Translate

sâmbătă, 5 iulie 2014

Read my lips, i love RED

Este culoarea preferata, asadar exagerez achizitionand aproape totul rosu. Incerc sa imi temperez obsesia si sa imi diversific alegerile cromatice dar nu mi se pare un pacat capital pentru ca din punctul meu de vedere este usor de purtat. Versatil, special, energizant, un boost de self-confidence. Imi plac atat outfiturile integral rosii cat si "petele". De data aceasta ilustrez ultima varianta.

Jeansii sunt modificati de mine dintr-o pereche Levi's gasita intr-un thrift shop, au costat 15 lei. M-am indurat candva sa platesc 200 lei pentru unii Zara si ulterior am concluzionat ca nu meritau investitia, nu inteleg de ce trebuie sa fie atat de scumpi doar pentru ca sunt ripped. 

I-am imbracat si apoi am trasat cu creta de croitorie dungi unde mi s-a parut ca ar pica bine decupajele. Am taiat cu foarfeca pe acele dungi si apoi am apelat la razatoare (da, cea de bucatarie). Sub marginea decupajului am pus o sipca din lemn in asa fel incat aceasta sa pice la jumatatea muchiei de sus a bucatii de lemn si am inceput sa razuiesc cu partea medie (aceea cu "porii" iesiti in relief). Am procedat la fel cu laterala de jos a taieturii. Pe youtube gasiti tutoriale din care puteti invata cum sa faceti ripped cu zone mari, neregulat decupate, incarcate cu ate (la mine sunt doar crestaturi drepte si interiorul e gol).

Tricoul este Takko, ulterior mi-am imprimat mai multe pentru ca mi-a placut ideea de a personaliza cu mesajele dorite. Pantofii sunt Poema, sacoul Santana (azi nu as mai calca pe acolo, dar macar m-am ales cu o piesa esentiala).


      

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Am mai gasit doua. Nu am acces la poze pentru ca sunt in unitate si a decedat monitorul, iar in laptop am foarte putine transferate.

      Ștergere
  2. E foarte frumoasa tinuta.Imi place tare mult sacoul.Pare bine croit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuza-mi te rog intarzierea, nu stiu cum am omis sa raspund. :( Chiar este croit bine, putin cam scurt dar asta e o problema cu care ma confrunt la multe sacouri de acest gen caci am torsul mai lung.
      Multumesc!

      Ștergere
  3. You look awesome! <3 Imi place creativitatea ta si intregul look. Iti sta foarte bine, abia astept sa vad si alte creatii interesante. Hugs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Flori, nu prea are cine sa imi faca poze insa mai postez outfituri mai vechi caci in 2 ani de pauza cu blogul s-au strans cateva interesante.
      Te pup si sper sa fiu in asentimentul tau si pe viitor.

      Ștergere