Translate

marți, 21 octombrie 2014

A mid-autumn's noon dream


Va spuneam aici ca intentionez sa transform "fusta cu trena" a rochiei de seara in fusta cloche midi incat sa o pot purta si in zile lipsite de fast. Initial a fost lucrata mult mai bogata, asa mi-o dorisem, insa devenise prea voluminoasa si i-am cerut croitoresei mele sa scoata o parte serioasa din material. Surplusul acela a devenit o bluza cu esarfa si maneci clopot cu mansete din dantela, suficient de lunga pentru a-mi servi drept jupa mini. O veti vedea mai jos purtata in doua moduri - in unele imagini i-am ascuns "esarfa" in interior, pentru un en coeur mai amplu. 
Inainte sa scurtez si modific fusta am vrut sa o port pentru ultima data cu aspect glam si iata ce a iesit: 


















5 comentarii:

  1. Ce frumos e totul! Tu, rochia ta și părul cel minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult, Aurora. Ma necajeste calitatea pozelor insa mai am mult pana la o camera decenta si sincera sa fiu in momentul acesta cred ca nu am ajuns la nivelul la care sa se justifice o asa investitie consistenta. In realitate rochia e un verde mai deschis/aprins.

      Daca tot vorbim de podoaba capilara, sa stii ca eu m-am gandit la parul tau in ultima saptamana - ai avut variatii ale culorii pe care mi-o doresc si am revazut review-urile tale la vopsea. Chiar si rochia aceasta ar fi fost pusa mai bine in valoare de o nuanta mai deschisa, miere sau cupru, si sunt hotarata sa fac schimbarea dar inca nu am hotarat ce produs sa aleg.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Adina. Am realizat ulterior ca puteam gasi un fundal mai bun, prea e mult verde in jur iar eu cand am ales locatia speram sa gasesc un peisaj de toamna, ruginiu. Prea multe detalii de care trebuie tinut cont. :))

      Ștergere
  3. Dragul tau pentru rochii frumoase si speciale imi indica clar ca nu am de fapt nici o problema!:)) Incepusem sa ma ingrijorez. E greu sa planuiesti in cap rochii fabuloase si sa nu poti sa iesi cu ele la orice ora pe strada. Acum sunt in culmea entuziasmului si stresului pentru ca la anul (in toamna...but who is counting?) o sa fim nasi. Si am zis clar: ocazia mea perfecta pentru o rochie misto. Go big or go home! Acum dezbat modele, ma gandesc, ma razgandesc, vanez materiale...Al meu sot zice ca sunt dementa, dar ce stie el? Poate apelez la tine sa ma consiliezi, pentru ca sunt sigura ca tu ma vei intelege!:))

    RăspundețiȘtergere