Translate

marți, 9 septembrie 2014

Autumn leaves





Port jacheta si colier Zara, ambele provenind de la brandcircus,  o rochie Pull & Bear via Miniprix uitata intr-un colt pe etajera, sandale Leonardo achizitionate pentru o suma infima si o geanta vintage pe care o iubesc, inele Takko - pana cand drumurile noastre se vor desparti caci bijuteriile lor se deterioreaza destul de repede. As fi putut sa imi pun incaltari comode si sa ma plimb linistita pe aleile parcului sau la cumparaturi, ma gandesc la o pereche de converse albi

Fotografiile au fost realizate de Costinel Mitrache iar machiajul si parul i le datorez Claudiei, Snowbell Makeup. Multumesc! A fost o zi speciala, pe care mi-o doream de mult timp, si veti vedea in curand ce a iesit la sedinta foto profesionala. Mi-a placut sa fiu model, chiar daca vraja s-a sfarsit de indata ce m-am demachiat si mi-am spalat parul. Daca va doriti si voi cateva clipe de magie, aruncati o privirea aici
    

12 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. O iubesc! :) Ma tot gandesc cu ce sa o mai asociez sa o pun in valoare, momentan am ramas la un outfit all white. Imi vine sa o port mereu dar fiind o piesa usor de remarcat as plictisi imediat publicul.

      Ștergere
  2. Jacheta e foarte frumoasa, intr-o combinatie de culori perfecta! As fi vrut sa vad geanta mai bine. xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este si grosuta, perfecta pentru perioada aceasta intermediara cand seara simti nevoia sa pui ceva peste dar totusi fara a trece direct la haine consistente.
      Geanta n-as putea spune ca e deosebita insa merge la orice, e facuta din fasii maro cu diverse texturi : snake, apoi una poroasa, una lacuita si tot asa. Nu eram sigura ca ar arata bine cu o geanta mai intensa, rosu sau verde, si am preferat sa raman in zona safe.

      Ștergere
  3. Wow ce misto e blazerul si imi plac mult si colierul si sandalele ai asortat perfect accesorii glam cu rochia casual.
    Crezi ca mai aduc cei de la brandcircus? Sau o vinzi tu? :D

    Ana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, ma bucur ca iti place combinatia. Sandalele sunt cam incarcate si shiny pentru zi insa am considerat ca pot aduce un element strident alaturi de colier avand in vedere ca in rest tinuta era una pudrata.
      Nu o vand, o tin sub cheie. :))
      Nu stiu ce sa iti raspund, cel mai bine ar fi sa ii intrebi direct pe ei daca exista sanse sa revina in stoc.

      Ștergere
  4. Deci numai tu poti sa ma faci sa vad frumusetea incaltarilor din Leonardo! Eu de cate ori intru acolo ies dezgustata si profund dezamagita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu dimpotriva, mereu gasesc ceva sa imi placa, dar e adevarat ca magazinul per ansamblu are niste modele...hai sa le numim dificile. :)) Insa consider ca doar reducerile sunt tentante, in rest calitatea nu justifica pretul - ma refer la produsele din inlocuitor. In ultima luna mi-am luat 6 perechi de la ei, profitand de oferta 2+1 gratis si plus ca toate erau deja reduse.

      Stii cum e, cand le vezi ca atare te gandesti ca nu ai ce face cu ele, mai ales cu genul acesta mai incarcat. Dar in combinatia potrivita devin accesibile si nu mai par atat de kitsch. Eu nu ma mai feresc de glitter, pietre, lac, le port cu haine casual.

      Ștergere
  5. Cum e finisat colierul? L-am mai vazut pe pinterest si tare ma tenteaza dar nu as vrea sa se strice repede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E destul de "zdravan" pentru ca nu exista zale si alte detalii ce devin fragile atunci cand colierul e greu. L-am scapat, l-am agatat, chiar e bine lucrat.

      Ștergere
  6. Superba tinuta! Jacheta e nemaipomenita! Imi plac si sandalele. Sunt tare curioasa cum ar arata tinuta cu tenisi!

    Diamon. Scissors. Fabric.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc. :* Cu toate ca nu imi plac incaltarile flats (insa merg chinuita pe tocuri, ma incapatanez sa port desi am probleme cu picioarele) cred ca era placut outfitul si cu tenisi. Asa cum am pus link, nu prea voluminosi si in niciun caz din cei inalti pe glezna. Poate si niste espadrile albe.

      Ștergere