Translate

marți, 14 octombrie 2014

Leather skirt, let's rock this autumn


Am prezentat in postarea precedenta o combinatie dedicata fustei pencil cu textura leather-like si mentionam sansa de a ma bucura de doua asemenea piese, promitand sa ilustrez o sugestie vestimentara construita in jurul celeilalte. 

Cea de-a doua fusta este de asemenea Zara, croiala pencil, insa imbina doua texturi avand spatele dintr-un alt material de tip supraelastic. In fata sunt aplicate doua fermoare pur decorative. Eu gasesc utila combinatia de fibre implicate intrucat candva am stricat o fusta din piele, Miss Sixty, asezandu-ma pe o banca si apoi pe un scaun cu tapiserie aspra si reliefata. Pielea si imitatiile ei reusite sunt de obicei fine si moi si din pacate sunt afectate de suprafata pe care te asezi, sunt momente in care nu poti evita contactul cu astfel de locuri. In ce priveste fusta in speta, nu mai trebuie sa imi fac griji - materialul din care este confectionat spatele este "imun".    

De aceasta data am preferat sa o asociez cu un knitwear basic, jacheta denim, colier statement si o pereche de cizme destul de chinuitoare dincolo de fotografii. Regret ca nu am fost inspirata sa le inlocuiesc cu biker boots lejere, outfitul ar fi aratat mai relaxat. 

Fusta : Zara, outlet Kurtmann - nu mai este disponibila, in eventualitatea ca nu mai revine in stoc poate v-ar placea un alt model existent aici

Pulover : Zara, pescuit dintr-un thrift shop

Jacheta : United Colors Of Benetton, thrift shop

Colier : Trezora Bijuterii Craiova

Cizme : Leonardo, modificate caci aveau curele si catarame si le-am executat instant cu o forfecuta chiar daca apoi a trebuit sa refac cusaturi :D 





















Privind pozele cred ca as putea valorifica mai bine fusta cea frumoasa, promit sa revin cu o alta combinatie curand. Si cu o lumina mai buna, pentru a nu se mai pixela cand incerc sa le deschid background-ul. Sunt dezamagita de calitatea imaginilor insa camera si-a dat obstescul sfarsit si sunt nevoita sa ma bazez pe telefon o vreme. Be patient! :)

Cum din pacate niciuna din cele doua fuste prezentate succesiv nu mai este disponibila, iata doua sugestii daca va doriti totusi black pencil indiferent de textura :




Zara, disponibila aici





Bershka, disponibila aici




18 comentarii:

  1. Imi place tinuta si astept sa vad cu ce mai porti fusta eu nu prea imbrac fuste dar imi place sa vad in jur.
    Si o intrebare mai personala daca nu te superi...tu castigi bani din blog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, iti multumesc pentru apreciere si cu siguranta vei vedea curand o noua sugestie pentru ambele fuste.
      Sa stii ca eu pana la 24 ani am purtat doar pantaloni, mai ales baggy, o vreme chiar alaturati incaltarilor si bluzelor sport. Mi se parea ca imi sta urat in fuste si rochii. Apoi am trecut in extrema adversa, acum si iarna ma ating foarte rar de pantaloni.

      Nu, in momentul acesta castigurile mele datorate blogului sunt de alta natura. :)

      Ștergere
  2. Hei Ramona frumoasa fusta ca si cea de ieri dar imi place mai mult aceasta cu fermoare. Eu nu mai port tocuri dar vine super cu cizmele tale. Sa ne arati si cu cizme biker.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult, e genul de outfit confortabil si relaxat pe care il poti purta oriunde (cu mici exceptii, in general impuse de job). Fusta permite nenumarate combinatii, chiar daca fermoarele o fac sa arate usor rock. Eu si cand e frig port in 99% din timp fuste si rochii, acestea confectionate din material leather-like imi vor prinde bine caci nu ingheti in ele. :)

      Ștergere
  3. Fusta este super! Iar colierul demential! Vreau si eu unul la fel! Arata la fel de bine ca in poza? Sunt seriosi cei de la Trezora? Te intreb pt ca as vrea sa fac comanda ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma bucur ca iti plac alegerile mele. Eu nu ma pot hotari care fusta imi place mai mult, fiecare are farmecul ei.

      Colierele arata bine, momentan au putine modele dar eu le-as purta pe toate. :) Numai ca livreaza doar local, cu predare personala.

      Ștergere
  4. Super si tinuta asta!Iar fustele astea creion sunt de departe preferatele mele,insa mai am ceva kg de dat jos sa le pot purta cum se cuvine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, mersi frumos! :* Eu in principiu sunt fana cloche insa am remarcat ca par mai supla cu pencil. Asa ca ai putea incerca, trebuie sa existe un model-compliment pentru fiecare. Poate cu un top mai lejer sau o jacheta frumos cambrata.

      Ștergere
  5. Si fustita asta imi place! Genul acesta, pencil cred k m-ar avantaja si pe mine! Ms pt idee! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, trebuie sa incerci. E feminina, versatila, o poti gasi confectionata din materiale confortabile. Eu pe aceasta o voi purta intr-o calatorie cu trenul, bineinteles cu incaltari potrivite pentru mers pe jos mult. Sunt multe pencil skirts pe kurtmann si nu numai, eu mi-as dori acum faux leather gri si bej.

      Ștergere
  6. Ai putea sa incerci o tinuta all leather ca tot ziceai de rock-chic. Imi place cum ai potrivit hainele cismele nu prea sunt genul meu dar dau bine aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi incerca sugestia ta insa de cand am parul natural, mai inchis, nu prea ma mai incanta cum imi sta in outfit integral negru.
      Totusi ma atrage ideea, intotdeauna am gasit senzuale tinutele cu piese din piele.

      Ștergere
  7. Nu vrei sa faci si tu un blogsale? :)
    Iarina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exclus cu fustele :) M-am gandit in trecut insa mi-e greu sa renunt chiar si la hainele pe care le port foarte rar, mai ales ca acum obisnuiesc sa transform cam orice piesa si nu are cum sa devina vreodata inutila.

      Ștergere
  8. Astept cu interes o tinuta compusa din fusta aceasta si biker boots! ;) Spor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coming soon, sa pacalesc fotograful. Asta e partea cea mai dureroasa, eu nu inteleg cum reusesc bloggeritele sa convinga pe cineva sa le faca poze chiar si zilnic. :)

      Ștergere
  9. Imi place fusta...e foarte foarte versatila. Imi place si combinatia de azi. Sa stii ca pozele sunt foarte foarte ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi frumos, Andreea. Sper sa fie macar decente, mi-ar placea insa o rezolutie mai buna si redarea veridica a culorilor. Le mai retusez eu la contrast in photoscape dar sunt unele intunecate si neclare din care chiar nu am ce face, daca incerc sa le luminez si "ascut" arat de parca sunt decupata si aplicata. Dear Santa, macar o jumatate de DSLR sa arunci spre mine anul acesta :))

      Ștergere