Translate

vineri, 31 octombrie 2014

Looking for the sun


Fusta alba nu este tocmai laitmotivul unui noiembrie mohorat, contrastul cu "amorteala" peisajului dupa ploaie si temperaturile modeste atrag suficiente priviri reprobatoare. Refuz sa imi ajustez placerea de a ma juca cu asocieri inedite in functie de prejudecati si grade, nu ma imbrac pentru a ma uniformiza in multime si a ma asorta cu strazile dezolante. In fapt chiar ma folosesc de texturi si culori indraznete ca terapie, imi dau o stare de bine in apatia sezonului rece. 

Intotdeauna mi-a placut constrastul intre denim si alb, cu un accent rosu. Am ales sa combin noua mea fusta peplum cu o camasa denim vintage, haina din blana artificiala, cizme over knee si un clutch intens. Fusta era ceva mai lunga insa pentru ca imi era mare in partea de sus m-am gandit sa ii elimin cativa cm pe verticala in loc sa o stramtez. Nu ma avantajeaza piesele ce se opresc exact deasupra genunchilor si in plus voiam neaparat sa o port cu cizme foarte inalte.

Fusta : Vero Moda, outlet Kurtmann. Materialul este grosut si plin, impecabil ca textura - stim doar ca albul este pretentios fiindca nu trebuie sa transpara nimic de sub. Nu mai este in stoc, din pacate, mai sunt insa destule modele frumoase pentru a face decizia grea. Daca va place croiala, puteti gasi o fusta asemanatoare Zara aici

Jacheta : Bershka, oldies

Camasa : United Colors of Benetton, thrift shop 

Clutch : no name, i-am adaugat lantul pentru a fi mai usor de purtat. Am o mare problema cu clutch-urile, nu stiu cum sa le tin.

Cizme : no name     














Ce imi mai doresc acum? O fusta denim gri, pentru un outfit all grey cu knitwear si cizme over knee. Ma gandesc la acest model Pimkie, fronsarea o rezolv cu fierul de calcat. 


10 comentarii:

  1. si culoarea parului este foarte,foarte frumoasa!! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! E ceva mai deschisa live, contrastul folosit pentru a corecta pozele palide a modificat si parul. Inca nu sunt hotarata daca sa raman asa sau sa ajung la cognac dar nu ma grabesc. :)

      Ștergere
  2. Nu imi imaginez fusta mai lunga cred ca iti vine perfect asa mai ales cu cizmele. Eu nu prea port alb in mocirlele si praful din Bucuresti dar te-ai imbracat super. Am si eu cateva comenzi la Kurtmann si pot spune ca sunt multumita pacat ca nu fac site-ul mai usor de navigat gen sa sortezi dupa pret sau culoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E frumoasa in ambele feluri, pe mine insa nu ma avantaja acea lungime pentru ca "taia" exact unde nu vreau sa atrag atentia caci am genunchii lati.
      Sincer nici eu nu as purta daca ar trebui sa merg pe jos cand e urat afara, mai ales ca al meu cartier oricum nu e mediul potrivit sa atragi atentia cu o fusta scurta. :)
      Si mie mi-ar placea o astfel de organizare, mai ales pe culori caci adesea am o tinta clara.

      Ștergere
  3. Foarte draguta fusta iar in combinatie cu camasa denim imi place si mai mult! Cizmele nu sunt genul meu dar tie ti-a stat super ;) iar frunzele si iedera au completat tinuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi frumos! Cizmele over knee ma ajuta sa ma simt confortabil in mini, cand e rece ma simt dezbracata fara ele. Plus ca imi fac picioarele sa arate mai lungi. :)

      Of, cu iedera am avut ceva probleme...doamna din curte a fost deranjata de faptul ca fac poze in dreptul casei sale si mi-a zis un duios "da-i drumul de aici, hai mai repede!".

      Ștergere
  4. Iti vine perfect! Eu nu prea port alb... Nu neaparat din cauza vremii, dar aceasta fusta e chiar draguta! Ms pt sugestii! O sa caut ce imi vine mie bine pe Kurtmann...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult. Sa stii ca si mie imi era teama de alb, de la faptul ca poate volumiza pana la usurinta cu care murdaresti hainele. Dar merita efortul de a le spala dupa fiecare purtare. Ai putea incerca o alta croiala daca nu iti place asa scurta si mulata.

      Ștergere
  5. foarte sexy tinuta imi place cum ai modificat fusta sa ti se potriveasca
    kisses

    RăspundețiȘtergere