Translate

joi, 11 septembrie 2014

Septembrie rosu


Castanii salbatici sarutati de vantul tihnit ii presara pe umeri policandre de frunze din cupru si aur topit si valuri spumoase de chiffon eterat se infasoara si se intrepatrund peste trup. Fibrele pretioase si adanci ii danseaza pe piept izbucnind din viori nevazute, descriind un corsaj diafan si bogat ce saruta piele si strafunduri. Se deschide si curge in linii curate si voluptuoase peste inima din carne si visuri care palpita aprig dedesubt, imprumutandu-i nemurire plamadita din vapaie si cer. 
Gliseaza melodios spre pantecul ce ascunde fluturi cu aripi poleite si apoi se revarsa enigmatic si intins precum oceanul de bucurie dulce ce-i inunda nopti neasemuite. Bratele adie intr-un freamat de panza mai supla ca zefirul, dezmierdata de dantela delicata, si pasii cuprinsi in fasii de argint tresalta rezonant peste mantia de dale si pamant cald. 
Rochia isi sopteste volanele fluide si opulente printre firele de soare domol si frunze infiorate si sub manunchiul de tesaturi rasar din torace si miez de suflet mii de azalee purpurii. Isi coboara pleoapele si degetele exaltate compun simfonii tainice. Danseaza si simtirile rabufnesc in vene electrizandu-i corpul pana la combustia tristetii si ritmul nevazut ii contureaza incheieturile cu podoabele euforice ale uitarii. Undele de voal se sting si apoi vibreaza iar si iar, isi deschid petalele parguite si picura peste toamna inmiresmata un flamenco aprins si picant.               
          








Fotografiile au fost realizate de Costinel Mitrache iar machiajul si parul de Snowbell Makeup. Multumesc pentru cadoul anticipat! 

8 comentarii:

  1. Cât de frumos! M-ai lăsat fără cuvinte... Pozele sunt superbe!

    Diamond. Scissors. Fabric.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atat de frumos ai scris! Te felicit, esti foarte talentata! M-ai facut sa ma pierd printre cuvinte si idei... ca vrajita! Fotografiile sunt minunate, felicitari autorului! Imi place rochia, se asaza extraordinar! Tu arati splendid!
    Pe cuvant, mi-e greu sa-mi gasesc cuvintele pentru a-mi exprima admiratia!
    Te felicit pentru postare! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti frumoasa, si noul zambet, faptul ca zambesti atat de larg si ca se vede ca te simti bine, te infrumuseteaza si mai mult! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Rochia e splendida. Iti sugerez sa maresti putin pozele ca sa se vada mai bine. Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti sta tare frumos in rosu si fotografiile sunt la fel de frumoase ca rochia. Trebuia sa pui si cateva portrete si poze cu rochita mai de aproape sa o vedem mai bine :)
    Oricum arati splendid! :)

    RăspundețiȘtergere