1 august 2015

Back to black


Incepand cu parul caci din varii motive mi-a fost dor de satenul natural si am actionat in consecinta, dar despre schimbarea in speta vorbim altadata. 
Daca purtand tinuta din postarea anterioara m-am distrat de minune si am transformat sedinta foto in rememorarea copilariei, de data aceasta mi-a lipsit cu desavarsire entuziasmul - de aici numarul mic de poze si lipsa zambetului, se mai intampla sa devin apatica atunci cand sunt presata de deadline-ul unei colaborari desi hainele alese mi-s dragi. 

Stiti ca nu sunt fana negru si lucrurile nu s-au schimbat prea mult nici macar datorita contrastului cu parul blond, numai ca sunt constienta de excesul de culori puternice din garderoba mea si importanta asigurarii unui minim de piese neutre. A mai ramas doar o luna de vara si apoi treptat va trebui sa apelam la overcoats (nu gasesc termen sa se extinda dincolo de haine groase). Am suficiente variante indraznete la dispozitie si m-am gandit ca ar fi intelept sa achizitionez si o jacheta neagra. O aveam deja rosie si mi-au placut materialul si croiala, va fi perfecta pentru toamna.

All black a fost vinerea mea, asezonata insa cu putin alb caci nu se putea sa nu curat varul de pe ziduri cu geanta. As fi putut incerca sa remediez problema cu Photoscape dar m-am plictisit repede. Oricum nu inteleg de ce ar trebui sa imi fac griji pentru un accident minor si des intalnit. Deci respirati adanc si treceti mai departe, se intampla si la case mai mari. N-a fost chiar asa rau momentul de "Lucretia Borgia sau vaduva unui milionar, cea care tocmai i-a turnat otrava in mancare" - imi citez fotograful - si e posibil sa recidivez. Nu prea des, eu sunt fata in rosu. Pana si accesoriul pentru apa al cainelui este rosu, motiv pentru care Goe refuza sa bea. 



Coat : here

Skirt : Zara

  Sandals : VILA

Bag : Lovelyshoes

       Sunglasses : Police     








Un comentariu:

  1. Arata bine combinatia, iar modelul gentii m-a cucerit iremediabil! Am vazut una similara la un chiosc de la metrou, in Bucuresti, era inchis magazinul dar voi reveni sa aflu pretul, caci prea mult imi place a ta :D

    RăspundețiȘtergere