Translate

vineri, 19 septembrie 2014

All white on me


Iubesc outfiturile all white si mi-am ilustrat deja pasiunea aici.  Nu avusesem insa ocazia sa port, consideram ca sunt complimentata doar de nuantele intense si in plus orice purtatoare de fond de ten stie ce patesc hainele albe.
Ieri a avut loc cununia civila a celei mai bune prietene si desi initial pregatisem o tinuta somptuoasa, o fusta cu trena si o camasa casual alaturi de bijuterii cu pietre oversized, am realizat ca ar fi prea mult pentru ca in ultimii ani oamenii tind sa se imbrace mai simplu pentru un asemenea eveniment. Am optat pentru o fusta vintage 3/4 in clini, sacou vintage si un tricou cu mesaj personalizat. Mi s-a parut ca as fi prea "matematic" imbracata daca as alatura plicului rosu incaltari in aceeasi nuanta, am inceput sa detest asortarile, asadar le-am inlocuit cu sandale argintii.

      





6 comentarii:

  1. Gurile rele ar fi spus ca ai intentii malefice cu alb la nunta, eu nu as fi avut curajul sa port. :)) Nu am nici o treaba cu culorile, am purtat la cununia mea negru si am primit remarci ca as tine doliu, dar nu m-a interest, postura e diferita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te referi la vreo superstitie sau la faptul ca as fi putut trece drept mireasa? La ultima varianta nu m-am gandit nicio secunda pentru ca nu am vazut niciodata o mireasa in alb la cununia civila, mai ales ca acum cele doua ceremonii se fac in zile separate. Prietena mea a avut o rochie maxi roz prafuit.

      Ștergere
  2. Foarte interesanta tinuta. Mi se pare o prostie superstitia cu alb la nunta altuia. Eu am purtat alb la nunti si pana acuma nicio mireasa nu a sarit sa ma bata. Foarte ingenioasa si indrazneata tinuta! Felicitari!

    Diamond. Scissors. Fabric.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, Bianca. Nici nu stiam ca exista o superstitie, ma gandeam doar ca s-ar putea supara mireasa cand e vorba de cununia religioasa si restaurant. Acolo nici eu nu m-as duce in alb, pentru a evita discutiile. Cu toate ca nu vad de ce ar fi urat, doar nu poate arata rochia unei invitate asa elaborata si somptuoasa ca a personajului principal din poveste.
      Dar la cea civila, unde toate miresele au o rochie de ocazie colorata, nu vad de ce ar fi ceva neobisnuit sa vina o invitata in alb. Mai ales ca a fost vorba de sacou si fusta, o simpla tinuta de zi.

      Maine la nunta port o rochie verde, o sa o vedeti curand aici. E compusa din rochie mini de dantela, peste care vine o fusta cloche din voal in aceeasi culoare. Fusta de voal e despicata complet, cand merg se transforma in trena celei scurte. O pot da jos cand joc/dansez. M-am gandit ca astfel pot purta rochia mini si separat.

      Ștergere
  3. Ehe, superstitii sunt cate luna si pamantul, acum daca ne luam dupa toate,...eu zic la fel ca tine. sa nu se supere mireasa, in rest...

    Kisses

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti chiar foarte sic imbracata si accesorizata. Abia astept sa vad rochia verde despre care ii spuneai Biancai.

    Eu daca ar fi sa ma mai casatoresc vreodata, as transmite invitatilor ca dress code (de fapt invitatelor) ca nu cumva sa vina imbracate in negru. O fi elegant, flatant pentru silueta, convenabil, dar sa il pastreze pentru inmormantarea mea, nu nunta.

    RăspundețiȘtergere